- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
THQ-u ide odlično na Steam-u zbog PC-centric franšiza koje imaju, Relic-ovih najviše. Nadam se da će to prepoznati i za nadalje. 
Poslednja izmena:
Asked whether it was one of the studio's current projects, Ebbert said: "There's always that chance." And are they excited about showing it to the world? "Yes, very, very!" he chuckled.
We also tried it on with Company of Heroes: Tales of Valor designer Chris Degnan, asking him how Homeworld 3 was looking. He replied: "As it always has - behind closed doors. Blacked off. Homeworld 3, obviously, I'm not at liberty to tell you anything about. So, good try!"
Ebbert added: "Homeworld's always been dear to our heart; it's what put us on the map, it was our first product, and I think it will always have a special place in our hearts."
da samo je fora sto niko od developera nije osta tu da razvija COH onako kako je poceo
eto izlazi war40k 2 retribution drugi stand alone (meni inace ove totalno nezanimljive igre, ali opet to sam ja, ona se prodala u 4 mil primeraka
Stvarno loše vesti, nego da se ja na vreme pripremim,
hoće li CoH Gold Edition moći da se kupi kod nas i u prodavnicama ili samo preko neta i kad se od prilike očekuje?
Ako bude kod nas u prodaji, čisto sumnjam da će biti 4$![]()
Ja sam juce kupio Gold, Visa Internet Vojvodjanske Banke. Jedino sam u listi zamalja izabrao Hrvatsku, nas nije bilo
Ne salju, samo digitalno. Mislim da sam negde usput procitao da ako hocu fizicku kopiju treba jos da se doplati + postarina
Ja sam juce kupio Gold, Visa Internet Vojvodjanske Banke. Jedino sam u listi zamalja izabrao Hrvatsku, nas nije bilo
Jel zna neko sta je sa COHO ? Danas konacno poslije dva mjeseca udjem da odigram malo i pise da je relic server nedostupan? I kod vas isti slucaj, i od kad to traje, hoce li uopste raditi ?
Ja sam za kupovinu stavio zemlju Sloveniju i nije bilo nikakvih problema, Uzeli mi 5$ + tax.
Skinuo 7.7GB bez ikakvih problema.
Jos samo da proverim da li radi.
Inace na njihovom store-u su sve igrice na 75% popusta, pa ako vas jos nesto zanima, sad je pravo vreme da pazarite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari