Šta je novo?

Coinye - Kanye West coin

Ја имао у волету 330к, и после 10-ак дана отворим волет кад оно ништа, 0. Кад уђем у "transactions" не показује ништа... Шта се десило ? :)

Nesto ti se desilo sa wallet.dat fajlom ili sa samim wallet-om. Mislim da posto nemas evidenciju da si primio uplatu, kreiran ti je nov prazan wallet.dat , a ako nemas backup, onda nemam ideju kako da to povratis.

Ne znam odakle opet ovoliko ljudi na ovom koinu, network hashrate preko GH/s.

Ajmo ko zeli donaciju u coinye neka se javi... prva tri korisnika koja posalju adresu na PM dobice po 33333 novcica :)

Podeljeno... hvala svima na podrsci...

Jel uspeo neko na ovoj budjavoj menjacnici Crycurex da proda nesto ovog sra.nja....?! Cak mu i ime promenili...ja uspeo da posaljem na menjacnicu...ali mi stalno izbacuje "no founds to sell" gresku kada hocu da prodam, iako uredno stoji koliko imam novcica...Jel zna mozda neko u cemu je fora....Ili cu i ja na kraju k'o Dimke da ih doniram u dobrotvorne svrhe...

Iz nekog razloga ne dopusta da stavis celu sumu na prodaju. Umanji iznos za 100 komada, pa probaj onda da prodas.

Kad si dobio adresu za deposit? Nemoj da se zeznes i opet uplatis na istu adresu, nece stici na tvoj nalog. Mnogo im je konfuzno ta privremena adresa koju korisnici dele. Kliknuo sam za novu adresu sigurno 50 puta, nikako da ubodem pravi trenutak.

Uspeo sam juce da ubacim 1.2 miliona i prodao za 0.12 BTC. Prvi BTC withdraw nalog je trajao 30 sati, umanjena suma za 0.01. Poslao sam i drugi withdraw nalog, verovatno cu opet cekati dan-dva.

Poslednja izmena:
Ma ja samo hocu da ih se resim,da ih ne gledam vise...menjacnica im je tesko sra.nje...A uspeo sam pre dva dana da dobijem adresu i od tada pokusavam da prodam...i nece....Probao sam i da umanjim...i opet ista poruka....A sto se tice adrese, samo klikci...i posle nekog vremena izbaci....meni je trebalo 15 min povremenog kliktanja da mi da adresu...

Ok ovako posto vidim da ljudi kontaju pogresno. Svaki novcic ima uspone i padove i menja se dev team koji ga odrzava... dok god postoji mreza kroz koju idu transakcije nema zime. Crycurex radi jedva jel je velika navala i prioritet imaju korisnici kojima su nalozi napravljeni pre nego sto je pusten sajt. Tako da polako strpite se moci ce svi da menjaju kada se ili ta ili neka druga menjacnica sredi da moze da radi sa velikim brojem korisnika sto svi muku muce.

PS. ja sam ih delio jel ih imam previse :)

Isplatili mi BTC sa kilave Crycurex menjacnice (sad se valjda zove Burza). Da sam znao da ce proci uspesno, poslao bi bih sve novcice, a ne samo polovinu.

Pojavila se nova menjacnica u beta fazi (mora da se uloguje na sajt), ne znam pouzdano kako radi, ali moze da se normalno odradi deposit. Cena je trenutno niska, ipak sad mnogi mogu da posalju novcice na nalog, na Crycurex je bio limitiran priliv, pa je postignuta i jaca cena.

Vise informacija ovde.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=396068.5740

EDIT: Budite pazljivi kad klikcete na linkove iz te tema, par njih je navuklo neki trojanac!

Poslednja izmena:
sta mislite da li ima nade da ozivi ovaj novcic? cini mi se da je trenutno duplo isplativiji od ltc-a, ako ne i jace...

Pa tamo je cena 1 satoshi, kako onda duplo isplativiji od ltca?

moze da se menja i za ltc, cena mu je 0.00000074. dnevno sa 1mh/s moze da se iskopa nekih 900k novcica, sto mu kad se prevede u ltc po ovoj ceni dodje 0.66 ltc-a. valjda nisam zeznuo matematiku negde :D

Ako je 74 onda ok, možda ne baš duplo... Mada opet ima dosta isplativijih valuta

Vrh Dno