Šta je novo?

Company Of Heroes

Nemam pojma, a i koji ce ti vise od 60fps, vazno je da radi :).

Nego 'ajde da probamo, jel znash kako mrezu da napravish?

I izasao je novi update za hamachi, updateuj ga ako vec nisi.

Imash update dugme na configure hamachi.

Ај људи договорите се па ми јавите. Што касније то боље!

update je uradjen. imas li msn da se lakse dogovorimo. je li u create new network napisem ime mreze i stavim neki pasword

Poslednja izmena:
Nemam mesenger instaliran iskljucio sam ga kao servis, nervirao me. Imam google talk.

A i ne treba nam, ima chat integrisan u hamachi.

Samo napravi mrezu tako sto cesh:

Kliknuti na srednje dugme pa create network.

Samo ukucaj ime mreze i pass prozvoljno.

I samo mi reci koje je ima i pass i ja cu da se prikljucim.

Ili mozemo preko google talk-a.

Poslednja izmena:
Људи јавите и мени!

Problem je reshen , procedura je malo veca ali sta je tu je.

Potrebno je namestiti alias ovako.

http://auf-ex.de/forums/index.php?topic=224.msg1804;topicseen

Posle toga potrebno je uraditi sledece:

Disableovati sve adaptere osim hamaci adaptera, znaci i i lokalni lan i internet i sve zivo.

Ugasiti Hamachi (exit), program a ne adapter.

Pokrenuti COH.

ALT+TAB nazad na dektop , dok COH ostaje upaljen u pozadini.

Popaliti sve adaptere nazad na prvobitno stanje, povezati se na internet, upaliti hamachi i pustiti ga da se loguje na mrezu.

Ovo se radi da bi igra prepoznala Hamachi adapter kao default.

Uci nazad u Coh.

Napraviti igru ili pridruziti se postojecoj.

Eto pa se igrajte, postupak bi trebalo da radi i na drugim igrama.

PS. Ko hoce coh veceras nek se javi.

:wave:

Poslednja izmena:
Ipak smo samo na kratko uspeli da se povezemo, dajte neki savet kako konfigurisati hamachi za lan pley. Masine se uopshte ne vide.

Не контам?! Ја сам играо COH без проблема, и без било каквих додатних подешавања, баш као и многе друге игре. Једино сам понекада имао проблема са warcraftom.

Ok istrazio sam josh malo i dosao do zakljucka zasto Coh ne radi.

1. Konflikt sa NOD32 , potrebno je dodati ReliCCOH.exe u excusion listu u IMON modulu.

2.Firewall mora da dozvoljav coh-napolje bilo da se izgasi ili namesti da propusta COH.

3. Hamachi 1.0.2.2 poslednji update nece da radi (neptvrdjeno ali verovatno) bolje koristiti 1.0.2.1 ili starije.

4 . I najvazinije, COH komunicira po defaultu preko prvog fizickog adaptera a to je u 99.99%
slucajeva "Local area connection", potrebno je postaviti hamaci na 1.mesto, da bi se OS obratio prvo Hamachi adapteru.

Prilozi

• nod32.JPG
    nod32.JPG
    115.2 KB · Pregleda: 64
  • net1.JPG
    net1.JPG
    105.9 KB · Pregleda: 55
  • net2.JPG
    net2.JPG
    53.6 KB · Pregleda: 56
  • net3.JPG
    net3.JPG
    87.2 KB · Pregleda: 55
  • net4.JPG
    net4.JPG
    99.5 KB · Pregleda: 65
sredicemo mi to. Kad bi ja to morao sam sredjivati nebi se mi naigrali CoH-a

Poslednja izmena:
Hej odradio sam ovo ali me nije pitao da li zelim da restartujem racunar. Hamachi je na prvom mestu

Укључите и мене!

Ovo odigrasmo prvu partiju Sanzec&Buraz and ja :D , i magijska formula igranja preko hamacija je klijent 1.0.1.5 :party: koji kada se instalira nema ni aliasa ni drugih bakraca i sve radi samo po sebi odmah po instalaciji.

Eto, pa se igrajte za dzabe :D.

Inace ko hoce vecers CoH PM.

Ovo odigrasmo prvu partiju Sanzec&Buraz and ja :D , i magijska formula igranja preko hamacija je klijent 1.0.1.5 :party: koji kada se instalira nema ni aliasa ni drugih bakraca i sve radi samo po sebi odmah po instalaciji.

Eto, pa se igrajte za dzabe :D.

Inace ko hoce vecers CoH PM.

Buraz mi se ostri za veceras pa se cuvaj :D ima leka kaze za te shvapske tenkove. Dok ste igrali danas i u trenutku kada si mu poceo ulaziti tenkovima moglo je lako biti :crash: :crash: :D

Poslednja izmena:
Hehe :D Tigrovi su tvrd oraS :D , malo je falilo da me zahebe u jednom trenutku kad mi je sibnuo
onu artiljeriju na polozaj, nije mi ostalo nista od jedinica :S: ,sreca pa sam dozvao Tigra u tom trenutku.

Inace taj prvi Tigar mi je spasao partiju isprasio je 4-5 sermana i 2-3 ona Mnesto-tenka :D uz repear bunker, hehe...

Poslednja izmena:
Vazi.

Nego u poslednjih par partija definitivno sam zakljucio da nemackoj strani fali artiljerija, ima je samo Terror doktrina, dok je u Defensive skupa sacuvaj boze 250 i ne koristi previse a ima i slab uticaj u odnosu na saveznicku.

Vazi.

Nego u poslednjih par partija definitivno sam zakljucio da nemackoj strani fali artiljerija, ima je samo Terror doktrina, dok je u Defensive skupa sacuvaj boze 250 i ne koristi previse a ima i slab uticaj u odnosu na saveznicku.

Na osnovu cega si to zakljucio! ;)

Na osnovu ove dve zadnje partije u kojima si me osurio :D, ali cekaj ti samo :-devil-:.

Edit :
Evo pass ko hoce COH

mreza: sancez13
pass: test

Poslednja izmena:
Vazi.

Не знам како си то закључио када имаш нибелунге и оне лансере на транспортерима које одлично раде посао. Ја то комбинујем.

Dobro to su artiljeriske jedinice, a ja govorim o off-map artiljeriji.

Ps. *** ja otis'o na spavanje sinoc.

Па имаш и оног официра са артиљеријом-што реално компензује недостатак off map артиљерије.

Kako, kako ?

Oficir moze da "baca" artiljeriju?

Nisam sa nemcima igrao puno pa nisam josh formulisao taktiku, prednosti, mane itd. Ne znam sta sve mogu...

U poslednjih par partija kako god okrenem saveznicka artiljerija me zahebe skroz. Apc artiljerija je dobra ali nema domet dobar i tek 3 apc-a imaju neku ozbiljniju razornu moc, a lako se uniste, dovoljno je da ih ameri vide ti ne snimish to i eto.

Procitao sam nesto juce o testiranju oklopa tenkova u Coh, manevrima, mixovanju jedinica pa sam blize razvijanju "stila". Npr nisam znao da je StuG dosta bolji sa protivtenkovsku borbu od Pancera 4.

Ova igra mi se sve vise i vise svidja.

Kako, kako ?

Oficir moze da "baca" artiljeriju?

Nisam sa nemcima igrao puno pa nisam josh formulisao taktiku, prednosti, mane itd. Ne znam sta sve mogu...

U poslednjih par partija kako god okrenem saveznicka artiljerija me zahebe skroz. Apc artiljerija je dobra ali nema domet dobar i tek 3 apc-a imaju neku ozbiljniju razornu moc, a lako se uniste, dovoljno je da ih ameri vide ti ne snimish to i eto.

Procitao sam nesto juce o testiranju oklopa tenkova u Coh, manevrima, mixovanju jedinica pa sam blize razvijanju "stila". Npr nisam znao da je StuG dosta bolji sa protivtenkovsku borbu od Pancera 4.

Ova igra mi se sve vise i vise svidja.

Не играм ни ја много са Нијемица, али је официр екстра јединица, и има специјале који ако се користе нерационално могу да донесу више користи него штете, али ако се користе на прави начи... па зло и наопако (ја их иначе врло ријетко градим). StuG је екстра јединица јер је само 3 pop cap а дере и пјешадију и оклопне јединице, али је проблем што му је танак оклоп. Ја га користим да с времена на вријеме зезам непријатеља, одбијем њихов оклоп, али за јурише никако... можда само када сам дебело јачи. Такође држим Stug у резерви ако ми негдје одбрана пукне. Мада ја мислим да од комбинације stormtrooper и Tiger aca нема ништа јаче, још паметна тактика, и подршка можда у мортару, stug или лансеру...:d

Јесте савезничка артиљерија разорна, и сјећам се једне партије коју сам због ње изгубио, иако је била добијена јер ми је основна грађевина била уништена а ја нисам имао инжињера да је поправим-наук-инжињере чувајте!

Mozda nije tako, ali deluje mi kao da je sa Nemcima teze razviti delotvornu taktiku, a i skupe su im jedinice, al sta cu kad vise volim da igram sa njima :D.

Moram isprobati mixed unit tactics :smoke:.

Mozda nije tako, ali deluje mi kao da je sa Nemcima teze razviti delotvornu taktiku, a i skupe su im jedinice, al sta cu kad vise volim da igram sa njima :D.

Moram isprobati mixed unit tactics :smoke:.

У последње вријеме играм само са Нијемцима и дерем компјутер expert чак и када експериментишем. Основно је не бити превише дефанзиван. Ја мало пикам непријатеља на једној тачки са различитим јединицама, а на другој га ударим мучки и сјебем му базу. Само не треба бити концентрисан на један тип јединица, и имати оклопа. И да-увијек имај резерве, ја држим напуцани одред пјешадије-stormtroopera. Без комбиновања нема побједе. Када се сјетима како сам се на почетку патио са компом јер сам био превише дефанзиван и нисам градио оклопне јединице, а хтио сам да држим сваку контролну тачку (па сам ишао на јефтину пјешадију), а касније сам схватио да је боље изгубити пар тачака али градити боље јединице, а онда се консолидовати и освојити све.

Vrh Dno