Šta je novo?

Company of Heroes Online

pesadija unapredjena u recon squad bi trebalo da moze da otkriva snajpere. Nisu kao nemacki motor ili amerski dzip, ali su opasni jer ih ima 5orica i mogu da skinu snajpera sam-tak.

pesadija unapredjena u recon squad bi trebalo da moze da otkriva snajpere. Nisu kao nemacki motor ili amerski dzip, ali su opasni jer ih ima 5orica i mogu da skinu snajpera sam-tak.

Pade mi na pamet da moze u bren carier da se stavi neka jedinica pa da juri snajpera :d
Ali u toku igre mi to, naravno, nije palo na pamet :mad:

Ja sam vladat1 i Shmajser ov sam "prijatelj". Ako je neko raspoložen mozemo danas da napravimo grupu i da malo igramo. Igram sa sa Amerikancima - pešadija. Nisam neki igrač rank 24.

Kući sam posle 17

Imam pitanje. Kupio sam Company of Heroes: Gold Edition

Da li je to Company of Heroes + ekspanzija Company Of Heroes: Opposing Fronts ?

Ako jeste, meni su poslali ključ koji otključava samo Company of Heroes ?!?!?!?!!?

Imam pitanje. Kupio sam Company of Heroes: Gold Edition

Da li je to Company of Heroes + ekspanzija Company Of Heroes: Opposing Fronts ?

Ako jeste, meni su poslali ključ koji otključava samo Company of Heroes ?!?!?!?!!?

Sve je u redu, treba ti samo jedan kljuc, on otkljucava gold verziju u kojoj su dve igre vCOH i COH:OP.

Inace vise ne igram COHO, nema smisla posto gase igru, tako da se vidimo u COH kad instaliras :)

Sve je u redu, treba ti samo jedan kljuc, on otkljucava gold verziju u kojoj su dve igre vCOH i COH:OP.

Inace vise ne igram COHO, nema smisla posto gase igru, tako da se vidimo u COH kad instaliras :)

Poslao sam im mejl sa žalbom, inače meni su poslali samo jedan ključ koji otkljuvava samo Company of Heroes kada stanem na zadnje 3 stvake traži mi ključ za Opposing Fronts. Probao sam da ukucam ključ koji su mi poslali ali neće. Baš ću sada da okačim slike.

2q2o0gw.jpg

Poslednja izmena:
Poslao sam im mejl sa žalbom, inače meni su poslali samo jedan ključ koji otkljuvava samo Company of Heroes kada stanem na zadnje 3 stvake traži mi ključ za Opposing Fronts. Probao sam da ukucam ključ koji su mi poslali ali neće. Baš ću sada da okačim slike.

Pazi kupio si gold verziju koja u sebi ima vCOH i COH:Opposing Fronts i to si i dobio kao i ja.

Ove 3 kampanje dole se otkljucavaju ako kupis COH:Tales of Valor, sto ti pise kad predjes preko njih To je treca ekspanzija i kosta 10Eura na steamu.
Kad nju kupis dobijes ove 3 kampanje i neke dodatne jedinice kao britis kangaroo carrier, t17, Schwimmwagen....
naravno dobijes jos neke modove za multiplayer koji su isto zakljucani a idu sa COH:Tales of Valor

Brat ima problem sa COH Online, igra odbija da mu prikaze listu servera kada ode na "custom game". Ima li resenja?

Odgovor na pismo je neki cirkularni ogovor. Da skinem novu igru , bla bla bla....

Hronologija:

Koliko sam razumeo ovako ide, Company of Heroes: Gold Edition

Company of Heroes + Opposing Fronts

Zadnje tri stavke se otključavaju ako se kupi Tales of Valor, tada ne treba da se instalira ponovo, nego se samo ukuca ključ.

Inače, mali podsetnik

- 2006 Company of Heroes
- 2007 Opposing Fronts
- 2009 Tales of Valor
- 2010 Company of Heroes Online - beta - igra je besplatna

Poslednja izmena:
ima na steam-u i vCOH beta, za testiranje novog patcha :)

Koliko sam razumeo ovako ide, Company of Heroes: Gold Edition

Company of Heroes + Opposing Fronts

Zadnje tri stavke se otključavaju ako se kupi Tales of Valor, tada ne treba da se instalira ponovo, nego se samo ukuca ključ.

Tako je, igra je skinuta u potpunosti samo kad ukucas i code za Tales of Valor dobijes nove jedinice i kampanje i naravno mozes da igras protiv nekog ko ima Tales of Valor a ti nemas.

Ne mogu da provalim gde se aduju prijatelji, dodajte me, nick vetar !

Poslednja izmena:
zaglavio sam veceras debelo sa poslom....dosao sam oko 22:30, a nema me ni sutra uvece...no, 90% sam tu subotu posle 21h...pako je slobodan....UDRI! ;)

E ljudi konacno nadjoh malo vremena pa sam hteo da vas nadjem ali nikako ne uspevam. Da li morate da budete online da bih vas nasao u searchu? U COHO je mogao da se posalje poziv i ako ste offline... Meni je nick isti kao i na benchu

E ljudi konacno nadjoh malo vremena pa sam hteo da vas nadjem ali nikako ne uspevam. Da li morate da budete online da bih vas nasao u searchu? U COHO je mogao da se posalje poziv i ako ste offline... Meni je nick isti kao i na benchu

Pa mozes i ovde da posaljes zahtev ako je neko offline i zahtev to se prikaze u friend listi pod pending. Ako ti ne nadjes nas, naci cemo mi tebe :)

Uopste ne uspevam da vas nadjem, jel ima neki drugi nacin za pretragu igraca osim preko leaderboardsa? Recimo kada ukucam Shmajser izbaci mi gomilu nekih levih nickova... Sto se mene tice mogli bi komotno da prebace meni iz COHO-a, mnogo je bolje odradjen :)

gde ste bre veceras!? opet sam dobio batine....nema smajsera da me brani.... :(

ovo bas mora da se nauci....

vanilla :) samo originalna igra bez ekspanzija

I provalih konacno kako dodajem prijatelje :) Poslao sam vam svima friend request. Ako neko jos zapne, kuca se komanda u chatu
"/addfriend nick"

Trebaju mi saveznici - igram kao saveznik pešadinac. Trenutno sam na lvl 25-26 nisam siguran. Moj nick je VladaT1. Biću danas (28.02) na netu oko 16 h. Volim da igram 4 vs 4.

* Ne bi bilo loše da se napravi lista saveznika i nemaca na nikovima članova i da se okači.

Napokon uzeh ovo cudo, odlican deal. Ali brine me to sto ne mogu da podesim refresh rate na 120Hz vec mi zakuca na 60. I cini mi se da ponekad pri artiljeriji imam fps drop!? U COHO mi nikada nije fps opao, neke optimizacije mozda, hoce li zavrsiti u vCOH kasnije?

Ja sam mišljenja da Company of Heroes i Company of Heroes Online nije napravljena u istom programu. U igri Company of Heroes Online je mnogo bolja grafika. Izgleda sa samo na izgled sve izgleda slično.

meni zapravo igra izgleda bolje u vCoH-u sa svim izmaxovanim... i onda se zapitas sta koji djavo danas developeri rade kada ova igra izgleda toliko dobro i posle 5 godina...

Pa poželjno je da igra bude što manje hardverski zahtevna, jer je namenjena on-line igranju, tako da svaka budala sa laptop-om može da je igra. Moguće je da su je malo olakšali za online upotrebu.

Vrh Dno