nema repeticije??? pa koliko si vozio,pola h ?
probao sam inace da igram dirt malo duze,gulas od vremena me naterao.. i..moze da se igra,kontrole bezveze kao i ponasanje automobila ali se lako navikne. Igra i nije toliko dosadna u pocetku ali..ono sto sam i ocekivao od jedva 7Gb-staze su iste!! kina odma smori kao i Cro,u najboljem slucaju su malo izmenjane i reverse staze..ma sve je u stvari na taj fazon. da je igra teska 10+ Gb bilo bi bolje+da su ubacili malo snega,jos poneku drzavu i da su razlicite staze ali skroz. ne znam sta im je bilo tesko da to urade za ove 2 god koliko su optimizovali endzin. Zato nemojte da im se divite i cudite kako vam igra radi na high i 1680 rez. na karticama od 70e,ovo je graficki malo sredjem dirt 1 i tacka. sa par dx11 efekata i brutalno optimizovan endzin. Voda npr u kini na dx9 je smesna,ma kao u cs source,a i far cry 2 i crysis su dx9.. zato i radi na svim masinama a i automobili imaju smesne detalje,unutrasnjost je kao u gridu. okolina je vec standardno zamucena tako da i to daje koji frejm vise. Ima par vrhunskih fora,i jedan detalj vredan respecta,znaju oni koji su dosli do toga,ali samo da su raznovrsnije staze pa bi bila ocena 8/10,bar za mene,ovako 7. ali igrace se ovo,zima je !!
grid je inace institucija za razliku od nfs-a posle most wanteda i carbona!
opet ponavljam-samo da su ubacili mnogo raznovrsnije staze,ok-ima dosta drzava ali u svakoj su staze na isti fazon i reverse