Šta je novo?

Company of Heroes Online

Pročitao sam negde da će iskustva stečena u COHOu preneti na COH, valjda će srediti balans u COHu.

Kakva je konkretno razlika između COH i COHO, kakvi su britanci, PE, jedinice? Igrao sam samo COHO multiplayer pa me interesuje.

Ево овде имаш у детаље стања у COH-у:

http://www.gamereplays.org/companyofheroes/

Скраћено:

Американци имају неке ОП ствари као "стрејфинг ран", Британци имају Кенгура који тотално ОП и само коришћење значи инстант победу, и још пар ОП ствари, Вермахт је ок али би тенкови могли бити бољи, ПЕ је папирна армија, тотално неупотребљива.

Par pitanja:

Ako je PE toliko osakacen, vredi li onda da se cimam i nabavljam Opposing fronts, posto vec imam COH?
Koji je trenutno aktuelni patch za COH?

Шта знам ја сам узео оба још давно. Занимљиво је пробати све фракције, а и исправљају полако багове сад са бетом тако да верујем да вреди.

Уосталом имаш голд за 5 долара, то вреди дефинитивно.

Колико се сећам последњи печ је 2.601.

jeste i sledeci patch je u beta testiranju vec neko duze vreme, uz tales of valor dobijas i neke itneresantne multiplayer modove

TOW сво време од изласка био велико олакшање свима који су га купили због убер-неизбалансираних јединица. Сећам се какба су била америчка Т17 борна кола, направиш 3 и убијаш Пантере са њима, пешадију је убијала инстантно.

Било је ту још доста дијареје углавном на савезничкој страни. Швабе су од убер јединица добили само Г-Ваген тенк који мења Стуг 3. ПЕ га је и тад издувао јер је добио Хочкинс тенк који је срање2.

Све то само да би парама платио победу, зато је и маса народа одустала од COH-a и ето тек сад поправљају сва срања која су направили да би узели паре.

uf majku mu nisam sad siguran da li ostaju ameri uz tov... nisam stvarno siguran, ali imas na thq online tipa 7 dolara je sto je dzabica za toliki trud relic-a ;)

Bio je nesto kratko taj popust i sada su vratili stare cene.

imas na stimu onda vCOH 8, OF 7, ToV 10 eur, GOLD 15 e :| *** omasio si sve moguce popuste

to ti je sad ili odma, baka s kolačima sistem

Ne mora da znači. Bitno je da se prijaviš na vreme i da ti stigne Discount Code

Pre par dana sam se prijavio za Company of Heroes Gold Edition za 4.99$

Pošto sam tek danas (11.02.2011) uspeo da nabavim karticu, odem na sajt i vidim redovna cena 29.99$

Ja ukucam Discount Code i on mi postavi promo cenu. Platio sam i sada skidam. Ovo će biti moja prva legalna igra ako se ne računa Company of Heroes Online.

Šteta što nema više ovakvih popusta. Da su češći sve bi igre kupovao legalno.

Najzad uzeh COH Gold za 5$.
Nema da se igra 4vs4, bar ne automatch, što je najgore ni 3vs3 ne može automatch!?
I šta znači 3v3 AT, ni to ne može automatch?!

Obzirom da sam je kupio sa oficijalnog THQ sajta sumnjam da je beta, sem toga nigde nisam mogao da biram koju verziju da skinem.
Kad uđem u igru piše COH Gold Editon, nigde nisam video da piše beta..

Ako misliš na singlplayer kampanje, imam 6 različitih pod vrsta, Invasion of Normandy, Market Garden i Liberation of Caen nisu zasivljene i mogu da ih igram i trebalo bi da mogu da otvaram nove misije, i imam još tri koje su pod katancem, Tiger Ace, Cause Way i Faulse Pocket.

E онда је ок инсталирао си праву верзију, што се тиче осталог не знам ста рећи ево код мене ради, значи није до сервера него је код тебе проблем.

Hvala na odgovoru.
Ali inače bi trebao da imam 4vs4, zar ne? Imam 3vs3 AT opciju, ali mi je start zatamljen i ne mogu da igram...
2vs2 i 1vs1 mogu da igram bez problema. Sve ovo je u opciji multi player/automatch. Verzija mi je 2601.
Ako neko zna u čemu je problem neka javi.
Hvala.

Hvala na odgovoru.
Ali inače bi trebao da imam 4vs4, zar ne? Imam 3vs3 AT opciju, ali mi je start zatamljen i ne mogu da igram...
2vs2 i 1vs1 mogu da igram bez problema. Sve ovo je u opciji multi player/automatch. Verzija mi je 2601.
Ako neko zna u čemu je problem neka javi.
Hvala.

I kod mene je identicno kao kod tebe i mislim da je to normalno za verziju koju smo kupili, znaci takva je. Nema 4v4 i 3v3 standardnih, a AT meceve 2v2 i 3v3 nije moguce startovati iz nekog razloga, mada ja ne znam ni kakvi su to mecevi, nemam mnogo iskustva sa ovom igrom. Naravno, ovo sve vazi za Automatch, nisam probao da kreiram.

E онда је ок инсталирао си праву верзију, што се тиче осталог не знам ста рећи ево код мене ради, значи није до сервера него је код тебе проблем.

Sta kod tebe radi?

Poslednja izmena:
Уствари исто је и код мене, значи тако су тренутно наместили.

Иначе ја никад нисам ни играо 3вс3 или 4вс4 аутомеч, то је боље играти у класичним мечевима у анајалејт моду јер је забавније.

Rešili smo misteriju. :)
Problem je u stvari nastao pošto sam COH Gold poredio sa COHO, tamo može 3vs3 i 4vs4.
Koji su vam nikovi u Goldu?

Мени су ладно суспендовали налог на метар дана ЦрниРадован зато што је био "расистички", замисли. Изгледа да имају посебно јако ретардиране модераторе или можда неке шабане којима смета сваки Радован.

prosto ne mogu da verujem da ovako dobru igru nisam ranije provalio! Igrao malo narodnu verziju i bas pazarih orginal juce. Buraz i ja se peglamo, ali jos smo noob-ovi. Dva ortaka treba daa se pridruze....a ako jos ima nekoga ko je zainteeresovan za peglanje - neka se javi. Za sada sam ogranicen na osnovnu verziju, nick mi je Vlayko, a burazer je 3MAJ86...pa ako nista drugo...."add as friend"

pozz'

jesu li to nazivi na steamu ili u coh-u ?

btw meni se desava neretko da igra puca sa greskom 183, nesto u fazonu da nema dovoljno mesta u temp folderu... i onda vidim da je taj problem pristuan od 2009. godine i da ga jos nisu izpatchovali ... dough.. ali kaze da se ne pojavljuje na xp 32bit ili na 64bit ostalim sistemima... naravno ja bas imam win 7 32bit

Poslednja izmena:
znači, do tebe je !!! :D Prebolio sam sve heroje osim MG iz COHO-a, njega nikad neću prežaliti... Mnogo mi je bio koristan

jesu li to nazivi na steamu ili u coh-u ?

btw meni se desava neretko da igra puca sa greskom 183, nesto u fazonu da nema dovoljno mesta u temp folderu... i onda vidim da je taj problem pristuan od 2009. godine i da ga jos nisu izpatchovali ... dough.. ali kaze da se ne pojavljuje na xp 32bit ili na 64bit ostalim sistemima... naravno ja bas imam win 7 32bit

u COH-u ;)

inace...meni je igra konstantno pucala posle nekih pola sata igranja....nesto kao problem sa grafuljom blah blah....ali radi perfektno, i onda naprasno pukne :S
nemam naviku da updatujem drajvere za grafulju...sad sam to odradio i stvarno nemam vise problema...

Poslednja izmena:
prosto ne mogu da verujem da ovako dobru igru nisam ranije provalio! Igrao malo narodnu verziju i bas pazarih orginal juce. Buraz i ja se peglamo, ali jos smo noob-ovi. Dva ortaka treba daa se pridruze....a ako jos ima nekoga ko je zainteeresovan za peglanje - neka se javi. Za sada sam ogranicen na osnovnu verziju, nick mi je Vlayko, a burazer je 3MAJ86...pa ako nista drugo...."add as friend"

pozz'

Dodao sam te u prijatelje, pa mozemo malo da vezbamo :)

Tvog burazera (3MAJ86) ne moze da nadje, si siguran za nick?

Moj nick je Shmajser.

Kako sa britancima da detektujem snajper? Koliko vidim ni jedna jedinica nema neki veliki detect range?

Poslednja izmena:
Vrh Dno