Šta je novo?

Company Of Heroes

Kako god okrenes Nemci su u prednosti,osim ako se koristi taktika,kad se igra 2vs2,pesadija u kombinaciji sa padobrancima,sto se videlo pre neko vece! Onda,saveznici,imaju dve artiljerije + bombardovanje iz aviona,a padobranci u zadnju liniju odbrane,saAT topovima onemogucavaju,brzi razvoj Nemaca,jer uniste nazad sve zivo.:D

Tigrovi u stvarnosti jesu bili puno jaci,ali ih nije bilo dovoljno da preokrenu tok rata,ali posto se ovde radi o jednoj bitci predstavljaju VELIKU prednost za nemce!Jako je bitno i koja mapa je u pitanju mislim da su te sa mostovima bolje za saveznike jer se sva odbrana skoncentrise na uski prolaz,a kad je "otvorena" mapa,onda dva tigra i cao!:crash:

U svakom pogledu,kada se porede jedinice posebno nemacke i saveznicke, nemacke su jace!

Ма ај ја бих се против Дулета некако и снашао али нисам могао да пређем мост чак ни у тренутку када сам имао брдо пара, артиљерију, текнове, пјешадију... јер су ми тенкови преслаби и одмах бивају уништени, док њемачки тигрови примају ударац док не пређу мост све остале јединице. Безвезе што ваздушна доктрина нема у опцију изградњу howitzera јер да сам њих имао могао са да пробијем одбрану, а овако само са сједио и чекао да он покуша да пређе мост, док сам му можда помало уништавао базу. Дефинитивно су НИјемци јачи, јер савезницима недостаје квалитетна пјешадија, разноврсније јединице, обична артиљеирија, нормалан тенк... а и досадно је бар мени са њима играти. Мада искрено да кажем синоћ ме је Дуле заинтересовао да пробам неке нове тектике са савезницима које би можда могле да буду довољно ефикасне против Нијемаца. Мораћу да одустанем од ваздушне доктрине или можда не... Углавном игра је екстра.

Са савезницима сам буквално тражио има ли шта ново да изградим, а када се сјетим какву разноврсну пјешадију имају Нијемци, тенкове, па неколико врста артиљерије... пао ми мрак на очи. Штета што није била отворена мапа па бих се можда и снашао овако су ми главе дошли Тигрови иако сам их доста уништио, и прије свега артиљерија. Што не убацише калиоп у могућности за изградњу, е то се ја питам?! То би донијело неки баланс. И још када се сјетим колико би савезницима помогла могућност скривања АТ топова... Мада, ко зна, можда је проблем и до мене јер не знам да искористим савезнике на прави начин.

И да, МАрко у праву си изгледа да су савезници одлични 2 на 2, јер ако комбинујеш доктрине иправљаш недостатке, као што су тенкови и артиљерија.

Poslednja izmena:
Da definitivno su sto se tenkova tice definitvno su Nemci u prednosti, ALI Nemci ne mogu da tigrovima slome jezeve, to je kriticno znaci dovoljno je zabarikadirati se jezevima sanse sa proboj tigrovima opadaju jako osim ako Nemci ne uspeju da ih dignu u vazduh nekako, ali koliko sam video jako ih je tesko unistiti. Doduse za blickrig pise da tenkovi lome sve pred sobom, pa mozda moze i jezeve :D, to ce se proveriti.

Kad se igra 1vs1 ako Ameri ne uzmu doktrinu sa howzerima crno mi se pise ako su Nemci assault.

Inace moze da se stave nove mape! Skinuo sam par i rade ko bog, mogli bi da svi da ih skunemo pa da igramo njih dosta su drugacije. Ima mapa sa Africkom temom, koja je super.

Evo link sa svim mapama:
http://companyofheroes.filefront.com/files/Company_of_Heroes/Maps;7680

Ja sam svukao 3:

http://companyofheroes.filefront.com/file/2vs2_Paisi;73960
http://companyofheroes.filefront.com/file/Desert_Fox;81776
http://companyofheroes.filefront.com/file/3_Village;78634

Lako se ugradjuju, pise u readme.

Poslednja izmena:
Da definitivno su sto se tenkova tice definitvno su Nemci u prednosti, ALI Nemci ne mogu da tigrovima slome jezeve, to je kriticno znaci dovoljno je zabarikadirati se jezevima sanse sa proboj tigrovima opadaju jako osim ako Nemci ne uspeju da ih dignu u vazduh nekako, ali koliko sam video jako ih je tesko unistiti. Doduse za blickrig pise da tenkovi lome sve pred sobom, pa mozda moze i jezeve :D, to ce se proveriti.

Kad se igra 1vs1 ako Ameri ne uzmu doktrinu sa howzerima crno mi se pise ako su Nemci assault.

Inace moze da se stave nove mape! Skinuo sam par i rade ko bog, mogli bi da svi da ih skunemo pa da igramo njih dosta su drugacije. Ima mapa sa Africkom temom, koja je super.

Evo link sa svim mapama:
http://companyofheroes.filefront.com/files/Company_of_Heroes/Maps;7680

Ja sam svukao 3:

http://companyofheroes.filefront.com/file/2vs2_Paisi;73960
http://companyofheroes.filefront.com/file/Desert_Fox;81776
http://companyofheroes.filefront.com/file/3_Village;78634

Lako se ugradjuju, pise u readme.

Ја синоћ нити једног јединог јежа нисам ставио:d Чак сам ти допустио да обновиш мост. Мада морам рећи да се на грешкама најбоље учи, а и да знаш Дуле заитересовао сам се да играм са савезницима.

Ja sam zato bio ubedjen da cesh me napasti tenkovima :D i nastancao za svaki most po dva AT-topa i pregradio mostove betonskim blokovima, ali strasna fora je sto tigrovi samo slome blokove kad prodju :D, tako da se moze napraviti jurish po potrebi :).

A pocinjem da kapiram Terror doktrinu i ispostavilo se da je poprilicno dobra, ima i ace tigra i jaku artiljeriju V1 (ne V2 to sam se ja zeznuo) ali nema blickrig i resource blic, ali zato ima nesto kao blickrig samo za pesadju koja razbije sve zivo tokom toga. Sa tim bi se moglo protiv ukopanih saveznika koji su se ogradili jezevima.

Moracemo vecaras neku 3 vs 3, ali teba se dogovoriti ko ce koju doktrinu.

Poslednja izmena:
Ala juce pukosmo protiv amera 2 vs 2 za pola sata, ali niko ne zna da igra sa nemcima osim Nikole. Svi preferiraju Amere eto sta ucini Band of brothers, Spasavanje redova Rajana, Cod :D :p

Ala juce pukosmo protiv amera 2 vs 2 za pola sata, ali niko ne zna da igra sa nemcima osim Nikole. Svi preferiraju Amere eto sta ucini Band of brothers, Spasavanje redova Rajana, Cod :D :p

Дуле, мораћемо ја и ти да се удружимо, само се надам да нас неће етикетирати као нацисте. :D

Ma ja bih igrao sa nemcima,ali deda me zakleo da nikad nebudem nemac!:D

ahahah :D

Дуле, мораћемо ја и ти да се удружимо, само се надам да нас неће етикетирати као нацисте. :D

Ja naturlich :d :p.

Ma sta nas briga, vazno da se puca po Amerima :D

Inace komentari jednica su mi smesniji kod Nemaca 3x kao na primer kod inzinjera sa bacacem plamena, "Ja, we'll burn them gut" (i sve to sa Nemackim akcentom) ili kod APC-a "Can't you drive any faster Hans" :D

Мени нешто гадније играти са америма јер имам свјеже сјећање на њихова злодјела.

Ma ista su to g...a,sve oni rade u dogovoru!:mad:

Nego,bas Duletu kazem steta sto nema brace rusa pa da opletemo sa njima!:)

Samo bi bilo problema,jer bi se svi otimali da budu rusi!:D

A stvarno su ih mogli ubaciti, nije da rusi nemaju intersantnih stvari, raketna artiljerija Kacusha, T34-Tenk, IS1 Tenk, Avijaciju...

Па ја сам велики русофил тако да је права штета... А што се тиче могућих руских јединици, и наоружања, били би далеко најзанимљивији... ко зна можда у експанзији убаце.

Bice u ekspenziji Britanci i Pacer elite divizion ili tako nesto.

Inace jel' bilo patrije sinoc, ja nisam mogao, imao sam rano jutros posla.

@Sancez
Ima nas 17oro u mrezi, 1 dan pre isteka triala kikuj nekog da spustish na 16 inace ode mreza.

Poslednja izmena:
evo kikovo sam dvojicu poslednjih na listi

Nije problem dok ti traje premium, nego ce nastati problem ako u trenutku isticanja premiuma bu de bilo vise od 16, jer se u tom slucaju mreza gasi dok ne platish premium.

Kad ti istice premium?

Naravno nemoj nase (bencovce) :), Ramstajn ima katastrofa vezu, uopste se ne moze igrati sa njim i shebava veze ostalih kad pokusamo da igramo, eto nek ti on bude kandidat ako zatreba ili oni sto su poslednji stigli. Inace nisu poslednji na listi oni koji su poslednji stigli, tako da nemoj kikovati njih.

Poslednja izmena:
Kolege bio mi mrtav net, ali vracam se polako :D

A inace dx10 je vrlo neophodan da bude uključen :-devil-:

Sala mala, nego recite jel ste uspeli da poterate to 2v2 da radi ko svet?!

2 vs 2 ko bog radi.

3vs3 smo uspeli ali sa seckanjem, ALI da su svi imali kvalitetnu vezu i 3vs 3 bi uspelo ovako, doboljno je da 1 ima slinavu vezu i svima sece, sto je sa nama bio slucaj.

Coh je osetljiv na WIFI, npr Ramstein ima WIFI i signal mu je oko 35db i kada udje na novo sve ode u q.

Ja isto imam WIFI ali sam nakacio 3d korner reklektor antenu na 400m :D pa imam signal oko 60db i opet s'vremen na vreme secne.

Server mora da ima kvalitetan link.

Evo ga definitvno recept za postizanje igre bez lag-a. Svi koji su povezani na server pinguju isti preko hamacija i ako ima je ping veci od 400 to je to.

Inace sinoc je bilo sigurno 15 ljudi na COH-u. Uspesno smo odigrali 3vs3 bez leg-a

Evo ga definitvno recept za postizanje igre bez lag-a. Svi koji su povezani na server pinguju isti preko hamacija i ako ima je ping veci od 400 to je to.

Inace sinoc je bilo sigurno 15 ljudi na COH-u. Uspesno smo odigrali 3vs3 bez leg-a

Drago mi je sto ste se skupili. Izvinjavam se jos jednom sto sam ispalio. Koji adresu treba da pingujem?!

Poslednja izmena:
Ja sam sinoc bio sprecen,vikendom neradim,odmaram od CoH :D,ali gledacu veceras da budem na serveru!;)

Синоћ ме лик изу из ципела, и то 2 пута. Чим завршим са испитима идем на каљење, и уигравање са овом игром јер сам сконтао да везе немам. Навикао на шаблонску игру компјутера, тако да... ма чемер и јад.

Vrh Dno