Šta je novo?

Company of Heroes Online

Ajde dogovori za petak 22.07 2011

tu sam posle 16

16:30 napraviću host koji se zove Benchmark. Vidite ako neko može da uklopi, a u subotu isto (neka se javi neko ko je slobodan pre podne)

Ja neću pre 22h sigurno večeras.

Sutra isto, možda uveče, preko dana nisam tu (roštiljam, mljac mljac :) ).

Ja neću pre 22h sigurno večeras.

Sutra isto, možda uveče, preko dana nisam tu (roštiljam, mljac mljac :) ).

Okupljanje u 22h.

...a ti...batali vise GW. Kad dodje GW2...onda i da shvatim!

Volim i ja tebe... ali večeras mi devojka dolazi :)

Nema veze sa GW.

pff devojka, sta da radimo mi sa zenama :d

Ko vam je kriv :)

jesam li vas ja terao da se ženite? - nisam.
Ćutite i plaćajte svoje greške :p

da da, videcemo i tebe junacino jednog dana :D

Mnogo kasno 22 h

ima i nas sa malom decom

e to ces mi objasniti kako funkcionise, trebace mi savet :)

bilo dobro danas rokanje, 4 na 4 ... postaje u drugoj polovini igre apokalipticno :)

Pozdrav.

Bilo bi lepo ako neko hoće večeras da igra, može čak i preko dana, ulaziću povremeno.

e to ces mi objasniti kako funkcionise, trebace mi savet :)

bilo dobro danas rokanje, 4 na 4 ... postaje u drugoj polovini igre apokalipticno :)

Definitivno, ali definitivno, za partije 3na3 i 4na4, alijansi je neophodan jedan britanac.

@vetar veceras od 22h ;) potrazi nas!

Pošto je već petak :), mogli bi večeras da se skupimo i da igramo, što se mene tiče može i pre 22h, recimo oko 21h.

Ja sam za, mada mi je oko 9 kasno. Da opičimo jednu oko 7-8. Cimni me na skajp

vlada.t1

ja volim da igram kao Nemac.

Mogli bi večeras i sutra uveče da se organizujemo i da igramo, može i pre 22h što se mene tiče.

Neverovatna partija. Da li mogu neko da okačim "save game" kao u Stracraftu 2? Sruše moju i bazu drugara do temelja. Mi se prebacimo sa par inžinjera na drugu stranu (kod naših saboraca). U početku samo, drugar i ja, igramo odbranu (bunkeri mine i tako) za njih, a oni prave tenkove. Posle 5 minuta kreće proboj, na mapi topova i MG ova koliko hoćeš. Ja grabim sa pešadijom (inžinjere nemam - čuvam za bunkere). Partia traje 1:45 minu . Udri po njima i nekako uspemo da im sredimo 2 baze. U ovom trenutku nema predaha. Upadamo u preostale 2 baze sa strane. Na zadnja vrata. Stvarno neverovatan obrt. Svi igrači u partiji su 10+

Pa možeš replay da postaviš ako ga nisi "pregazio" drugim, ili ako si ga možda snimio posle partije.

Snimio sam, kako da postavim ?

Pa ne verujem da možeš ovde na forum da okačiš, okači na neki free file sharing, pa ovde samo podeli linak.

Kako ovo mogu da gledam ?

Ovako, posle malo googlanja došao sam do saznanja da to radi ovako:

Svi replay fajlovi imaju ekstenziju .rec

Kod mene se naleze u

c:\Users\Vladimir\Documents\My Games\Company of Heroes\playback\

Tu snimaš svoje replay game, a možeš da dodaš i tuđe koje skineš sa neta.

Evo moje igre o kojoj sam pisao, traje blizu 2 sata :D

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, ja sam COHO Veteran. Kupio sam danas preko Steam-a COH Tales of Valor, trebace mi par partija da se opet uhodam itd, hteo bih da vas zamolim da mi date neki sajtic sa tutorialima, tips&tricks, strategije itd, posebno za Panzer Elite :) Thx

Probao sam 4-5 partija za Panzer Elite, normal CPU, ajde sto mi ono, ne ide nikako s njima, nego mi se nazalost i ne dopadaju, ne leze mi jednostavno, misim, probacu jos koju...

Onda sam izabrao Wermacht, Blitzkrieg i RAZVALIO cpu... Ajde Vlado dodacu te da vidis kako se **** na suvo :)))

pogledaj taktike na youtube-tu za PE, odgledas par snimaka sa komentarima i bude ti mnogo mnogo jasnije

Probao sam 4-5 partija za Panzer Elite, normal CPU, ajde sto mi ono, ne ide nikako s njima, nego mi se nazalost i ne dopadaju, ne leze mi jednostavno, misim, probacu jos koju...

Onda sam izabrao Wermacht, Blitzkrieg i RAZVALIO cpu... Ajde Vlado dodacu te da vidis kako se **** na suvo :)))

ajde dogovor za 09.08. u 17h

ili me cimni na skype

vlada.t1

Pa nije baš. Bio je pre par nedelja žešći popust na steamu kada si mogao da ga kupiš za oko 2 evra. Inače je oko 7-8 po "ekspanziji" (ima 3 komada, od kojih ti realno 2 trebaju). Mislim da ceo set može da se kupi sada za oko 15ak evra ili tako nešto. Kažem ti, proveri na steamu.

A bila je ranije online free verzija, ali to su ukinuli u martu ove godine.

Nazad
Vrh Dno