Uradim sve kako treba, kreiram ono na pocetku sve sto treba,posle udjem u live napravi offline profil,odigram malo karijere izadjem iz igre i udjem opet u igru kad mi kaze da je profil load failed zasto??? lek koji koristim je skid...
Koliko sam do sad video (nekih 15ak trka), da bi prelazio kampanju moraš skupljati bodove koje osvajaš kako voziš/pobeđuješ u trkama. E sad, primetio sam da iako ima relija, preći u dalji tok kampanje nije moguće ako ne igraš makar i sa onim bagijima. Ima i tih Ken Block gluposti, ali mislim da se bez njih može dalje napredovati.
Ja sam imao slican problem, nakon reinstalacije odnosno update-a widows live-a reseno je.
Meni prođe instalacija u redu i kad pokrenem Dirt3.exe ne događa se ništa i nema nikakve poruke o greški.
našao sam u Event Vieweru pod Warning slijedeče:
dirt3_game.exe
1, 0, 0, 0
3.5.0088.0 (WGX_XLIVE_V3.05_RTM(panblder).110409-1835) C:\Windows\system32\xlive.dll
0x800702dc Games for Windows - LIVE DLL
Imam win7 64bit
šta trebam učiniti da pokrenem igru.
Probao sam sve, ne mogu pokrenuti igru.Našao sam na stranim forumima ljude sa istim problemom, ali rješenja nigdje.Instaliraj Rapture3D i zadnji windows live sa sajta. A meni na XP je prijavljivalo error za dirt3_game zbog zvuka...ja sam onda samo isao na start run kucao services.msc i tamo nasao Windows Audio i kliknuo START da bi kao enejblovao zvuk. I onda mi nije pojavljivalo tu gresku. To mi se desavalo na par igrice da kad startujem igru disejbluje zvuk ali tako sam resavao problem oko tog
Uspeo sam i vibracije da aktiviram, instalirao sam za moj rumlepad II zadnji softver za logitech i sad mi rade vibracije i full suport 🙂
shift 2 je krš naspram ovoga. ovo je bolje i zabavnije 100x, shift 2 jedino ima bolju grafiku
Ne bih rekao da je grafika slabija. Meni je sve na maksimumu, isto kao i dvojka kada sam je igrao i bez razmisljanja bih rekao da je bolja grafika u trojci. Doduse, jeste i zahtevnija igra. Sada kada sam presao onu obaveznu Gymkhanu igra mi postaje zanimljivija. Namestio sam nivo tezine 4 i iskljucio sve asistencije, pa mi je izazovno da igram rally i trailblazer, ne prelazim sve iz prve nego treba malo vremena da se prouci staza. Ako naletim ponovo na Gymkhanu samo cu staviti sve da bude najlakse moguce da je sto pre predjem i zaboravim 🙂 U dvojci su ekstra odradili menije i muziku izmedju, ovde je bas nekako bezivotno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari