Šta je novo?

Company Of Heroes

Ja se ubacih sinoc na vasu mrezu kao user: TeneY ali ste vi verovatno bili poceli jel igrate veceras opet?

E video sam te na mrezi, pa verovatno hocemo, posto smo juce ostavili nedovrsen posao :D.

Sta smo josh saznali:

Za 2 vs 2 mora 128kb upload na serveru. Za 3 vs 3 bi vec moralo 256kb upload. 64 prima 3 igraca ali optimalno je za 1vs1.

Poslednja izmena:
E video sam te na mrezi, pa verovatno hocemo, posto smo juce ostavili nedovrsen posao :D.

Sta smo josh saznali:

Za 2 vs 2 mora 128kb upload na serveru. Za 3 vs 3 bi vec moralo 256kb upload. 64 prima 3 igraca ali optimalno je za 1vs1.

Da to je tacno brzinski i hardwerski zahtevi za ovu igru su surovi ne treba ni pokusavati 3v3 sa slabom konekcijom

Ај онда да направимо турнир. Играћемо 2 на 2. Подијелити се у екипе, па тако неизмјенично. Или нешто слично.

Сад нас на мрежи има већ 12.

Poslednja izmena:
a sto nebi igrali 4 na 4. to bi bilo jos zanimljivije :-devil-:. mozda ce moci posto ja imam 256 upload

Poslednja izmena:
Moze sto se mene tice, ali ko ce to da organizuje :d.

Hamaci free prima do 16 konekcija, za vise mora da se placa, znaci josh malo pa nestalo :).

Gde nestade ti juce?

@Sancez

Ukucaj u hamachi licence TRIAL , posle toga hamachi se se prebaciti u FREE licencu i dozvoliti samo 16 clanova, jer ce se prikljuciti vise od 16 i ugasice mrezu posle mesec dana.

a sta nebi igrali 4 na 4. to bi bilo jos zanimljivije :-devil-:. mozda ce moci posto ja imam 256 upload

mozemo probati ali tesko, nesigurno je i ako imaju svi brzi net, u pocetku je i moglo ali dolaskom ovih update-ova sve teze i teze, inace 4v4 je najzanimljivje ja na Relic-u igram bez problema, a na hamachiju je i 3v3 uspeh ako pokrenemo

Poslednja izmena:
Moze sto se mene tice, ali ko ce to da organizuje :d.

Hamaci free prima do 16 konekcija, za vise mora da se placa, znaci josh malo pa nestalo :).

Gde nestade ti juce?

@Sancez

Ukucaj u hamachi licence TRIAL , posle toga hamachi se se prebaciti u FREE licencu i dozvoliti samo 16 clanova, jer ce se prikljuciti vise od 16 i ugasice mrezu posle mesec dana.

gde to da odradim ajde mala pomoc

a sto nebi igrali 4 na 4. to bi bilo jos zanimljivije :-devil-:. mozda ce moci posto ja imam 256 upload

ПА ајмо онда вечерас да пробамо. Могу сам замислити која би лудница била ако бисмо играли 4 на 4. Једва чекам!

Evo ovako. I tu ukucash TRIAL i to je to. Ali morash da se logujesh u Hamachi pre svega ovoga.

Edit:
@NikolaT , 4 vs 4 bi bila totalna ludnica, teoretski bi trebalo da moze sa 256kb uploada.

Jesi nasao BIH-net BF2?

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    17.6 KB · Pregleda: 51
  • 2.JPG
    2.JPG
    38.8 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:
nemogu to da odradim jer pise licence code was rejected. iznad mi kaze da je licenca premium a istice za 15 dana

Znaci ukucao si velikim slovima TRIAL ?

Ako si ukucao velikim slovima mozda je do verzije...

Evo kako sam ja uspeo , u najnovijoj verziji sam to ukucao, onda sam deinstalirao nju i instalirao 1.0.5.1 i nalog je vec bio BASIC (forever)

E sad mozda stara verzija nema tu opciju.

Nista onda ako se prikljuci preko 16 ljudi ukupno, jedan dan pre isteka kikuj one koji su najkasnije dosli :), da nam ne ugase mrezu.

Poslednja izmena:
prvo sam probao velikim pa malim. nece ni u jednom slucaju

Evo ovako. I tu ukucash TRIAL i to je to. Ali morash da se logujesh u Hamachi pre svega ovoga.

Edit:
@NikolaT , 4 vs 4 bi bila totalna ludnica, teoretski bi trebalo da moze sa 256kb uploada.

Jesi nasao BIH-net BF2?

Онда вечерас да пробамо. Једва чекам. Ево hamachi ми је стално укључен, иако ми је испит за 7 дана. А што се тиче trial можда је већ кориштен, као код мене, тако да се не може поново уносити. И нисам пробао Bih net јер морам скинути patch.

pa ako neide 4vs4,mozemo onda 2vs2,u dve partije,ko sto rece neko,turnir,pa pobednici sa pobednicima,a porazeni sa porazenima!To bi onda dva dana trajalo!:D

Da stvarno, ako smo se mi upucavali 2-3 sata u relativno jednakoj poziciji i nismo zavrsili partiju nego je pukla veza meni, koliko bi tek trajala partija sa 4 vs 4 :p, a koliko turnir :p.

A i licno ne verujem da bi neko uspeo to da organizuje.

Pre neko vece jedva smo se dogovorili za 2 vs 2, svi smo nesto, te pravili veceru, tusirali se, spremali stan, te telefonski razovori :p, organizator bi morao biti ukstanje izmedju daktilografa/supermena/ hobotnice/ i vidovite Zorke :D

Poslednja izmena:
Da stvarno, ako smo se mi upucavali 2-3 sata u relativno jednakoj poziciji i nismo zavrsili partiju nego je pukla veza meni, koliko bi tek trajala partija sa 4 vs 4 :p, a koliko turnir :p.

Pre neko vece jedva smo se dogovorili za 2 vs 2, svi smo nesto, te pravili veceru, tusirali se, spremali stan, te telefonski razovori :p, organizator bi morao biti ukstanje izmedju daktilografa/supermena/ hobotnice/ i vidovite Zorke :D

:D:D:D Ај вечерас ко налети играмо.

:D:D:D Nista od toga,VIDOVITA ZORKA otpada jer je u bajboku! Tako da se neispunjavaju uslovi za turnir!:d

Nego,po dobrom starom obicaju ko naleti u pola deset,pa da pocnemo do pola jedan!:D

E da je samo do pola jedan, juce smo se upucavali do pola 3 :D

Ja sam tu i pre pola deset.

Edit: na kraju sam deinstalirao NOD32, sto je sigurno...

Poslednja izmena:
Bolje sutra uvece?! Znaci nekoga je upload zezao. Ja mislim da nemam problema sa tim mada ko zna, videcemo!

Odigrali 2vs2,a mogli smo i 3vs3,ali su Dule i Nikola ispalili.:D

Mada dobro je bilo sutra bi mogli opet:)

Mi se smorili od cekanja i zapoceli 1 Vs 1 i mlatili se do 1 :p

Јес вала. Млатили смо се 3 сата. :d Следећи пут она мапа никако јер се партија баш одужи. Ај видјећемо да распалимо једну 3 на 3.

Primetio sam kako god okrenesh partija mora da traje 2-3 sata ako su igraci tu negde po iskustvu.

Изгледа када су играчи близу по искуству своди се на живце. ЈА што партија дуже траје све аљкавије играм, мада је тако вјероватно и код свих, а још Лион који смо синоћ играли је баш незгодан због мостова, тако да сам у једном тренутку мислио да предам јер нисам могао да пређем мост како си се ти изградио, а и моја одбрана ми се чинила неуништивом, наравно ти си ме касније разувјерио уз помоћ ко зна којег таласа Тигрова.:D Стварно Тигрове треба ослабити, јер могу за доручак да поједу ко зна колико савезнички јединица, и да савезницима треба убацити нормалну артиљерију, па бар неке покретне кршеве, јер најјачи је мортар, који је баш смијешан.

Koliko vidim THQ (ili ko god je pravio igru) je hteo da napravi gamepley koji se zastniva na istorijskim cinjenicama. Za Tigrove sve vazi kao i za one prave, sa prednje strane oklop im je bio
neprobojan za saveznicke tenkove sa cak i najjacim Sermanom sa 75mm kalibrom, ali su bili spori
i nisu toliko okretni za napad.

Zato si mi u unistio 5 - 6 tigrova jer ne stignem da ga povucem kad ga isresetaju a i ne manevrise dovoljno brzo , osim ako ne pokrenem Blitzkrieg :-devil-: e onda je svaka saveznicka nada nestala :d. Inace sad sam sastavio novu taktiku 1 Tigar, 1 snajper i jedan odred oficira (onih za gvozenim krstom + ciljam da natrcim na bazuku sa njima) i 4 tima inzinjera sa bazacima plamena da utrce i poprave tigra na brzinu. Inace oficiri su najtvrdji orah od svih pesadinaca koje sam video.

Inace imaju bre artiljeriju ameri onu u obliku jednice, koja zadaje najcrnje muke Nemcima jer je van dometa njihove artiljerije u 50% slucajeva, i mora se ili dokrajciti snajperima ili napraviti jurish na polozaj da se upropasti direktno, osim ako se ne igra sa Terror doktrinom i ima se novaca za V2 :-devil-:

Vrh Dno