Šta je novo?

Company Of Heroes

Do sad sam igrao sve funksionise super sve je isto kao i original igra, samo ima 2 dodatne rase: britanci i panzer. Posle instalacije igra treba instalirati jos 5 - 6 patch-eva i to je to keirati relic account i igrati, ko hoce moze da me ubaci na friends listu nick TeNeY

Значи да бих покренуо игру требаће ми 3 дана скидања, а до тада ће се тестирање завршити.

Значи да бих покренуо игру требаће ми 3 дана скидања, а до тада ће се тестирање завршити.

Pokupi ti key koji daju besplatno, a kad skines igraces, testiranje ce verovatno trajati do novembra jer je za tad zakazan izlazak finalne verzije tako da se u svakom slucaju isplati, za sada u beti moguce je samo igrati multiplayer novi patchevi izlaze stalno jer je ovo sve u fazi testiranja

Vise nema kljuceva,ja sam juce stavio da skidam,trebalo je danas popodne da bude gotovo,ali kako to u ovoj skrnavoj zemlji biva, nestalo je struje u toku noci i sad imam ku..c!:wall::mad:

Poslednja izmena:
*** ja sam znaci u poslednjem trenutku pokupio key :D, inace instalirao sam i radi sve ok, cak sam i dobio cin :D. Javljam utiske sa dve nove armije samo da isprobam veceras.

Poslednja izmena:
Ma imam ja kljuc, nego mi na kraju skidanja igre prekinulo!Poslali su na mail,ali nemam igru!Trbalo bi da mogu da iskoristim taj kljuc?

Pa, skini ponovo. Ili nadji na torrentima betu kao sto je Dule skinuo :)

kad zvanichno izlazi taj dodatak :)

9. novembra izlazi zvanicno, ja inace igram bez problema ali hoce ponekad da se ukoci igra zato i izlaze stalno novi patchevi, a imam i dsl 8/1mb, a tebe dule izgleda da wireless kolje ili si se ukljucivao ujutru kada su masovno ulogovani azijski igraci:) tada je ping prema mnogima i kod mene 400>ms

Poslednja izmena:
Uspeo sam da odigram jednu 3vs3 sinoc i ono sto me cudi je sto sam imao ping 700 ka serveru ali igra je potpuno tecno isla? Nije, meni wifi radi odlicno, npr na BIHnetu BF imam u proseku ping od 20-50. Hamachi mi ide super, ali izgleda sto je server fizicki dalje tako ping raste (naravno ovo je normalno, ali kod mene raste nenormalno)

A Nemci sad imaju toliko oklopa da je to bruka i sramota :D, odigrao sam sa Britancima, i jedva da imaju neki poneki tenk tenk ali imaju zato komandose i dobra utvrdjenja a mogu i rovove da kopaju.

Pozdrav svima,

Evo i ja sam napravio COH 1.71 Hamachi server.

SERVER: COH NS
Pass: coh

Ako je neko raspolozen za duel...

[email protected]:type:

Je li neko provalio kako se igra Opposing fronts na hamachi-ju?:wall:

Prvo, ne može ako nemaš original. Drugo, neće i tad. "Malo" ga igra blokira.

Bwahahaha, zli pirati koji ste zloupotrebljavali IP drugih preko hamačija, vaši dani su odbrojani. Morate priznati da siroti direktori EA, Ubisofta, THQ i prijatelja imaju pravo na 4 zlatni mercedes, a i vatrica sa kamina ne greje na pravi način ako se ne loži novčanicama od 100 dolara.

Evo odgovora za Opposite front preko hamachi-ja:

Company Of Heroes Opposing Fronts CLONEDVD-PROCYON-this version works just fine. But you have to bypass the internet validation.
To make the game work in lan/single player, do this:

Install the game with the serial in the nfo
Then open the folder C:\WINDOWS\system32\drivers\etc and open the file ?hosts? with notepad
Insert the following lines into the hosts-file:

127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net

Then load the mds from IMAGE folder in Deamon tools 4.10 and start Yasu 1.04.(Copy Yasu to Daemon Tools Folder!)
Then start the game. The game will validate the DVD and you should now be able to play lan/skirmish/single player.
Finished!

Najvaznije je da dok radite kompletnu instalaciju od pocetka, internet konekcija MORA BITI ISKLJUCENA! Tek kada Yasu validira disk, pokrenite internet konekciju.

Linkovi:

1. Mini image (fixed image/exe): http://m0007.gamecopyworld.com/games/pc_company_of_heroes_opposing_fronts.shtml

2.Company Of Heroes Opposing Fronts CLONEDVD-PROCYON preko bilo kog torrent-a

3. Vise informacija: http://www.rlslog.net/company-of-heroes-opposing-fronts-clonedvd-procyon/

Pozdrav.:type:

Poslednja izmena:
Jos par vaznih stvari:

najnovije verzije programa koje je prilikom instalacije i pokretanja OF pozeljno koristiti:

Y.A.S.U. v1.4.7080
DAEMON Tools Pro v4.10.218.0

.mdf i .mds prilikom instalacije moraju biti u istom folderu.

Poslednja izmena:
Nema potrebe da se mlatish sa tim, svrati do gameburnworld.com i resi problem sa jednim fajlom.

Inace pozeljno je instalirati patch 2.101 pa onada do gore navedenog sajta.

Ja sam je sad dobio, pa cu sutra pokusati hamachi.

Inace vidim da samo mogu nove armije da se izaberu u MP...

Definitivno je zahtevnija od COH i to dosta.

Mislim da "fixed .exe" pomaze samo ukoliko igras "single player". Ako pokrenes igru u multiplayer modu, igra ce automatski pokusati da se konektuje na internet i verifikuje cd-key.

Isti je slucaj i sa MoHA Airborn.

Evo jos vaznih informacija:

1.Prilikom instalacije i pokretanja igre ukljucite securom u daemon tools-u (ili sve) emulaciju.
2.YASU postavite u isti folder gde je instaliran Daemon tools.
3. Nemojte nadogradjivati prethodnu verziju. Deinstalirajte prethodni CoH i instalirajte image verziju prema uputstvima.

Poslednja izmena:
Ne, radi lan ok, nema verifikacije.

Da bi se otkljucali wermaht/ameri treba kliknuti na kampanju "invazija na Normandiju" i ukucati CD key od COH-a, nije mi uspelo jer trazi validaciju COH diska.

Uspelo mi je :cigar:, otkljucao sam wermaht/amere tako sto sam:
1.Kliknuo na "napad na Normandiju" kampanju
2.Ukucao CDKEY od COH-a
3.Ubacio DVD sa COH-om i izabrao retail validaciju.

To je to narode, MP radi sada sa sve 4 armije.

Ajde probaj hamachi pa javi sta si uradio.

Ja cu ga imati sutra ili prekosutra. Mozas probati na CoH-USA pass coh (zanam da Dietl igra)

Narode ipak mora procedura koju je TauCeti naveo, ali bar smo isprobali radi provereno preko hamachija 1.0.1.5 koji smo i ranije koristili.

Inace otkljucajte i prve dve armije dosta su ih izmenili, radi sve bez prvog COH-a.

Mreza je sancez13
pass: test

Vrh Dno