Šta je novo?

Coinye - Kanye West coin

Moguce je ako krenes od samog pocetka.

Kopao sam kad je diff bio i manji od 1, odnosno pokusavao sam da kopam posto su samo "found new blocks" poruke izlazile u cgmineru, za onih par share-ova sto su prosli sam dobio 2x po ~60k, odmah verifikovano. 1380KH/s setup, verovatno nemam sta da trazim pored velikih igraca na startu.

Priznaćeš, najbolji antivirus je ono između ušiju. Lepo to u VM.

Naravno. Nisam hteo da skidam sa sumnjivih forumskih linkova, ali glavni "announcement" post je sadrzao link za twitter stranicu, pa sa njega dalje i download link. To sam i napisao, pa neka skida ko proceni da je bezbedno.

koji je dobar pool za ove koine? Ja sam na pool.coinyechain.info ali mi nešto ne daje, dao mi je nekih 20-tak hiljada i stoji sad je i 0 unconfirmed

Ja sam pustio od samog launcha i diffa 1, 5 jacih kartica . Drzacu ga do sutra pa koliko napravi.

Jel vam radi wallet?

Meni radi...samo mu je trebalo dobrih pola sata da krene sa sinhronizacijom...posle sam poslao u njega nesto novcica radi testa i stiglo sve za par minuta...

mreža je 5.25 GH/s trenutno... koliko se sećam DOGEu je trebalo 7-10 dana da dođe dotle, ovome 15-20ak sati

Ljudi moji, ako vas razumem i jednu jedinu reč! :)

novelty coin realno, lep start, odlican publicity, ali umire coin za manje od 2 nedelje garant

ima li neko informaciju kada će početi neka menjačnica i koju okvirnu cenu da očekujemo na početku?

Za sada nista definitivno. Prati twitter stranicu, ove informacije dole su odatle prenesene.

https://twitter.com/coinyecoins

Sada imaju neki IRC kanal za neke razmene, poslednji tweet je "4 million COYE to be sold on IRC for 1BTC, come watch it"

Trebalo bi da startuju svoju menjacnicu na:
http://coinye-exchange.com/

EDIT: Ta menjacnica ce verovatno biti nestabilna u pocetku, ja cu slati male iznose tamo da se ne bih opekao kao za doge i cryptsy.

Poslednja izmena:
^ jesi probao da menjas tamo?
koji je odnos COYE/LTC ili COYE/BTC ?

nisam probao ali ovakvo je stanje:
BTC: 0.00000009
LTC: 0.00000125
DOGE: 0.19000000

Koji god coin je izasao na berzi i bio uporedjen sa DOGE puko je tako ce i ovaj.

Valjda je vec skupljeno, tako bar kazu. Ja sam vec prilicno skupioivih coina, ostaje da se ceka i vidi jesam li fulao.

svasta, odjednom svi poolovi na kratko prestali raditi

jel vam radi sync novcanika?

Poslednja izmena:
Radi sync normalno. Ostaje da se vidi da li ce vredeti necemu novcici iz novcanika.

So I hate to be the one to break the news, but the developers basically dumped all of their coins on the one exchange and left the scene. It was given on the IRC channel last night, and I know this sucks for everyone but let's cut the drama and have some fun with it!

Nazad
Vrh Dno