Ja ne mogu da nadjem options a iz igre izlazim preko task managera :d. Inace fino radi, Baja nekih 40fps kad je vise auta a Maroko 55-60, Maroko stvarno fino izgleda al ne svidja mi se kako voda prsti kad prodjem kroz nju.
Koja katastrofa od upravljanja, razocar u totalu. Auto kao da pluga po stazi, ko da vozim po ledu a ne pesku. Upravljanje ne da je osetljivo nego strasno ...
Da li si igrao mozda GRID na MOMO volanu, ako jesi molim te javi da li ima razlike izmedju GRIDA i DIRT 2. Pitam posto je GRID kod mene na istoimenom volanu lose radio pogotovu forcefeedback koji je bio dosta slab, a sad nisam probao DIRT 2 na volanu jer me iskreno mrzi da ga povezujem i kacim na sto.Ja jos uvek nemogu da verujem da neko igra voznje , kakve god one bile , na tastaturi...I jos pljuje po osetljivosti i kontrolama,
Znaci raniji delovi su se mogli voziti na tastaturama ali su za volan bili ocajni u vidi preteranog kasnjenja okretaja... Sa dirt dvojkom su me prijatno iznenadili, volan radi fenomenalno pocev od feedbacka, pa do osetljivosti na razlicite podloge. A sto je najbitnije nema onog glupog kasnjenja kod okretaja volana . Meni je voznja dirt dvice sa volanom fenomenalna , drift , kontriranje u krivinama, ma super. Inace imam logitech momo volan.
Sto se tice vizualnog efekta reci cu samo da sam ocekivao vise zbog silnih najava, ali daleko od toga da nisam zadovoljan efektima i grafikom, radi sasvim pristojno na full podesavanjima u 1080p sa 8aa , oko 50 do 80 fps. Samo mi nije jasno da li znaci ako imam 5850 graficku da mi se igra automatski pokrece u dx11 modu ili se moze birati ...
Toliko od mene , neka se ne naljute pristalice igranja voznji na tastaturama ali stvarno pored gamepad-ova i volana glupo je ocekivati da se nesto optimizuje i za jednu i drugu opciju, pa na kraju ispadne ku.ton u svakom slucaju.
Pozdrav
Ja sam Dirt odigrao na tastaturi i nije mi smetalo. Navika cini cudo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari