jeste i sledeci patch je u beta testiranju vec neko duze vreme, uz tales of valor dobijas i neke itneresantne multiplayer modove
to ti je sad ili odma, baka s kolačima sistem
Hvala na odgovoru.
Ali inače bi trebao da imam 4vs4, zar ne? Imam 3vs3 AT opciju, ali mi je start zatamljen i ne mogu da igram...
2vs2 i 1vs1 mogu da igram bez problema. Sve ovo je u opciji multi player/automatch. Verzija mi je 2601.
Ako neko zna u čemu je problem neka javi.
Hvala.
E онда је ок инсталирао си праву верзију, што се тиче осталог не знам ста рећи ево код мене ради, значи није до сервера него је код тебе проблем.
jesu li to nazivi na steamu ili u coh-u ?
btw meni se desava neretko da igra puca sa greskom 183, nesto u fazonu da nema dovoljno mesta u temp folderu... i onda vidim da je taj problem pristuan od 2009. godine i da ga jos nisu izpatchovali ... dough.. ali kaze da se ne pojavljuje na xp 32bit ili na 64bit ostalim sistemima... naravno ja bas imam win 7 32bit
prosto ne mogu da verujem da ovako dobru igru nisam ranije provalio! Igrao malo narodnu verziju i bas pazarih orginal juce. Buraz i ja se peglamo, ali jos smo noob-ovi. Dva ortaka treba daa se pridruze....a ako jos ima nekoga ko je zainteeresovan za peglanje - neka se javi. Za sada sam ogranicen na osnovnu verziju, nick mi je Vlayko, a burazer je 3MAJ86...pa ako nista drugo...."add as friend"
pozz'
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari