?mdajte probajte fowrealnije je bezbroj puta ... samo sto je x puta linearnije od prethodnika i donekle bagovtio pa bih relano preporucio da se ne proba dok ne izadje prvi patch koji samo sto nije...
?
Fow i CoH uopšte nisu iste igre. Ako ćemo tako neka ljudi probaju WW2 Tank Commander ili CoD2, realniji su i haotičniji...
Fog of war?I jos nesto,kad dolaze iz daljine uopste ih ne vidim.Kao da ne postoje dok malo ne pridju.
dude mozes sa tim elitistichkim stavom i negde drugde malo da se eksponiras, a nas na forumu malo da postedis, smaras polako...
U kampanji ti je uglavnom ograničeno iskustvo i specijalne opcije koje se time otvaraju. U prvih par misija mislim da i ne možeš da ga dobiješ, posle ti polako dozvoljava sve više i više.Stigoh u trecu misiju.Posle one crkve pa jos malo.Resio sam i sve sporedne zadatke(bar mislim da su svi) i nisam jos dobio niti jedan iskustveni poen?!Koliko treba da se to dobije?
Ajde daj molim te neki uporedni prikaz, dvoumim se koju od te 2 igre da skidam.
Aloooooo covek, nema skidanja, nema piraterija, os da dodje neki mod da ti da ban i zakljuca temu?
Aloooooo covek, nema skidanja, nema piraterija, os da dodje neki mod da ti da ban i zakljuca temu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari