Ja nisam uspeo nigde da nadjem IFX-14 za AM2/3 socket. Kupio sam ga za LG775 socket i iskoristio delove od starog HR-01+ kulera da ga namestim na AM3. Po testovima koje sam nalazio, sa 2 ventilatora je najbolji vazdusni kuler koji moze da se kupi kod nas.ma odlucio sma se z aifx samo ne mogu da ga nadjem u am2/3 varijanti:S,svagde po cenovnicima pise da ima samo za 775 soket,samo na jednom mestu ne pise tacno za koji je soket,a danas sam ga gledao u ww ali nisam obrcao paznju za koji je soket ,a u cenovnku im pise lga775
HEheh danas sam isao od prodavnice do prodavnica ali bukvalno i sve sami fantomski cenovnici na krajus am isao redom i u prodavnice naslepo i gde nema u cenovniku ni true blacka ni ifx-a i nigde ih nisma nasao![]()
Juče... Džudžatron... Cara Nikolaja... Vračar...IFX...Sija se na polici u kutiji...
Da li je venndeta 2 komatibilna sa amd phenomom ii x4 i ako jeste da li moze da se postavi na gigabajtovu plocu m720-us3
idle bi trebalo da ti bude sobna temperatura, mozda malo jace koji god da je...
a load ti zavisi od coolera i naravno fan speed podesavanja .
idle bi trebalo da ti bude sobna temperatura, mozda malo jace koji god da je...
a load ti zavisi od coolera i naravno fan speed podesavanja .
dosad sam promenio dosta procesora ali nikad mi idle nije bio isti kao sobna temp ili nesto veci od sobne..
Ljudi imam jedno pitanje: Koja je normalna radna temperatura za Athlon X4 620? Imam Cooler Master HyperTX2 hladnjak i Xilence Silver pastu i procesor mi u idle radi na 46 stepeni, kada igram Warld at War vrti se oko nekih 50-52, a kada poteram Prime radi na 59 stepeni. Meni to deluje visoko, s'obzirom na testove po internetu, ali nigde ne mogu da nadjem konkretan odgovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari