E video sam te na mrezi, pa verovatno hocemo, posto smo juce ostavili nedovrsen posao.
Sta smo josh saznali:
Za 2 vs 2 mora 128kb upload na serveru. Za 3 vs 3 bi vec moralo 256kb upload. 64 prima 3 igraca ali optimalno je za 1vs1.
a sta nebi igrali 4 na 4. to bi bilo jos zanimljivije :-devil-:. mozda ce moci posto ja imam 256 upload
Moze sto se mene tice, ali ko ce to da organizuje :d.
Hamaci free prima do 16 konekcija, za vise mora da se placa, znaci josh malo pa nestalo.
Gde nestade ti juce?
@Sancez
Ukucaj u hamachi licence TRIAL , posle toga hamachi se se prebaciti u FREE licencu i dozvoliti samo 16 clanova, jer ce se prikljuciti vise od 16 i ugasice mrezu posle mesec dana.
a sto nebi igrali 4 na 4. to bi bilo jos zanimljivije :-devil-:. mozda ce moci posto ja imam 256 upload
Evo ovako. I tu ukucash TRIAL i to je to. Ali morash da se logujesh u Hamachi pre svega ovoga.
Edit:
@NikolaT , 4 vs 4 bi bila totalna ludnica, teoretski bi trebalo da moze sa 256kb uploada.
Jesi nasao BIH-net BF2?
Da stvarno, ako smo se mi upucavali 2-3 sata u relativno jednakoj poziciji i nismo zavrsili partiju nego je pukla veza meni, koliko bi tek trajala partija sa 4 vs 4, a koliko turnir
.
A i licno ne verujem da bi neko uspeo to da organizuje.
Pre neko vece jedva smo se dogovorili za 2 vs 2, svi smo nesto, te pravili veceru, tusirali se, spremali stan, te telefonski razovori, organizator bi morao biti ukstanje izmedju daktilografa/supermena/ hobotnice/ i vidovite Zorke
![]()
Da stvarno, ako smo se mi upucavali 2-3 sata u relativno jednakoj poziciji i nismo zavrsili partiju nego je pukla veza meni, koliko bi tek trajala partija sa 4 vs 4, a koliko turnir
.
A i licno ne verujem da bi neko uspeo to da organizuje.
Pre neko vece jedva smo se dogovorili za 2 vs 2, svi smo nesto, te pravili veceru, tusirali se, spremali stan, te telefonski razovori, organizator bi morao biti ukstanje izmedju daktilografa/supermena/ hobotnice/ i vidovite Zorke
![]()
Mi se smorili od cekanja i zapoceli 1 Vs 1 i mlatili se do 1![]()
Primetio sam kako god okrenesh partija mora da traje 2-3 sata ako su igraci tu negde po iskustvu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari