pesadija unapredjena u recon squad bi trebalo da moze da otkriva snajpere. Nisu kao nemacki motor ili amerski dzip, ali su opasni jer ih ima 5orica i mogu da skinu snajpera sam-tak.
Imam pitanje. Kupio sam Company of Heroes: Gold Edition
Da li je to Company of Heroes + ekspanzija Company Of Heroes: Opposing Fronts ?
Ako jeste, meni su poslali ključ koji otključava samo Company of Heroes ?!?!?!?!!?
Sve je u redu, treba ti samo jedan kljuc, on otkljucava gold verziju u kojoj su dve igre vCOH i COH:OP.
Inace vise ne igram COHO, nema smisla posto gase igru, tako da se vidimo u COH kad instaliras![]()
Poslao sam im mejl sa žalbom, inače meni su poslali samo jedan ključ koji otkljuvava samo Company of Heroes kada stanem na zadnje 3 stvake traži mi ključ za Opposing Fronts. Probao sam da ukucam ključ koji su mi poslali ali neće. Baš ću sada da okačim slike.
Полако треба прећи на ритејл бету јер је тамо сад акција и свежи печеви.
Koliko sam razumeo ovako ide, Company of Heroes: Gold Edition
Company of Heroes + Opposing Fronts
Zadnje tri stavke se otključavaju ako se kupi Tales of Valor, tada ne treba da se instalira ponovo, nego se samo ukuca ključ.
E ljudi konacno nadjoh malo vremena pa sam hteo da vas nadjem ali nikako ne uspevam. Da li morate da budete online da bih vas nasao u searchu? U COHO je mogao da se posalje poziv i ako ste offline... Meni je nick isti kao i na benchu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari