Ipak smo samo na kratko uspeli da se povezemo, dajte neki savet kako konfigurisati hamachi za lan pley. Masine se uopshte ne vide.
Ovo odigrasmo prvu partiju Sanzec&Buraz and ja, i magijska formula igranja preko hamacija je klijent 1.0.1.5
arty: koji kada se instalira nema ni aliasa ni drugih bakraca i sve radi samo po sebi odmah po instalaciji.
Eto, pa se igrajte za dzabe.
Inace ko hoce vecers CoH PM.
Ko je za CoH?
Vazi.
Nego u poslednjih par partija definitivno sam zakljucio da nemackoj strani fali artiljerija, ima je samo Terror doktrina, dok je u Defensive skupa sacuvaj boze 250 i ne koristi previse a ima i slab uticaj u odnosu na saveznicku.
Vazi.
Nego u poslednjih par partija definitivno sam zakljucio da nemackoj strani fali artiljerija, ima je samo Terror doktrina, dok je u Defensive skupa sacuvaj boze 250 i ne koristi previse a ima i slab uticaj u odnosu na saveznicku.
Dobro to su artiljeriske jedinice, a ja govorim o off-map artiljeriji.
Ps. *** ja otis'o na spavanje sinoc.
Kako, kako ?
Oficir moze da "baca" artiljeriju?
Nisam sa nemcima igrao puno pa nisam josh formulisao taktiku, prednosti, mane itd. Ne znam sta sve mogu...
U poslednjih par partija kako god okrenem saveznicka artiljerija me zahebe skroz. Apc artiljerija je dobra ali nema domet dobar i tek 3 apc-a imaju neku ozbiljniju razornu moc, a lako se uniste, dovoljno je da ih ameri vide ti ne snimish to i eto.
Procitao sam nesto juce o testiranju oklopa tenkova u Coh, manevrima, mixovanju jedinica pa sam blize razvijanju "stila". Npr nisam znao da je StuG dosta bolji sa protivtenkovsku borbu od Pancera 4.
Ova igra mi se sve vise i vise svidja.
Mozda nije tako, ali deluje mi kao da je sa Nemcima teze razviti delotvornu taktiku, a i skupe su im jedinice, al sta cu kad vise volim da igram sa njima.
Moram isprobati mixed unit tactics :smoke:.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari