Šta je novo?

Company Of Heroes

Da, da defanziva nikako u 1 na 1. Dok na primer u 2 vs 2 kada bi jedan uzeo Defensive doktrinu a drug Assault to bi bila veoma zahebana kombinacija, pod uslovom da svako zna svoj cilj. To bi bilo zanimljivo odigrati.

Moracu ja i da pokusam protiv kompa sa novim pristupom.

Inace koliko sam primetio bunkeri gube na znacaju protiv coveka jer niko nije lud da jurisa na njih kao komp, daleko su efektiviniji weapon timovi, jer cim ih neko spazi odmah iz mozesh mrdnuti na drugo mesto da ne popiiju artiljeriju.

edit: Jel deresh CPU Expert?

Poslednja izmena:
Da, da defanziva nikako u 1 na 1. Dok na primer u 2 vs 2 kada bi jedan uzeo Defensive doktrinu a drug Assault to bi bila veoma zahebana kombinacija, pod uslovom da svako zna svoj cilj. To bi bilo zanimljivo odigrati.

Moracu ja i da pokusam protiv kompa sa novim pristupom.

Inace koliko sam primetio bunkeri gube na znacaju protiv coveka jer niko nije lud da jurisa na njih kao komp, daleko su efektiviniji weapon timovi, jer cim ih neko spazi odmah iz mozesh mrdnuti na drugo mesto da ne popiiju artiljeriju.

edit: Jel deresh CPU Expert?

Ма ја идем са оном средњом (не могу да се сјетим како се зове-ваљда assаult), гдје имаш manpower bous+storpmtrooper+stug и на крају tiger. Па да, defansivna тактика је екстра али у комбинацији са неким у партији 2 на 2. Ма бункери су ефикасни против човјека само ако их ставиш дубоко у својој територији на стратешким мјестима, и тако су врло корисни. А machine gun team је на почетку непревазиђен, баш као и мотористи. Ја највише волим герилску тактику-удри и бјежи:d А иначе комп колико сам ја примјетио на expert i hard не јуриша на бункере и добро брањене позиције, већ их прво осакати авијацијом или артиљеријом и онда гази, али за то су лијек снаге у резерви (одред набуџене пјешадије који крпе рупе). Ма игра има милион комбинација тако да је генијална. Оно што сам ја до сада схватио јер да те чиста дефанзива никуда не води. Јеси пробао officers и њихове додатне моћи? Мораћу мало да пробам са савезницима јер одавно нисам.

Иначе када сам први пут побиједио експерта, то је била таква јадна дефанзивна тактика да ми је на крају било жао што нисам изгубио. Бодљикаве жице, препреке, бункери, артиљерија, минобацачи, топови... и дођох до циља. Касније када сам сконтао неке цаке све је ишло лакше.

А што се тиче experta, дерем га и за то користим 2 тактике, или чисто герилску са акцентом на storm-ove i stug-ove или стратешка дефанзива са мортар тимовима и противтенковским оружјем.

E samo se lozimo a nikako da igramo :S:

Isprobacu samo da odvojim vremena, citam neki ISA server pa me to sprecava :D.

Aj neki mec da udarimo uvece, al ne u 1:30 :d.

E samo se lozimo a nikako da igramo :S:

Isprobacu samo da odvojim vremena, citam neki ISA server pa me to sprecava :D.

Aj neki mec da udarimo uvece, al ne u 1:30 :d.

Јес вала. Ма и ја учим тако да је то проблем, а навече увијек касно долазим. Ај можда вечерас у 20. Углавном чућемо се. Јави ми на mail ([email protected]) или пм или ћу ја теби.

Sta treba da bih mogao da igram sa vama u lanu,jel treba pach,kako da vas nadjem na hamachiju, koje je ime konekcije?

Ovako:

Igra se 1.71 pecetom.

Potrebno je izvrsiti i josh jednu izmenu pre pokretanja igre.
U instalacionom direktorijumu COH-a potrazite fajl "RelicCOH.INI"

i stavku "MaxTimeoutBeforeDisconnect" promenite u 300000000000.

znaci da izgleda ovako :

MaxTimeoutBeforeDisconnect = 300000000000

Evo klijenta koji je potrebno instalirati i koji NE TREBA UPDATEOVATI vec ostaviti na 1.0.1.5 verziji da bi sve funkcionisalo. U slucaju da imate NOD 32 dodajte COH.exe na Exeption listu ili ga iskljucite tokom igre. Ne zaboravite i da pustite Coh kroz firewall ako ga imate.

Znaci ne instalirajte najnoviji Hamachi, nego dole navedeni. Novi ne radi.

Evo linka:

http://filehippo.com/download_hamachi/changelog/?2114

I to je to.

Hvala,pokusacu to da uradim,pa bi mogli sutra, ako bude sve uredu,da raspalimo malo!:)

Ljudi zainteresovan sam i ja za hamachi sa vama ja ga igram vec 10 meseci na hamachi-ju na kraju kupih i original al ovih dana menjam komp pa nemogu ali od subote nadam se sa novim kompom nastavljam, pozdrav svima COH je po meni jedna od najboljih igara svih vremena...

Sve sam patchovao,ali nece da mi save-uje kad promenim onaj fajl,onaj sa 3000...!Sacuva mi ga kao tekstualni,da li to valja tako?

A hamachi imam verziju 1.0.0.62,jel moze ta varijanta?

Sve sam patchovao,ali nece da mi save-uje kad promenim onaj fajl,onaj sa 3000...!Sacuva mi ga kao tekstualni,da li to valja tako?

A hamachi imam verziju 1.0.0.62,jel moze ta varijanta?

Мораш прије измјене да искључиш read only. Десни клик и не можеш промашити, те онда унеси измјене и сачувај. А за верзију не знам, али послаћемо ти ону коју ми користимо ако та не буде одговарала. Ај па се чујемо да распалимо једну.

Ljudi zainteresovan sam i ja za hamachi sa vama ja ga igram vec 10 meseci na hamachi-ju na kraju kupih i original al ovih dana menjam komp pa nemogu ali od subote nadam se sa novim kompom nastavljam, pozdrav svima COH je po meni jedna od najboljih igara svih vremena...

Гдје има оригинал и пошто је? Ја бих радо да пробам на нету па ме занимају твоји утисци. Да ли има лага, довољно сервера и слично?

Skini read-only atribut sa fajla. Kliknesh desno dugme na fajl i odcekirash box za koji pise read only i onda ce snimiti normalno.

Uvece mozemo da se skupimo pa 2 vs 2, to bi bilo lepo.

Nemoj tu veziju koristiti, skini onu sa linka teska je 1mb ili tako nesto cisto da budes 100% siguran, sta ti ne radi u slucaju da ne mozesh da se povezesh.

Edit eto rece Nikola

Poslednja izmena:
Гдје има оригинал и пошто је? Ја бих радо да пробам на нету па ме занимају твоји утисци. Да ли има лага, довољно сервера и слично?

Ja zivim u Svedskoj tako da sam ovde kupio za samo 10-ak € na nekoj rasprodaji i to sam uzeo za jednog druga sa hamachija(sada nemaju vise na lageru), ima dovoljno servera nema lagovanja kao na hamachiju i utisci su fantasticni, rangiranje igraca na RELIC-u i sve ostalo, a inace sace jos malo drugi deo da izadje Company of Heroes: Opposing Fronts tako da bi trebalo da bude jos bolje, pozdrav

Ja zivim u Svedskoj tako da sam ovde kupio za samo 10-ak € na nekoj rasprodaji i to sam uzeo za jednog druga sa hamachija(sada nemaju vise na lageru), ima dovoljno servera nema lagovanja kao na hamachiju i utisci su fantasticni, rangiranje igraca na RELIC-u i sve ostalo, a inace sace jos malo drugi deo da izadje Company of Heroes: Opposing Fronts tako da bi trebalo da bude jos bolje, pozdrav

Хвала на информацији. :wave: Мораћу негдје да нађем оригинал, само гдје...

Dule,aj veceras da opalimo oko pola deset! Ako ima jos zainteresovanih nek se jave!:)

Dule, veceras u pola deset trebalo bi da nas bude za dva na dva!:banana:Ako mozes?:D

Poslednja izmena:
Moracu da te razocaram,Nemanja nemoze danas,tako da nas je opet troica:wall:,valjda ce se javiti jos neko!

Ma igaro bih ja, ali imam original, nemam volje da se cimam sa tim hamacijima!!! Ako ima neko za online neka se javi (mada sam jos noob) ;)

Poslednja izmena:
registrovah se, jer vide da jedino vi ovde igrate CoH preko Hamachija... pa da se prijavim da bi igrao i ja naravno ako moze?!
Nisam ga igrao nekih mesec dana, bio na moru pa bolesan bla bla bla...

javite mi ako igrate... preko msn-a ili PP

Aj kad ste vec navalili, pricajte sta tracno treba za to da bi se igralo sa vama!?!

sta ti ja znam...

hamachi 1.0.2.1, Instaliram CoH sa zadnjim Patch-om valjda v1.71

sad valjda je to dopunite ako sam nesto ispustio :)

Vrh Dno