Šta je novo?

Company of Heroes Online

THQ-u ide odlično na Steam-u zbog PC-centric franšiza koje imaju, Relic-ovih najviše. Nadam se da će to prepoznati i za nadalje. :)

Poslednja izmena:
da samo je fora sto niko od developera nije osta tu da razvija COH onako kako je poceo

za Homeworld nisam siguran, ali mislim da je slicna situacija :(

a i THQ izdaje Homefront, najgluplji koncept za igru u poslednjih 10 godina

Poslednja izmena:
Mislim da ste ovo već videli al' ajde:

Asked whether it was one of the studio's current projects, Ebbert said: "There's always that chance." And are they excited about showing it to the world? "Yes, very, very!" he chuckled.

We also tried it on with Company of Heroes: Tales of Valor designer Chris Degnan, asking him how Homeworld 3 was looking. He replied: "As it always has - behind closed doors. Blacked off. Homeworld 3, obviously, I'm not at liberty to tell you anything about. So, good try!"

Ebbert added: "Homeworld's always been dear to our heart; it's what put us on the map, it was our first product, and I think it will always have a special place in our hearts."

Pa stvarno ne mogu da poverujem, igra je stvarno odlicna ali glad za profitom cini svoje. Verovatno su se preracunali i sad gase stvarno extra igru. Iskreno sam razocaran, ali cu sigurno kupiti Gold Edition cim bude moglo, posto je trenutno ograniceno na samo neke zemlje, pa se onda vidimo u retail verziji.

E ne mogu da verujem, bas uzivam da igram COHO :( Srecom imam original vCOH... Stvarno sam se nadao da ce igra zaziveti ovakva kakva jeste

Ebbert added: "Homeworld's always been dear to our heart; it's what put us on the map, it was our first product, and I think it will always have a special place in our hearts."

dough, ovo zvuci kao da su ga sahranili negde duboko duboko.... homeworld ... e to je bila igretina ... igriva, nova ideja, nova tehnologija, strategija.. ma vrh... mnjeee

bas tako, muzika i tacka!

Kakav je multi u originalnom CoH? Ima li ovih herojskih jedinica i poboljšanja? Koje sve frakcije i komadanti postoje?

Нема хероја и сличног. Фракције су : Американци, Вермахт, Панцер Елите и Британци.

Орегинални COH је можда и занимљивији јер су све армије комплетне и могу све користити, тако да победа искључиво зависи од тактике.

Poslednja izmena:
Samo da napomenem, posto se moze pogresno protumaciti, CoH ako se ne varam ne sadrzi sve gore navedene frakcije vec one dolaze sa prvom ekspanzijom Opposing Front. CoH Gold Edition sadrzi CoH i CoH Opposing Fronts u paketu i svakako treba iskoristiti priliku i kupiti ga po ceni od 4.99$ ko je u mogucnosti.

zvanicno je thq ukinuo rad na igri zbog gubitaka koje su zabelezili u poslednjem kvartalu, oko 15 milki

Ја мислим да ће ово на лед док не скупе паре или продају неком игру, не верујем да ће је гурнути у јендек после оволико рада.

Голд вреди тих 5 долара.

nesto ne verujem, ako pogleda thq se fokusirao na koznjole tako da izlaze gluposti kao sto su saints row, red faction, war space marines, homefront, wwe etc... ni spomena o rts zanru na kojem je relic i nastao... zasto li su ih pa kupovali da mi je znati ... eto izlazi war40k 2 retribution drugi stand alone (meni inace ove totalno nezanimljive igre, ali opet to sam ja, ona se prodala u 4 mil primeraka) ...ove godine kao jedini rts ... nema spomena o COH rts sa najvecim ocenama ikada po metacritic-u 9.1, ili homeworld-a koji ima 9.0 ..

gde je tu logika, it's beyond me

*** паре су главни циљ, зато и избацују оно што највише иде, као и сви остали. Ништа шокантно.

Они ће сад уствари зарадити добре паре на Gold COH понуди, јер ће маса играча дати 5 долара за ову игру.

DOW2 је стварно добра игра, нек избаце 33 наставка сваки је добродошао :D, као и све остало из Ворхамер универзума.

Stvarno loše vesti, nego da se ja na vreme pripremim,
hoće li CoH Gold Edition moći da se kupi kod nas i u prodavnicama ili samo preko neta i kad se od prilike očekuje?
Ako bude kod nas u prodaji, čisto sumnjam da će biti 4$ :p

eto izlazi war40k 2 retribution drugi stand alone (meni inace ove totalno nezanimljive igre, ali opet to sam ja, ona se prodala u 4 mil primeraka

Odakle ti ove brojke? Nema šanse da se DoW2 prodao toliko. Ili misliš na prvi deo zajedno sa ekspanzijama?

Stvarno loše vesti, nego da se ja na vreme pripremim,
hoće li CoH Gold Edition moći da se kupi kod nas i u prodavnicama ili samo preko neta i kad se od prilike očekuje?
Ako bude kod nas u prodaji, čisto sumnjam da će biti 4$ :p

Imaš na Steam-u, ako ne bude moglo da se kupi preko THQ-ove online radnje.

Poslednja izmena:
Ja sam juce kupio Gold, Visa Internet Vojvodjanske Banke. Jedino sam u listi zamalja izabrao Hrvatsku, nas nije bilo

Ne salju, samo digitalno. Mislim da sam negde usput procitao da ako hocu fizicku kopiju treba jos da se doplati + postarina

Ne salju, samo digitalno. Mislim da sam negde usput procitao da ako hocu fizicku kopiju treba jos da se doplati + postarina

Damn. Nisam znao. Ja pisao mail tehnickoj podrsci THQ store a oni kazu da ne mogu da mi pomognu po tom pitanju. Narucujem sto pre :)

Ja sam juce kupio Gold, Visa Internet Vojvodjanske Banke. Jedino sam u listi zamalja izabrao Hrvatsku, nas nije bilo

Mislim da za 5$ ne treba mnogo da se razmišlja.
Nego kad si izabrao Hrvatsku sve je prošlo bez problema i skinuo igru normalno?

Sve je bilo OK, mislio sam da nece prihvatiti karticu zbog zemlje ali je sve opusteno proslo, cim unses podatke sa kartice dobija svoj serial i link za download downloadera :)

Hvala na odgovorima, najverovatnije uzimam COH Gold tokom sledeće nedelje.
Nemam više toliko želje da igram COH Online, kada znam da je dostupan do 31.03.

Poslednja izmena:
Jel zna neko sta je sa COHO ? Danas konacno poslije dva mjeseca udjem da odigram malo i pise da je relic server nedostupan? I kod vas isti slucaj, i od kad to traje, hoce li uopste raditi ?

Ja sam za kupovinu stavio zemlju Sloveniju i nije bilo nikakvih problema, Uzeli mi 5$ + tax.

Skinuo 7.7GB bez ikakvih problema.

Jos samo da proverim da li radi.

Inace na njihovom store-u su sve igrice na 75% popusta, pa ako vas jos nesto zanima, sad je pravo vreme da pazarite.

Jel zna neko sta je sa COHO ? Danas konacno poslije dva mjeseca udjem da odigram malo i pise da je relic server nedostupan? I kod vas isti slucaj, i od kad to traje, hoce li uopste raditi ?

Procitaj ovu i predhodnu stranicu i videces da se odustaje od projekta, mada bi do 31. marta trebalo da se moze igrati.

Ja sam za kupovinu stavio zemlju Sloveniju i nije bilo nikakvih problema, Uzeli mi 5$ + tax.

Skinuo 7.7GB bez ikakvih problema.

Jos samo da proverim da li radi.

Inace na njihovom store-u su sve igrice na 75% popusta, pa ako vas jos nesto zanima, sad je pravo vreme da pazarite.

Moguce je proci i bez te takse, samo zavisi od zemlje koja se izabere. Meni je pisalo da ima te takse kada sam bio izabrao zemlju UK ali srecom transakcija nije prosla, kada sam izabrao BiH takse nije bilo.

i sad će biti coho zaradio više nakon ukidanja nego tokom života
možda im je ovo baš bila taktika da nas navuku da pokupujemo originalni coh. i na meni je upalilo, skida se. :)
šteta za coho, baš mi je bila draga zgubidanka
nadam se da su coh serveri živahni...
i da nema onog kick/drop sranya koje me zadnjih dana na coho-u izluđivalo

Vrh Dno