Forza Motosport 2, a pogotovo Gran Turismo HD demo na PS3 izgledaju za klasu, odnosno dve klase bolje od ovog Colina.
Počinju da isplivavaju problemi lakog razvoja igara za Xbox... dobiju gotovo okruženje i sve potrebne alate, i totalno ih zabole za ikakvu optimizaciju, a onda to direktno prebace na PC, taman koliko samo da može da se kompajlira na Windowsu.
1. Ocigledno je da mnogi nisu ni videli ni probali XPAND. Ti mozda jesi, ali to sto se tebi vise svidja napucani HDR i BLOOM koji kao i sto sam rekao daje "smek" DIRT-u to je samo tvoj utisak. I bas zbog tog napucanog HDR-a DIRT ti izgleda bolje i privlacnije, ali je zato meni XPAND "prirodniji". Daleko od toga da su graficki ne uporedivi.
2. Ako je tebi fizika da pritisnes kocnicu i da se auto ukopa u mesto gotovo odmah i jos pocne da se vraca u rikverc :wall: bez i malog proklizavanja ili zanosenja sa vise od 100km/h po casu, onda nemam sta da ti kazem.
3. Kad sam rekao na uzivanje nisam ni pomislio na lakse za skapiranje, vec na nesto izmedju simulacije i arkade, znaci da nije ni mnogo tesko ali ni lako(citaj za debile) kao sto je u DIRT-u. Pa XPAND je na ARKADI bar 3-4 puta tezi od DIRT-a, a simulaciju ne vredi spominjati.
Pih, ne znam za ostale ... ali meni je ova igra prava adrenalinska injekcija, sve je na svom mestu (zvuk motora pogotovo), ma ... puna kapa.![]()
Mini video kako Rajke ulece u krivine :![]()
Video (11Mb)
Da li je neko primetio da igra pravi corrupt save file ako niste na netu dok je DiRT pokrenut? Neverovatna glupost, trebalo bi da izbace patch, ali je sramota kako se ponašaju prema PC igračima.
Jok, verzija igre 1.1, nema problema sa save-om.
Ima,ne zavisi od verzije igre.Problem se manifestuje na pojedinim kompovima bez pravila,bar tako kažu na oficijelnom forumu.Zasad još nema ispravke sem konekcije na net.
Kako da pokrenem u visti ovu igru. Izbaci mi da je dirt.exe prestao da radi kada prodje verifikaciju diska. Da li mi treba jos nesto da bi pokrenuo? Daemon je poslednja verzija
Ima,ne zavisi od verzije igre.Problem se manifestuje na pojedinim kompovima bez pravila,bar tako kažu na oficijelnom forumu.Zasad još nema ispravke sem konekcije na net.
Nema trka sa živim protivnicima na stazi, samo se porede vremena.
Ima u karijernom režimu.
govore o online igranju....![]()
sad probah i taj Xpand Xtreme. Rekapitulacija: na mojoj konfi xpand radi sve na max, AAx2, ne pada ispod ~38, uglavnom 50-60. Igra radi i na nekom matorom kompu sa mx440, sasvim OK (samo mislim da drajveri zezaju, probacu nove), sve na low (i fino izgleda, zacudo, kao npr farcry na low). Dirt na mojoj konfi nece ni da se pokrene.
O sudbino, prokletnice! :d (znam, znam, navodno kompjuteri nikad jeftiniji, apgrejduj, apgrejduj)
ne znam, rekoh da dirt nece ni da mi pokrene :d I nije toliko poenta koja je ljepsa, nego sto jedna nece da radi ni na minimumu minimuma, a druga radi na max. Realno, koliko ljudi i ovdje sa bencha ima konfe koje ce da guraju Dirt, a da ne pada ispod 30fps (sto se BAS osjeti), ajde recimo i na medium-high setovanjima u 12x10?Koja je po tebi realnija i lepsa graficki:
Expand vs Dirt ?
to sto ti skrece kao nenormalan mozes da sredis, idi na controls pa trazi negde opciju Steering sensitivity i smanji na 20% i onda ces normalno da upravljas. Pozzjel neko ima problem sa Logitech RumblePad 2,znaci samo malo pipnem HatSwich i auto leti po putu ko pijan,uzasno me nervira a nisam bas navikao da se igram na tastaturi...jel neki bug?vidim da ljudi imaju slicne probleme na na netu,a resenja nigdenjakao sam setovanja ali nije to to ,kao namestim ga i kao prva krivina ok da ga ispravim u drugoj...bam u zid znaci kao da ima nitro , tako se zakuca.....crap....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari