Šta je novo?

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Sta mu sad to dodje..neka company of heroes muckalica?!

Da, izgleda mnogo bolje sada. Ono shto mi se nije svidelo je to da ce svaka strana imati municiju razne boje (GDI plavu, NOD crvenu), to mi je nekako dechije :/

Kako mozes da kazes 'vratite nam generale' , kao da su generali bili prvi?! ;)

Nove generacije to ne znaju :)

Uh, kada bi sa ovakvom grafikom izbacili neku Dune 2010, kako bi se to igralo! :)

Uh, kada bi sa ovakvom grafikom izbacili neku Dune 2010, kako bi se to igralo! :)

Bah, kao sto se igrao i Emperor... Too much sand. Nikad se nisam naterao da je zavrsim, iako i dalje cuvam sejvove.
Dune 2000 (manje vise) se jos i igrao.

Hm... Dune lore se josh davno rashirio na mnogo raznih planeta u tom univerzumu. E sad, shto to nisu iskoristili u igri je vec drugi problem.

Stiže u martu sledeće godine.

Ovaj endzin i ovo ratno sarenilo polako pocinju da idu na zivce...

Exclusive Mechanics Revealed Trailer

Ma glupava je igra skroz. Dizajn jedinica je los, scaling jedinica je smesan - pogledajte koliko je ogromna pesadija npr. Counter sistem je smesan (ubacili su po nekoliko vrsta oklopa i naoruzanja tako da je svaka jedinica jaka protiv odredjenog tipa jedinica):
Laser protiv velikih
Rakete protiv letecih
Canon protiv tenkova
Gun protiv pesadije itd
Fire i bombe protiv gradjevina

Pri pucanju na jedinice protiv kojih nemate adekvatno naoruzanje ko da ispaljujete corke. Uz to nema kupovine jedinica vec se besplatno grade dok ne ispunite population cap.

5 na 5 je glavna namera igranja i tada malo intenzivnije deluje, ali je u svakom slucaju dosta sturo odradjena i simplifikovana verzija CoH i ostalih RTT igara.

Ne pomaze ovoj igri ni to da ce nakon izlaska iste skoro kompletna ekipa koja radi na CnC fransizi (EALA) biti otpustena (to je vec najavljeno).

Igra je propala pre nego sto je izasla, a s obzirom na otpustanja pitam se da li cemo ikad dobiti nove generale :(

Poslednja izmena:
^ Zamolio bih te da ni na koji nacin ne povezujes CoH sa ovom igrom. :)

pa gledaj ako mladji neznaju za generale sto onda vicu da se vrate? ja eto znam jos kada je izasao prvi command & conquer na ps1 ali realno od svih koji su do sada izasli najbolji je c&c zero hour, podpuna sloboda modeli super odradjeni balans koliko toliko tu je (mogao bi biti bolji) zato sam ja reko da je da se izbaci zero hour 2 ali da se grafika nista nemenja nego da ostane takava kakva je, jer sta vam je bolje sada ovo sarenilo koje ide od tiberimum wars pa do ovog novog diznilenda pa to nije igra to je uspavanka za bebe ili da igrate igu kao sto je zero hour? ja bih licno pre odbarao zero hour jer mi je po svemu bolji od predhodnika a o novim nastavcima necu ni da pricam.

Zasto? Pa COH isto ima strateske lokacije koje se zauzimaju. Ideja je slicna, ali realizacija..... :crash:

zato sto je coh i c&c zh (uzeo za primer mada sa svakim c&c ti je isto) nebo i zemlja u poredjenju. totalno dve razlicite strategije, njihovo upravljanje, nacin do dolaska resursa, stvaranje jedinica totalno su igre neuporedive!!! eto zasto a verujem da ce ti neko ko je igrao i jedno i drugo bolje to objasniti jer ja sam licno protiv takvih strategija gde dobijem saku jada vojske i idi i organizuj napad!

zato sto je coh i c&c zh (uzeo za primer mada sa svakim c&c ti je isto) nebo i zemlja u poredjenju. totalno dve razlicite strategije, njihovo upravljanje, nacin do dolaska resursa, stvaranje jedinica totalno su igre neuporedive!!! eto zasto a verujem da ce ti neko ko je igrao i jedno i drugo bolje to objasniti jer ja sam licno protiv takvih strategija gde dobijem saku jada vojske i idi i organizuj napad!

Aman bre ljudi, pricam o BAZI, OSNOVI! Sve ostalo su razlike. Ne bi ih poredio da u CNC4 mozes da gradis gradjevine i skupljas resurse. Jeesh...

Uh, nadam se da nece biti bas toliko ******...
Dok chekamo na ovo, barem mozemo da se zabavljamo novim modom za Tiberium wars, Middle east crysis 2! :)

meni upravo stigao beta ključ, sutra ću isprobati (1,4GB) pa javljam utiske. btw kako da uvatim neki screenshot, pošto mi kombinacija Ctrl+Print Screen i Alt+Print Screen daje samo crnu sliku kad paste-ujem u paintu, a na guglu kad tražim neki program izbacuje mi svakakva sra*a. nešto provereno?

meni upravo stigao beta ključ, sutra ću isprobati (1,4GB) pa javljam utiske. btw kako da uvatim neki screenshot, pošto mi kombinacija Ctrl+Print Screen i Alt+Print Screen daje samo crnu sliku kad paste-ujem u paintu, a na guglu kad tražim neki program izbacuje mi svakakva sra*a. nešto provereno?

Fraps. :) Mozda sutra uhvatim par screenova, vidim da su izbacili patch od 1GB, nisam mesec dana palio betu :)

čudna igra jako, uopšte nekako ne liči na C&C
podeljeno mi je mišljenje:trust:

jedino što jako dobro radi online, za razliku od red alerta 3 beta koji je non stop zezao

Prilozi

• rts-final 2010-02-04 15-34-15-91.jpg
    rts-final 2010-02-04 15-34-15-91.jpg
    112.6 KB · Pregleda: 87
  • rts-final 2010-02-04 15-34-25-42.jpg
    rts-final 2010-02-04 15-34-25-42.jpg
    118.6 KB · Pregleda: 77
  • rts-final 2010-02-04 15-34-31-32.jpg
    rts-final 2010-02-04 15-34-31-32.jpg
    125.1 KB · Pregleda: 72
  • rts-final 2010-02-04 15-39-19-25.jpg
    rts-final 2010-02-04 15-39-19-25.jpg
    132.1 KB · Pregleda: 85
  • rts-final 2010-02-04 15-43-11-71.jpg
    rts-final 2010-02-04 15-43-11-71.jpg
    124 KB · Pregleda: 91
Poslednja izmena:
čudna igra jako, uopšte nekako ne liči na C&C
podeljeno mi je mišljenje:trust:

jedino što jako dobro radi online, za razliku od red alerta 3 beta koji je non stop zezao

To je zato sto prvi put EA koristi svoje servere a ne Gamespy aka Lamespy.

Skirmish je uvek bio ftw, i lan.. mada tada nisam imao brzi net sada neka padne original
pa multi.

evo sad imam drugačije utiske o igri, nakon što sam par puta odigrao.
postaje mi sve bolja i bolja, razlog - povećava mi se XP pa mogu puno više stvari da pravim. u početku sam mislio pa *** ovde sve zaključano od opcija jbš igru. kad ono prijatno iznenađenje.
najbolja fora je što sa krš ADSL-om od 1 Mbit igram sa još njih 9 na 5vs5 mapi bez ikakvih problema, a još kad se skupimo neko Offense, neko Defense a neko Support pa kad raspalimo sa svim arsenalom jednostavno moraš da pobediš. priča je skroz drugačija kad ti fali jedan tim, jer te onda razbiju sa letelicama ili nečim drugim.

baš mi je zanimljivo iako nisam uopšte ljubitelj multiplayera, čak ga prezirem (jer je uvek neko bio bolji od mene), razmišljam čak i da kupim original ***, po prvi put u životu :D

evo sad imam drugačije utiske o igri, nakon što sam par puta odigrao.
postaje mi sve bolja i bolja, razlog - povećava mi se XP pa mogu puno više stvari da pravim. u početku sam mislio pa *** ovde sve zaključano od opcija jbš igru. kad ono prijatno iznenađenje.
najbolja fora je što sa krš ADSL-om od 1 Mbit igram sa još njih 9 na 5vs5 mapi bez ikakvih problema, a još kad se skupimo neko Offense, neko Defense a neko Support pa kad raspalimo sa svim arsenalom jednostavno moraš da pobediš. priča je skroz drugačija kad ti fali jedan tim, jer te onda razbiju sa letelicama ili nečim drugim.

baš mi je zanimljivo iako nisam uopšte ljubitelj multiplayera, čak ga prezirem (jer je uvek neko bio bolji od mene), razmišljam čak i da kupim original ***, po prvi put u životu :D

Polako ne zaleci se. Kad otkljucas sve/vecinu stvari onda sudi igri. Naime EA je htela sa ovom igrom da postigne takav balans da covek sa 0XP i onaj sa MAX budu podjednaki, odnosno da i najslabije jedinice mogu bez problema da se suprotstave najjacim. Blagom recju ovo je smesno i nakon sto sve otkljucas i odigras par partija postaje repetitivno i glupavo. Besmisleno saljete armije jedni na druge (jer su jedinice BESPLATNE!), suvise je lako odrzati jedinicu u zivotu i onaj sistem skupljanja kristala utice na glupave istovetne strategije u svakoj mapi (defense parkira Crawler/ala MCV pored kristala i onda samo steka i skuplja...) Glupo da gluplje ne moze biti! Mada su nesto spominjali na temu da CnC treba da ode u MMO vode - jedino to moze biti gluplje :)

ajd videćemo, ali te kristale ne kontam uopšte čemu služe

Nazad
Vrh Dno