Uh, kada bi sa ovakvom grafikom izbacili neku Dune 2010, kako bi se to igralo!![]()
Uh, kada bi sa ovakvom grafikom izbacili neku Dune 2010, kako bi se to igralo!![]()
Ovaj endzin i ovo ratno sarenilo polako pocinju da idu na zivce...
Exclusive Mechanics Revealed Trailer
^ Zamolio bih te da ni na koji nacin ne povezujes CoH sa ovom igrom.![]()
Zasto? Pa COH isto ima strateske lokacije koje se zauzimaju. Ideja je slicna, ali realizacija..... :crash:
zato sto je coh i c&c zh (uzeo za primer mada sa svakim c&c ti je isto) nebo i zemlja u poredjenju. totalno dve razlicite strategije, njihovo upravljanje, nacin do dolaska resursa, stvaranje jedinica totalno su igre neuporedive!!! eto zasto a verujem da ce ti neko ko je igrao i jedno i drugo bolje to objasniti jer ja sam licno protiv takvih strategija gde dobijem saku jada vojske i idi i organizuj napad!
http://www.gamespot.com/event/codes...=convert&om_clk=features&tag=features;title;1
zasad nema ključeva ali uskoro stižu novi, samo se treba prijaviti i poslaće na mail
meni upravo stigao beta ključ, sutra ću isprobati (1,4GB) pa javljam utiske. btw kako da uvatim neki screenshot, pošto mi kombinacija Ctrl+Print Screen i Alt+Print Screen daje samo crnu sliku kad paste-ujem u paintu, a na guglu kad tražim neki program izbacuje mi svakakva sra*a. nešto provereno?
čudna igra jako, uopšte nekako ne liči na C&C
podeljeno mi je mišljenje:trust:
jedino što jako dobro radi online, za razliku od red alerta 3 beta koji je non stop zezao
evo sad imam drugačije utiske o igri, nakon što sam par puta odigrao.
postaje mi sve bolja i bolja, razlog - povećava mi se XP pa mogu puno više stvari da pravim. u početku sam mislio pa *** ovde sve zaključano od opcija jbš igru. kad ono prijatno iznenađenje.
najbolja fora je što sa krš ADSL-om od 1 Mbit igram sa još njih 9 na 5vs5 mapi bez ikakvih problema, a još kad se skupimo neko Offense, neko Defense a neko Support pa kad raspalimo sa svim arsenalom jednostavno moraš da pobediš. priča je skroz drugačija kad ti fali jedan tim, jer te onda razbiju sa letelicama ili nečim drugim.
baš mi je zanimljivo iako nisam uopšte ljubitelj multiplayera, čak ga prezirem (jer je uvek neko bio bolji od mene), razmišljam čak i da kupim original ***, po prvi put u životu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari