Šta je novo?

Colin Mcrae: DIRT 2

ne radi, zabranio mu preko firewall-a opet javlja da je autosave disabled i svaki put kreće iz početka igra kao da joj je prvi put.

kako vi igrate ostali, ja sam stavio i stari GfWL i nema nigde opcije offline account.

Kada se kreira novi profil, pojavi se tekst scroluj dole i tu ima recenica (oznacena plavom bojom) create local profile tako nesto... i tu kreiras offline profil.

uspelo mi je sa offline ali sam morao igru jednom da resetujem da bi prihvatio

Malo odvozah. Šta znam...ništa posebno, ali zato učitavanja ubijaju. Više vremena provedem u Loading-u nego u vožnji. Nikako dočekati da uđeš/izađeš iz igre.

pomagajte ;) taman uvatio malo vremena da probam dirt i sve namontirao volan pivo.....ali prc nece u controlama da mi vidi volan? :S
imam logitech momo racing i instalirane najnovije drivere sa logitech sajta, windows 7 x64.
znaci kada udjem u controle ima fino i feedback i sve ali kada odem da odaberem sta da koristim imam samo ponudjen keyborad?
ako moze neki brzo da odgovorim posto mi se sada igra ;)
hvala

***, kad se setim, pa ja sam 90% rekorda (dakle onih zvanicnih rekorda u igri) u RBR-u oborio sa tastaturom. To ni sa volanom nije bilo lako :).

"Ma hajte molim vas, dva kilometara vezanih ociju? pa jel vi mislite da je to moguce..." :d

"Ma hajte molim vas, dva kilometara vezanih ociju? pa jel vi mislite da je to moguce..." :d

"Ma cuti..." :d.

Hahah :D, pa dobro kapiram, da je za ne poverovati, sad kad bih instalirao RBR ne bih mogao dve krivine da sastavim ;), al to je zato za poslednjih par godina samo arkade se prave, pa covek zaboravi znanje.
Jedina voznja koja je bila vise simulacija nego arkada je bio GRID, i to naravno kad se iskljuci vecina pomoci, podsetite me, ja se nesto ne secam da je bila neka druga simulacija voznje osim GRID-a.

Poslednja izmena:
daj mani te se rasprave....zatrpacete moj post pa mi nema pomoci :d

Molim za pomoc googlovao sam 2 dana.
Instalirao sam igricu... sve ok... medjutim kad hocu a je startujem izadje mi crni ekran i logo dirt-a i onda ono send dont send (znate nasta mislim) plllzzzz ako ima ko ideju... RELOADED werzija

Molim za pomoc googlovao sam 2 dana.
Instalirao sam igricu... sve ok... medjutim kad hocu a je startujem izadje mi crni ekran i logo dirt-a i onda ono send dont send (znate nasta mislim) plllzzzz ako ima ko ideju... RELOADED werzija

Skini najnovije drajvere za graficku....tako je meni bilo ;)

195.62_desktop_winxp_32bit_english_whql
Your PC currently has the latest driver installed for your GPU. No driver update is necessary at this time.
jedino ako nisam prvo trebao da uninstaliram stare drivere pa da instaliram nove jer sam samo instalirao preko starih!
I dalje nece...

Poslednja izmena:
Pa mamu mu ljubim jeli kada kupis nove patike izujes stare, ili obuces nove preko starih? ;)

"Ma cuti..." :d.

Hahah :D, pa dobro kapiram, da je za ne poverovati, sad kad bih instalirao RBR ne bih mogao dve krivine da sastavim ;), al to je zato za poslednjih par godina samo arkade se prave, pa covek zaboravi znanje.
Jedina voznja koja je bila vise simulacija nego arkada je bio GRID, i to naravno kad se iskljuci vecina pomoci, podsetite me, ja se nesto ne secam da je bila neka druga simulacija voznje osim GRID-a.

Evo jedan koristan link http://www.simracingworld.com/ .

Ma dobro, izlazilo je igara, al mislim iole ozbiljnijih igara, od velikih i poznatih izdavaca i nema ;). Kakav je NEKADA BIO u zanru voznji CODEMASTERS.

@studioplus
napisi tvoju konfiguraciju i koji win koristis

A jesi probao da je uninstall-ujes pa ponovo da instaliras? Posto ne znam sta bi drugo moglo da bude.
ili jedino da cekas da neko dobije taj problem pa da izguglas> (kako smesno izgleda kada pises po naski)

Jesam 2-3 puta sam uninstalirao a googlujem 2 dana...
Nemam pojma sta moze da bude....
sve jedno hvala vam ljudi...

dajte ljudi pomagajte sa tim volanom :( ne moguce da niko nije imao isti problem?

A mozda niko ni nema preteranu zelju da igra ovu igru (sa volanom) :).

Konačno i ja probah igru. Ne kapiram stvarno čemu tolika kuknjava.
Upravljanje tastaturom je ok. Malo naglo, ali može da se navikne, a ovako postoji brža kontrola kod skretanja.
Igra izgleda odlično i radi stvarno jako glatko i bez ikakvih kočenja. Kao što neko već reče, radi otprilike kao Grid na istoj mašini (ovo pričam za običan mod, ne DX11 jer za njega nemam grafiku).
Moraću da odvojim neko vreme da probam volan.

dajte ljudi pomagajte sa tim volanom :( ne moguce da niko nije imao isti problem?

Ja imam isti volan ,win7 64, i nove drajvere i nisam imao nikakvih problema sa prepoznavanjem u igri. Naprotiv sve radi super i kontrole preko volana su odlicno uradjene.

iskljucio sam net,napravio onaj offline profil i posle kad sam izasao iz igre,ukljucio net i vratio se pise kao da ne nema save fajlova i moram sve ispocetka.. drugi put vec ovako. ako moze pomoc oko blokiranja dirt exe,mada mislim da sam dobro odradio to. PP ili ovde

Nazad
Vrh Dno