Šta je novo?

Company Of Heroes

Meni se slicno desilo pa sam odlicuo da pogledam par repley-a, dosta se nauci iz njih.

Imash ih na onom linku sto sam okacio.

Na primer kombinovanje MG i snajpera, preklapanje polja dejstva MG-a da bi se izbegao flank, pravilno grupisanje jedinica i sl..

Na primer nisam znao da bacac plamena pravi najveci damage kad je jednica u zaklonu, sto jaci zaklon to veci damage, a najmanji damage je u negativnom zaklonu.

Isto uz MG je pozeljno poslati i jednog inzinjera zbog podrske.

Posle toga odmah je potrebno prekriti polje dejstva sa AT topovima inace posalju jedan quad koji shebe sve zivo.

Snajperima kontrirati minobacacima.

Kada se snimi snajper rushovati pesadiju na to mesto da ugledali snajper.

Minirati uske prolaze.

Ti to is'o na skraceni kurs CoH-a.:d

Salim se! Gledao sam i ja malo,dosta je dobar guide,moze se dosta nauciti!Kada cemo da praspalimo malo,jer kako kazu: teorija bez prakse malo vredi!:D

Ja sam se juce isprobavo taktiku protiv kompa, 2 partije i vise nisam imao zivaca za uvece.

Inace posle primene taktike odrao sam CPU Expert na maloj mapi 1 vs 1 (ona livada), znaci vredi
dosta. Pre toga me je CPU Expert drao.

Inace pokapiramo sam malo pipneer spam taktiku i malo je kombinovao sa MG i AT i ispade ubitacna kombinacija, odred od 4-5 pionira sa jednim bacacem plamena ce isprasiti 3 odreda pesadinaca ko od sale i + moze se samo utrcati u grupaciju zato sto pioniri imaju MP40 automate koji pokidaju pesadiju izbliza.

Aj vecersh.

Inace ima repley koji se skine i ubaci mydoc, posle cega je moguce odgledati partiju koju su igrali na turnirima i tako to. Ima dosta da se vidi.

Poslednja izmena:
Pre toga me je CPU Expert drao.

Drao sam ja experta uvek, al posle prve partije sa nekim "noobom" na netu izgubio sam volju da igram :S:

Inače zadnjih dana ili mi neradi mrtvi internet ili ustajem u pola 6 i idem na posao. Nakako da navatam vremena :wall:

Ja sam ga pobedjivao ali na vecim mapama, na 1v1 maloj mapi je tesko boze sacuvaj za to sto mikro mora da bude odlican, a komp samo spamuje jedinice neprekidno.

Aj, moze ja sam na hamaciju.

Zeleo bih sa drugarom Starcraft na hamachiju da igram dali bi neko bio ljubazan za neki tutorijal konkretno za tu igru, kako kreirati i koristiti..spravicu?

Hvala unapred!

Poslednja izmena:
...
Coh je osetljiv na WIFI, npr Ramstein ima WIFI i signal mu je oko 35db i kada udje na novo sve ode u q.

Ja isto imam WIFI ali sam nakacio 3d korner reklektor antenu na 400m :D pa imam signal oko 60db i opet s'vremen na vreme secne.

Server mora da ima kvalitetan link.

Znaci, ja otpadam i pre nego sto sam mislio :(... Od kad je provajder nesto cackao na svom AP-u signal mi se vrti 31-33dB.
Pu bre, a taman sam dobio verziju igre koja radi...

Poslednja izmena:
Meni se slicno desilo pa sam odlicuo da pogledam par repley-a, dosta se nauci iz njih.

Imash ih na onom linku sto sam okacio.

Na primer kombinovanje MG i snajpera, preklapanje polja dejstva MG-a da bi se izbegao flank, pravilno grupisanje jedinica i sl..

Na primer nisam znao da bacac plamena pravi najveci damage kad je jednica u zaklonu, sto jaci zaklon to veci damage, a najmanji damage je u negativnom zaklonu.

Isto uz MG je pozeljno poslati i jednog inzinjera zbog podrske.

Posle toga odmah je potrebno prekriti polje dejstva sa AT topovima inace posalju jedan quad koji shebe sve zivo.

Snajperima kontrirati minobacacima.

Kada se snimi snajper rushovati pesadiju na to mesto da ugledali snajper.

Minirati uske prolaze.

Ма мене сјебало то што сам неправилно распоредио топове тако да ми је лик пришао с леђа и са бацачем пламена (шерман) очистио ат топове (*** када им треба неколико погодака, а он се само залети), улетио са пјешадијом и крај. Зезао сам се и ја са компом, и сада имам нову тактику.:d Тј. пар њих, а мало са тестирао и савезнике, тако да Дуле мораћемо 1 на 1 да ти вратим мило за драго. Мало ме зезају испити па немам баш времена. Углавном без бацача пламена, снајпера и ат топа+неки тенк, и то што прије, можеш да се поздравиш од партије.

Иначе, сконтао сам да су савезници у предности на почетку и када су у питању отворене мапе, збох шермана са пламеном и quad-а, који деру све живо. Касније ипак нијемци преузимају иницијативу због, артиљерије и тенкова, мада искрено до тога ријетко долази осим ако мапе нису затворене и са уским пролазима што би омогућило постављање препрека.

Poslednja izmena:
Znaci, ja otpadam i pre nego sto sam mislio :(... Od kad je provajder nesto cackao na svom AP-u signal mi se vrti 31-33dB.
Pu bre, a taman sam dobio verziju igre koja radi...

Ako si instalirao i pecovao coh, kad dodjesh s'posla posalji mi sms pa cemo da probamo pre nego sto ga otpisesh.

@Nikola
Treba dosta vremena da saveznici naprave quad a posebno krokodila jer treba goriva dosta dotl svabe vec imaju i stugove i at topove i sve ostalo.

Inace kad postavish dva AT-a kako valja pokidace Krokodila brzo obevezno ih kamuflirash i vazno je da odmah unapradish prvi stepen iskustva.

I topvi moraju da imaju podsku pesadije , dovoljan je jedan odred panzerG sa dve bazuke, koji ce da pomaze AT-ovima, josh kad zastitish AT sa MG a MG sa snajperom ma nema prolaza :D.

Realno gledajuci svaka strana ima svoje prednosti, ali kad se sve to sabere i oduzme, na kraju se dolazi do zakljucka da je sve na umecu igraca.

Vazi, moze revans.

Ako si instalirao i pecovao coh, kad dodjesh s'posla posalji mi sms pa cemo da probamo pre nego sto ga otpisesh.

@Nikola
Treba dosta vremena da saveznici naprave quad a posebno krokodila jer treba goriva dosta dotl svabe vec imaju i stugove i at topove i sve ostalo.

Inace kad postavish dva AT-a kako valja pokidace Krokodila brzo obevezno ih kamuflirash i vazno je da odmah unapradish prvi stepen iskustva.

I topvi moraju da imaju podsku pesadije , dovoljan je jedan odred panzerG sa dve bazuke, koji ce da pomaze AT-ovima, josh kad zastitish AT sa MG a MG sa snajperom ma nema prolaza :D.

Realno gledajuci svaka strana ima svoje prednosti, ali kad se sve to sabere i oduzme, na kraju se dolazi do zakljucka da je sve na umecu igraca.

Vazi, moze revans.

Де ми реци колика је разлика у искуству на 0, 1 ,2 и 3 нивоу? Ја ријетко вршим унапређење на почетку партије.

Saveznici treba na pocetku da se zalete kako Nikola kaze,i tu nemci nemaju sta da traze!Saveznicima je na pocetku lakse i brze se razvijaju,s tim sto su u problemu, jer nemaju dovoljno goriva.Ali kombinacija polu-gusenicar i dva shermana od toga jedan krokodil uz pomoc pesadije,je uz malo srece i strategije dovoljno, da se na samom pocetku dobro izmaltretiraju,pa cak i uniste nemci!Ako se svemu tome doda artiljerija i rendzeri,to je to!Ako se saceka da se nemci razviju,posle je samo pitanje vremena kada ce se odbrana saveznika raspasti pod naletom tigrova,pantera,artiljerije...

Posto se na pocetku ide sibanje sa pesadijom, posebno je vazno unaprediti barem na 1 nivo, pesadiju i weaponteams, razlika se oseti dosta, na elite nivou razlika je ogromana.

Ne znam tacno napamet razlike, imash na planetcoh(.com valjda) detaljan test.

Saveznici treba na pocetku da se zalete kako Nikola kaze,i tu nemci nemaju sta da traze!Saveznicima je na pocetku lakse i brze se razvijaju,s tim sto su u problemu, jer nemaju dovoljno goriva.Ali kombinacija polu-gusenicar i dva shermana od toga jedan krokodil uz pomoc pesadije,je uz malo srece i strategije dovoljno, da se na samom pocetku dobro izmaltretiraju,pa cak i uniste nemci!Ako se svemu tome doda artiljerija i rendzeri,to je to!Ako se saceka da se nemci razviju,posle je samo pitanje vremena kada ce se odbrana saveznika raspasti pod naletom tigrova,pantera,artiljerije...

Tako izgleda partija ako igramo mi pocetnici :D, ali kada se koristi neka taktika kao npr. spam pionirima, nemci mogu da pocepaju samo pionirima saveznicku pesadiju, e kako?

Tako stop u svaki tim ubacish po jedan bacac plamena i pravish timove od po 4 pionira, oni kostaju 180 i samo izlecu iz HQ-a, dodatno imaju mp40 koji izbliza razbija, tako da je doboljno uleteti samo na polozaj saveznicke pesadije i normalno oni moraju da pocnu da se povlace pred bacacem plamena pri cemu ih sa mp40 pokidaju. To isto mogu i saveznici, ali ima i kontra na to :)

Poslednja izmena od urednika:
Vidim da si lepo ovladao taktikom i raznim stosevima,kad cemo da vidimo u praksi sta mozes!?:-devil-::D

Aj veceras da opalimo,sinoc smo igrali 2vs2,nije te bilo?:)

Sancez aj izbaci nekog sto ne igra iz mreze ne mogu da se prikljucim.

I postujet imena onih drugih mreza i lozinki morao sam reinstalirati masinu i sad nemam ni jednu mrezu.

Poslednja izmena:
Izbacite mene sa mreze, ako vam prekobrojni prave probleme. Docicu ja malo kasnije kad se utreniram :D

Poslednja izmena:
Sta ima da izbacujemo sa benca prvo lete outsajderi...

@Sanzez
Kikuj moj stari nick pocinje malim slovom "dule13" da ne zauzima bezveze slot. Nov nalog pocinje velikim slovom pa nemoj taj kikovati :).

Obozavaoci COH-a skidajte ovo dok nisu ukinuli:

http://www.fileplanet.com/promotions/coh_of/

Company of Heroes: Opposing Fronts dobija se besplatan Key za online igranje u ogranicenom periodu i download igre. Treba se uclaniti tamo i dobija se legalan key ceka se na pocetak downloada oko 3 sata ali ko je snalazljiv za torrent moze i brze bitno da se uzme key. Pozdrav Dusan, TeNeY...

Obozavaoci COH-a skidajte ovo dok nisu ukinuli:

http://www.fileplanet.com/promotions/coh_of/

Company of Heroes: Opposing Fronts dobija se besplatan Key za online igranje u ogranicenom periodu i download igre. Treba se uclaniti tamo i dobija se legalan key ceka se na pocetak downloada oko 3 sata ali ko je snalazljiv za torrent moze i brze bitno da se uzme key. Pozdrav Dusan, TeNeY...

Odlicna informacija, hvala :banana:.

Dobio sam key i skidam preko torenta trenutno na 35% :D.

Mozda cemo moci i preko hamachija?

Почео сам да скидам само се надам да се неће догодити иста ситуација као са World in Conflict beta гдје сам download завршио у истом сату када је тестирање престало, тако да је све било џаба. Јебига када са 128 све то траје и предуго. Јел има ко информацију до када је тестирање отворено?

Do sad sam igrao sve funksionise super sve je isto kao i original igra, samo ima 2 dodatne rase: britanci i panzer. Posle instalacije igra treba instalirati jos 5 - 6 patch-eva i to je to keirati relic account i igrati, ko hoce moze da me ubaci na friends listu nick TeNeY

Vrh Dno