Šta je novo?

Company of Heroes Online

Dodajte i mene na listu, nick u CoH isti kao ovde: 3MAJ86

Joj sto je bilo dobro! 3 partije odigrali...jednu 4na4 i dve partije 3na3. Partije su bile sjajne.

Dakle ljudi...kad dobro okupljanje "padne" - bude eXtra zabava. Jedino sto smo propustili Colin koncert...ali dobro, nastupace Cola jos 30tak godina sigurno :d , tako da za njega nikad nije kasno :D

Zaboravio si onu prvu 2v2 kada smo se zagrevali hehe,nije bilo lose mogli bi se cesce okupljati ,rezultat nije bitan bitna je zabava.

Zaboravio si onu prvu 2v2 kada smo se zagrevali hehe,nije bilo lose mogli bi se cesce okupljati ,rezultat nije bitan bitna je zabava.

a da....vidis, kako se pobede pamte, a porazi zaboravljaju :D

u svakom slucaju, bilo je eXtra ;)

Koliko brz net treba da se ima da bi se igralo 2vs2? dosta nam secka kada igramo preko hamachija ili tunggle-a...

Koliko brz net treba da se ima da bi se igralo 2vs2? dosta nam secka kada igramo preko hamachija ili tunggle-a...

Treba ti orginal igra. Ja imam 4096/512 ADSL i zapinjalo mi je 2vs2 preko hamachija i gamerangera, a racunar je iz potpisa.

Kupi vanilla verziju (999din po nasim radnjama, na steam-u je cini mi se 5 jedinica evropske monetarne valute). Mada, najbolja kupovina je Tales of Valor-a jer ti za multiplayer ona najkompletnija (kampanje su ovde sr*nje - najbolje su u osnovnoj verziji, ali kapiram da te MP zanima, a ne kampanje).

P.S. kakve sam sinoc batine popio...bas ne volem Jenkije :d (Shmajseru...gde siiiii!? :D)

Poslednja izmena:
Evo i mene, vratih se posle 15 dana. Danas sam tu posle 16 pa ako neko hoće da igra.

Šta se danas koristi za komunikaciju Skjap ili onaj program kako se zvaše ..... ?

Pa mi nismo koristili nikakvu komunikaciju, mada može i TS3, i Mumble i Skype... :)

Ma mene zanima koliki upload mora da ima server koji kreira... mislim da je to jedini razlog seckanja...

Pupke, Ludwig i ja smo tu oko 10:30. Mozda 3MAJ86...eventualno i spaxon....

za sve koji su zainteresovani, a imaju FB nalog - potrazite na FB-u grupu ""Company Of Heroes BG Crew"", tamo moze da se spamuje dogovaranje :)

naravno...promenicemo ime u Serbia CREW ili stagod....jerbo prevazilazi Beograd ;)

Nisam igrao oko 20 tak dana i juče su me odrali :D

i to neki šabani, da su bar igrači :)

Biću danas tu pole 16h, a nemam FB nalog tako da mi ostaje samo forum kao sredstvo dogovora.

Igrao protiv nekih Britanaca, 4 na 4

Blokirali me, napravio se bukvalno front, linija. Ja rasejao neke mine, onako da ubijem vreme, kad se nasadio britanski avion sa specijalcima. Nisu stigli ni keo da kažu:D

Posle došla konjica od 3 tenka i razbili smo liniju ...

Ako je dans neko slobodan, neka mi se javi pa da igramo.

evo vrnuh se i ja sa odmora, tu sam ovih dana pa se skontaktiramo :)

Ja sam tuj (ja se danas vrnuh sa mini-odmora)....veceras oko 21:30...Pupke i ja, a mozda i 3maj86...

Koliko vam je vremenski trajala max. partija? Meni juče skoro devedeset minuta...

Igrao sa nekim likovima, nisu bili loši, čak šta više bili su sjajni na početku u napadu ali nikako da upadnu u bazu. Na kraju, ja se probio sa 3 pantera , radile 2 V1 rakete, malo artiljerije :D

Pobeda nije bila teška, ali je bila dugačka :)

Ko još ima neku "lovačku priču" ?

Uh mi nubovi kada igramo 2v2, pa još ako igramo Lyon mapu, može partija da potraje i preko 1h :).

Zabunkerišemo se na sredini, mostove porušimo, i sprečavamo da se obnove i onda rokaj artiljerijom po celoj mapi u nadi da ćeš nešto bitno da pogodiš pre nego što jurneš kroz sredinu u samoubilačkom stilu :).

errrr...u zadnje vreme...ni lyon nam ne traje duze od pola sata. Ne bih filozofirao o izbalansiranosti mape i favorizovanju, ali mi se cini da je 105mm Howitzer postao 50% neefikasniji nakon patch-a (kad kazem 50% neefikasniji, mislim konkretno na ovu mapu, ne generalno).

Hehehehe od kada si prešao na jenkije, počeo si i da kukaš na balans. Lepo je 3MAJ govorio da su švabe imba :p

Šalu na stranu. Mogli bismo neko vikend-peglanje da organizujemo?

Što samo za vikend, možemo i danas posle 17 h

Pa ja iskreno teško, ali naravno to ne sprečava vas ostale :)

Petak izmedju 21h-22h
Subota izmedju 21h-22h

Prijave mogu ovde...a mogu i na FB-u...ostavicu i tamo najavu....

Hehehehe od kada si prešao na jenkije, počeo si i da kukaš na balans. Lepo je 3MAJ govorio da su švabe imba :p

Šalu na stranu. Mogli bismo neko vikend-peglanje da organizujemo?

pa nisam presao na jenkije....samo se trudim da spoznam igru kompletno...a i dalje mi je wehr omiljeni ;)

P.S. ko kuka!? :d

COH popust na Steamu!

COH 2evra
Opposing fronts 1.74 evra
Tales of Valor 2.49 evra

Svaka cast za pravovremenu informaciju. Meni fali OF, tako da cu kompletirati veceras ;)

Ovo je stavrno džabe, ja sam placao 4 i 7 evra.

Aaaaa, istekla mi kartica a sutra krecem na kampovanje. Bas bi mi uleteo TOV

Vrh Dno