Šta je novo?

Colin Mcrae: DIRT 2

Mene je demo samo tako razocarao sa upravljanjem. Volan se cima levo-desno ko da letva volana nije ni povezana sa tockovima ..
Ajde skidam ovo samo zato sto mi nije neki problem ali bude li slicno demo-u oslobadjam hard za 6.83GB.

Isti slucaj :).
Al jasno je da nista bitnije nisu promenili...
Oh well, ionako imam dobar ratio na jednom domacem trackeru, prebolecu 7GB :D.

E da, zamislite u novoj verziji Games live-a nema opcije za offline profil, tako da mora da se instalira stara verzija da bi DIRT 2 radio save. Kako mi idu na q

Poslednja izmena od urednika:
Ozbilljno????

Taman mi je windows update ponudio novi live, a ja budala sam prihvatio :wall:

moze link na pm gde da skinem staru verziju games for windows live-a ...**** me i za gta IV...

Juce sam instalirao novi Live i svi save-ovi rade bez problema.Mozda vazi samo za novi profil...

Da meni su na novom live-u ostali stari offline profili u batmanu, videću sutra da li će oni funkcionisati i sa dirtom.

skinuo sam tu staru verziju, medjutim cim je pokrenem on pocne da radi automatic update, ako cancelujem ugasi programcic. kako da sprecim da se apdejtuje na novu verziju..

naravno da sam to uradio :)
al cim vratim net i pokrenem windows games, on me tera da apdejtujem :/

Pa iskjuci net, majku mu:D l

img7413.jpg
:d

naravno da sam to uradio :)
al cim vratim net i pokrenem windows games, on me tera da apdejtujem :/

Ne znam sta da ti kazem, evo sad sam opet odradio uninstall live-a(add/remove imas dva komada live i live redistributable) , iskjucio net, instalirao stari live, usao u dirt, logovao offline account, alt+F4, ukljucio net, usao ponovo u dirt - radi. Jednostavno, ako instaliras staru ver. live-a sa uljucenim netom, automatski ce ti update-ovati novu, netje te cak ni pitati, bezobraznik jedan:D

i ja sam stavio stari live i nisam gasio net ne trazi update nista samo offline acc i kraj ;)
Inace igra je super i radi fantasticno na mojoj masini ultra high ,4xaa average fps 55 lol:D

Ljudi,imam jedan problem sa ovom igrom...Kada udjem u prikolicu fps padne na 7! Ne znam sta da radim,stavio sam najnovije driver-e i updateovao sam DirectX i opet isto...Kada udjem u trku radi normalno oko 52 frejma,samo u prikolici fps padne na 6-7 nece da mrdne,ne znam u cemu je problem.

A i koji ces q u prikolici, mesto ti je napred, ne nazad :d.

Ljudi,imam jedan problem sa ovom igrom...Kada udjem u prikolicu fps padne na 7! Ne znam sta da radim,stavio sam najnovije driver-e i updateovao sam DirectX i opet isto...Kada udjem u trku radi normalno oko 52 frejma,samo u prikolici fps padne na 6-7 nece da mrdne,ne znam u cemu je problem.

Posto niko ne gleda da ponovim ,i meni se desava isto,ulaz u igru pa sve dok te ne pozove travis na mob(hahahha) ide ocaj onda ispred prikolice sve radi ok,pa od razgrtanja zavese pri ulasku u prikolicu opet fps padne na minimum minimuma,dok je pri trci extra ,ali se lomi zvuk(prekida) i samo zvuk automobila okolni zvuci rade ok,kao i zvuci u meniju.Ja sam na 9.10 drajverima(jer su mi 9.11 pravili nenormalno problema s drugim igrama) ali sve ostalo je UTD,i ja imam 4870 a koliko vidim u tvom konfigu ti imas 4890...

Poslednja izmena:
Ja sam napravio nesto, ne znam dal je offline account mislim da jeste, znaci ima neka fora samo napises ime, nije ono sa sifrom i on ti isto sejvuje, to na onom live-u sto se dobije uz igru.

Svi koji imaju problema sa frame rate-om u kamp prikolici a imaju ATI moraju da instaliraju 9.11 driver-e.

Probao igru samo prvu stazu , radi ko zmaj,

1680x1050 sve na full 8xAA fps 55 min fps 85 max

Za sada bez problema, veceras cu detaljnije da je proucim

Poslednja izmena:
za kreiranje offline live profila
1 click create profile
2 a screen appears with text
3 scroll to bottom and there will be a link for create a local profile
4 the rest you can do yourself

mene muci nesto drugo :)
kliknem na dirt2.exe i
dirt2error.png

za kreiranje offline live profila
1 click create profile
2 a screen appears with text
3 scroll to bottom and there will be a link for create a local profile
4 the rest you can do yourself

mene muci nesto drugo :)
kliknem na dirt2.exe i
dirt2error.png

E to je to, to sam ja uradio, ne pise offline progile ali to jeste.

Za error nemam pojma, mora da je do Atija ili nesto u vezi Windows-a.

Poslednja izmena:
Bezveze igra, da se ne zove Dirt niko je ne bi ni pogledao. Ko da vozim na telefonu na 4 i 6, takav mi je osecaj. Steta na kolima je smesna, enterijer kola je poprilicno slabo uradjen i nisam ni hteo da vozim iz kabine. Menu je toliko spor da me demotivise za medalju. Duze traje sam ulazak u trku nego sama trka ..

Uninstall, nema veze sa relijem ..NFS Shift mi je interesantniji od ovoga pa procenite koliko mi se svidja Dirt 2 onda ..

Nisam imao problema sa igrom, niti driverima (9.11) bez ati fix-a za ovu igru. Sve sam vozio na max. detaljima. Brzo sam se prilagodio uz steering sens. na tastaturu, kao i nebrojeno puta do sada. Igra, ipak, nije za moj osecaj realnosti.
I dalje su mi GTR2 i R.B.R pojam a simulaciju.

Nisam imao problema sa igrom, niti driverima (9.11) bez ati fix-a za ovu igru. Sve sam vozio na max. detaljima. Brzo sam se prilagodio uz steering sens. na tastaturu, kao i nebrojeno puta do sada. Igra, ipak, nije za moj osecaj realnosti.
I dalje su mi GTR2 i R.B.R pojam a simulaciju.

Ali ova igra nije ni pravljena da bude simulacija.
Problem je sto su uspeli da naprave jos arkadniju igru u odnosu na Dirt 1, bukvalno ne postoji nikakav osecaj tokom voznje, ajde bagiji/dzipovi i nekako, al trkacka kola (Subaru,...) :wall:.

Ovo je daleko od simulacije u svakom slucaju,tu su ipak neprikosnoveni GT Legends i GTR1/2

@FrankBlack-nije bas da nemas osecaj s kolima ,doduse ja nisam odma seo i vozio vec prvo podesio kola,i tad se ponasaju koliko toliko ok,ali i dlaje daleko od simulacije,cista arkada:D

Meni je bio mnogo bolji CMR 04/05 look i osecaj tokom voznje...

Nazad
Vrh Dno