Šta je novo?

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

ajd videćemo, ali te kristale ne kontam uopšte čemu služe

Za level up. Skupis dovoljno kristala i mozes na sledeci tech level (od ukupno 3, znaci 2 puta levelujes). Kristali se skupljaju i pune tech-up poene za ceo tim.

A sto te banovase covece :trust:

Frank KIllaa

Mislim da je vreme da posle onog katastrofalnog decijeg, sarenog RA3 krsha (uh josh mi se baca pegla...) malo uozbilje grafiku i gameplay!

Bash bi mogli MNOGO da nauce od CoH-a, a josh vishe od MOW-a! Trpanje jedinica je tako prevazidjeno i nerealno (smesno), gde je tu strategija? Volim CnC i rado cu igrati cetvorku ali Man of War je*e keve!! Nema "trpanja" nema razbacivanja, nema skupljanja resursa, suva strategija sa gomilom jedinica!

U iscekivanju CnC4..... "hamachi" i igrajte MoW necete se pokajati, vrhunsko multiplayer nadmudrivanje!

A sto te banovase covece :trust:

joj i komentarisao bih na tu temu a i ne bih.
neke likove na ovom forumu "istina jako boli" i ako si neko koga oni ne poznaju lično sleduje ti ban ili kazneni poeni. a ja volim da im "mećem" so na ranu jako

naravno ako si neko koga te osobe poznaju onda nemaš frke, možeš da pišeš šta god hoćeš.

nego da li neko zna kojeg tačno datuma izlazi ovaj C&C4 i gde može da se skine middle east crysis 2 i jel vredan skidanja i ponovne instalacije C&C 3-ke?

joj i komentarisao bih na tu temu a i ne bih.
neke likove na ovom forumu "istina jako boli" i ako si neko koga oni ne poznaju lično sleduje ti ban ili kazneni poeni. a ja volim da im "mećem" so na ranu jako

naravno ako si neko koga te osobe poznaju onda nemaš frke, možeš da pišeš šta god hoćeš.

nego da li neko zna kojeg tačno datuma izlazi ovaj C&C4 i gde može da se skine middle east crysis 2 i jel vredan skidanja i ponovne instalacije C&C 3-ke?

Welcome back. 16-og marta izlazi. Taj mod nisam probao, ali kazu ljudi da je ok, cak su ga i na oficijalnom cnc sajtu opisivali.

juče baš čitam u SK i svidele mi se sličice, podseća na generals a ja sam od onih kojima generals nije bio promašaj uopšte. čak mi je jedna od najboljih igara ( eno u novosadskoj IDEI za 800din Generals i Zero Hour u paketu, ako nekog zanima)

Odgledah nekoliko gameplay videa u ocekivanju da ovo izadje danas i zinuo sam od chuda koliki je ovo krsh. Posle nekoliko dana cepanja Starcraft II bete ovo mi je smesno.

Poslednja izmena:
Ne znam kakva je igra ali obratite pažnju na ovo. Ovo je samo po sebi fail.

Put simply, the problem is that you always need to be online if you want to play the game. You need to log in with an account before you can get as far as the main menu and if you lose connection mid-match then you lose your progress, even in singleplayer.

command_conquer_4_2010_53s.jpg

Ceo review: http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2010/03/16/command-conquer-4-tiberium-twilight/1

Znaci verovatno nista od narodne verzije ako se AI nalazi na serveru.

Videćemo da li će mase zadržati principijalnost da ne kupuju ovakve igre, koju je lako iskazati kada se radi o nekoj levoj igri :)

Zasto bi iko ovaj krs kupovao. Sacekas par nedelja i sve cinematike lepo odgledas u HD na youtubu. :D

Realno. Za sad su "takve igre" samo AC2 i CC4. StarCraft II će se kupovati kakav god DRM imao. Stvarno kvalitetne igre nikada nisu morale da strahuju da li će ih neko kupiti ili ne.

A ovo će biti zeznuto ,dokle više da meltretiraju sa tim rdm-ovima i zaštitama.
Nedaju da se pošten narod sigra :d

To je to ljudi. Svi veliki izdavaci su se nalozili ko blesavi na taj "must have internet connection ALL the time" nastup. It is over... nakon toliko godina, it is really over.

sem *****a iz Ubisofta i debila iz EA za CC4 , ko se jos nalozio ??? Daj mi primer ??

Nista nije gotovo, rat tek pocinje !!

To je to ljudi. Svi veliki izdavaci su se nalozili ko blesavi na taj "must have internet connection ALL the time" nastup. It is over... nakon toliko godina, it is really over.

Taj rad. Jednostavno, preuzet je recept iz MMORPG igara i ubačen u single play naslove, uz integraciju sa online forama i fazonima. Dosetili su se da je taj "poslovan model" vrlo pogodan i ubuduće će ga forsirati, makar oni kojima se može, odnosno najveći.

sem *****a iz Ubisofta i debila iz EA za CC4 , ko se jos nalozio ??? Daj mi primer ??

Nista nije gotovo, rat tek pocinje !!

Hm, lepa zamisao, ali bojim se da počinje samo era igara koje će zahtevati povezivanje na neki centralni hub da bi radile, sad da li će se pri tome sejvovi čuvati tamo ili na tvom kompu, kako će se ponašati ako pukne konekcija i slično, to će sve biti kozmetika...

da se ne lazemo taj sistem je najavljen godinu dve u nazad... btw oni koji su ucestvovali u beti kazu da je najgora igra u serijalu

Navodno se pojavio neki lek, ali pitanje je da li radi.

Naravno. Bice uvek lekova za sve i svasta samo mora da se saceka neko vreme... AC2 ce takodje biti krekovan samo da se saceka malo da se igra proda u nesto primeraka i odmah zatim stize lek. Isti slucaj je bio sa Alone in the dark i ostalim cudesima od zastita, prodje neko vreme, igra je prodata u zamisljenom broju i onda odjednom se pojavi lek. Klasika.

zabranjeno voće je uvek bilo najslađe :D
i ljudi uvek nađu način kako da ga se domognu

pocheo da skidam... da li je neko vec probao igru jer ja necu moci pre ponedeljka...

Ja sam evo izdrzao sat vremena, i sad placem za svojim detinjstvom ;)

Ja je nisam ni igrao... Instalirao je i brat je igrao 2 misije... Ja sam se smorio gledajuci, mogu da zamislim kako je njemu bilo kada je odustao od igre posle 2 misije... :(

Nazad
Vrh Dno