Šta je novo?

Company of Heroes, ima da owna!

Ova igra prosto place za antialiasing... :S:
Grafika je odlicna...

Posle uvodne animacije vilica mi je ostala na podu.
afraid7.gif

Poslednja izmena od urednika:
Blago vama.
Aj, ako neko ima neka okaci u lokalu na Elite Hub???

Jos uvek nisam nasao vremena da je probam kako treba, moram da ucim :( , prokleti fakultet, prokleta mehanika!

Ha ha, mene je u startu smorilo 824. iskrcavanje u Normandiju, pa rekoh da se poigram sa Demoom za Warhammer40k Dawn Of War Dark Crusade ekspanziju :) Meni je vilica ostala na podu kada sam video kako su Tau dobri i zanimljivi za igranje :)

Stvarno sjajna igra!
Odavno nisam ostao zatečen intuitivnošću komandovanja, odličnim idejama i još boljim realizacijama strateških rešenja, a sve to upakovano u perfektnu grafiku! Jao kako sam se isekao kada sam prvi put pozvao artiljerijski napad, sve zviždi i pršti, komadi ljudi na sve strane, havoc radi svoj posao savršeno :)
Jedina zamerka koju sam do sada našao je to što se igra pojavila u sred ispitnog roka :D

Ja kažem da je Dawn of War doneo najsavršeniji sistem koje su real time strategije videle a mene ljudi ignorišu :)
Elem, odigrao sam par misija Company of Heroesa - potvrđujem Dandy-jeve impresije. Odlično! Samo se nadam da se neće sve završiti na ovoj američkoj kampanji? Bilo bi prekratko, a i bilo bi trulo uskratiti nama, poštenim Vermahtovcima zadovoljstvo igranja sa svojima. No, šta da se radi, odoh sad ponovo u Dark Crusade demo za WH40k, što ide uz CoH :D

Odigrao sam par misija, iako sam hteo samo da "vidim kako to čudo izgleda" :D
Prvi utisak me nije prevario, igra je stvarno remek delo.
Posebno me oduševljava inteligencija jedinica, attack move ima jako dobro dejstvo i eliminiše konstantnu potrebu za micromanagement-om. Fizika, letenje delova zgrada od eksplozije, pomeranje olupine automobila kada granata eksplodira pored, mogućnost korišćenja olupina od vozila za zaklon pešadije... sve je tako logično i prirodno, prosto se čovek zapita zašto to do sada nije urađeno.
Ko nije probao, a smatra se iole strategom, trk do najbližeg izvora zabavnog softvera :), nećete se pokajati.

My only regret je to što ne mogu da poteram igru u native rezoluciji, a da bude igriva :(

mdajte probajte fow :) realnije je bezbroj puta ... samo sto je x puta linearnije od prethodnika i donekle bagovtio pa bih relano preporucio da se ne proba dok ne izadje prvi patch koji samo sto nije...

*** zar stvarno treba da se desi WW3 da bi prestali da prave WW2 strategije ?! Dokle bre vise, starudija od oruzja, tenkovi bez satelitske navigacije, poluautomatske drvene puske...Pored svog ovog finog ubojitog i elegantnog hardwera za ubijanje mi treba jos jednom da vodimo Boska Buhu i da tamanimo "zle" svabenzi... Igra je sjajna sa tehnicke strane, odusevljen sam, ali jednostavno ne mogu vise da igram ove WW2 teme, smara me. Sorry na trolingu, just my 2 cents :S:

a sta mislis kakva bi igra bila gde imas savremeno naoruzanje koje 100% radi 100% je precizno 100% ubitacno... bila bi dosadna ;)

bila bi odlicna ! Ne secam se da je nekom starcraft bio dosadan, sta ise, i dan danas se igra.

Pa evo ti WH40K, pa igraj, ako ti nedostaje Starcraft. Ima čak i marinaca :D

mdajte probajte fow :) realnije je bezbroj puta ... samo sto je x puta linearnije od prethodnika i donekle bagovtio pa bih relano preporucio da se ne proba dok ne izadje prvi patch koji samo sto nije...
?
Fow i CoH uopšte nisu iste igre. Ako ćemo tako neka ljudi probaju WW2 Tank Commander ili CoD2, realniji su i haotičniji...

Ovi carobnjaci iz Relica igraju na MP komponentu igre, skiuo sam 1.2 patch i nema zastite... Pet bambija za Relic!

Poslednja izmena:
?
Fow i CoH uopšte nisu iste igre. Ako ćemo tako neka ljudi probaju WW2 Tank Commander ili CoD2, realniji su i haotičniji...

dude mozes sa tim elitistichkim stavom i negde drugde malo da se eksponiras, a nas na forumu malo da postedis, smaras polako...

Uzeh da igram ovo,sve mi to veoma dobro deluje.Ajde da odradim tutorijal,jer bas nisam vican strategijama.Pred kraj treceg dela nadolazili su mi ko sumanuti.Mali milion,skoro 40 minuta dok nisam prekinuo?!:mad: Pa dobro,dokle?I jos nesto,kad dolaze iz daljine uopste ih ne vidim.Kao da ne postoje dok malo ne pridju.Izuzev ovoga veoma pozitivno misljenje.;)

Poslednja izmena:
dude mozes sa tim elitistichkim stavom i negde drugde malo da se eksponiras, a nas na forumu malo da postedis, smaras polako...

Jedini ko ovde smara si ti poredeći dve totalno različite igre, kojima je jedino zajedničko što su ww2. Gejmpleji veze nemaju jedan sa drugim. Zato te i molim da nas poštediš svojih ljubavi prema taktičkim simulacijama (ili arkadama) kada je klasični brzi rts u pitanju. Isto bih rekao kada bi sad došao Neđo i krenuo da priča kako je CoD2 bolji od obe igre, dinamičniji itd.

Ne treba da ih vidis. Teren utice na sve. Dignes top na neko uzvisenje i onda im je....es kevu. Odlicna je fora sa iskustvenim poenima i upgradeom onoga sto tebi odgovara. Znaci razvijas stil koji tebi odgovara. Gradnja HQ i dalje razvijanje baze, a ne da ti nevidljiva komanda posalje 10 ljudi ko zna odakle, pa se ti jebi. Ovde si sam svoj komandant. Daleko realnije. Sve moze da se srusi. Kretanje vojnika i njihovo ponasanje u toku bitke je super. Sami traze zaklon. Onda strategic point kao u WH40.000. Ako pogubis pointe moze da se desi da Svaba pregazi. Mogu samo da zamislim kakav je multiplayer?!?! I da, igra nema crack, samo serial. Za multi. mi je potreban original, pretpostavljam. Svaka preporuka.

Poslednja izmena:
Probao sam malo sa silama osovine i imaju veoma različit način razvoja od saveznika. Multi će biti interesantan.
Koliko sam uspeo da provalim, imaju dosta vrsta tenkova, može da se unapredi iskustvo jedinica (svih odjednom iz neke klase), a posebno je interesantan koncept onih malih eksplozivnih tenkića na daljinsko upravljanje :D

Stigoh u trecu misiju.Posle one crkve pa jos malo.Resio sam i sve sporedne zadatke(bar mislim da su svi) i nisam jos dobio niti jedan iskustveni poen?!Koliko treba da se to dobije?

Stigoh u trecu misiju.Posle one crkve pa jos malo.Resio sam i sve sporedne zadatke(bar mislim da su svi) i nisam jos dobio niti jedan iskustveni poen?!Koliko treba da se to dobije?
U kampanji ti je uglavnom ograničeno iskustvo i specijalne opcije koje se time otvaraju. U prvih par misija mislim da i ne možeš da ga dobiješ, posle ti polako dozvoljava sve više i više.

Jao Boze.... Evo Sad odigrah par misija. Sve je to lepo i Strava i do jaja... I endzin i skripte i voice... ALI ovo je prema SOLIDERS HEROES OF WWII ono sto je ne znam... Hegemonia prema HOMEWORLDU... Ne znam... Da Soliders nisu onoliko teshka igra, ne bih ovo uzeo da igram uopste, iako mi se jako svidja... Soliders su i dalje numero UNO. Dovoljno da sam kupio original...

P.S. Nemam sada vremena za iscrpnije objasnjenje, ali neka ovo bude za pocetak

Poslednja izmena:
Ajde daj molim te neki uporedni prikaz, dvoumim se koju od te 2 igre da skidam.

Poslednja izmena:
Aloooooo covek, nema skidanja, nema piraterija, os da dodje neki mod da ti da ban i zakljuca temu?

Covek nije nista napisao sto ima veze sa crackovima i sl. samo je rekao da se dvoumi koju cu od te 2 da uzme. Sta je tu piraterija, leba ti? Pa pogledaj druge teme o igrama pa ces da vidis sta se sve pise i ne spada pod pirateriju

A zasto je ne bi skinuo da je proba??? Posle lako moze da je kupi ako mu se svidi.

Poslednja izmena:
Vrh Dno