Šta je novo?

Coin Generation Digital Generation (data minning nesto malo drugacije)

Sve to stoji ali na ove vruce dane ovaj ulog mi je realno mizeran :) odrekao sam se grafike i uzeo thread-ove ...

Meni je isplatljivije od kopanja :) a free thread napises tiket i aktiviraju ti posle verifikacije . U sustini ostavite program da radi posto kada se skine program on u sebi ima token sa vaseg naloga . I kada vam aktiviraju server side thread dobicete novac za svo vreme za koje je radio program ..

@izzy

Tehnicki gledano da kupis 5 threadova sad to je 250 usd to je 5 usd dnevno ili 150 usd mesecno . Znaci za oko mesec ipo dana se otplati , a za koliko mi se otplate 7950 grafike kada kopam ?

Uopste mi nije jasan skepticizam , zar ne postoji tema za bitcoin prevara ili ne ? tako nesto ...
Pa kad bi to tako bilo, ja bih uzeo 10000$ kupio 200 threadova*, imao mjesecno 6000$, otisao u Panamu, nakrivio kapu i spavao u lezaljci pored mora, kad bi mi dosadilo, vratio bih se ovde, kupio stan, kucu, kola i zivio srecno do kraja zivota.

Ako mi ti potpises ovo gore, ja sam spreman da dam 10000$.

Poslednja izmena:
Heheh "kad bi" i kad bi ti ja garantovao . Isto kada bi me pitao da ulozis u forex a ja ti kazem uradi to to i to ... Ili jos bolje ulozi 10 000 usd u LTC skocice cena 200% za 2 meseca samo cekaj . Ne razumem sta hoces da ja kazem i ja sam rizikujem nista nije sigurno ali tako je kako je , ko ne rizikuje taj ne profitira . Ne znam zasto ako ti se ne dopada si i dalje na temi realno ?:)

Ne kazem da mi se ne dopada, i ja bih pare na brzinu, ali kad si vec napisao toliki clanak o ovome, objasni mi zasto nije sigurno, od cega zavisi koliko cu dobijati dnevno, ako mi komp radi 24/7 bez prekida i ako imam stalno tih 5 theradova koji daju 5$ dnevno, zar to ne bi bilo 5$ za 365 dana = 1825 dolara bez ikakvog pada/podizanja cijene?

Vjerujem i da ostale ovo interesuje.

Poslednja izmena:
Ja ne mogu sebi da garantujem da ce sve biti isto za godinu dana , ne mogu znati ni dali cu biti "ziv" za godinu dana a da garantujem tebi :) . Nekako mi se podrazumeva da su sve ove stvari sto crypto sto npr ovo "nesigurne" na neki svojstven nacin . Ovo za sad deluje legitimno sve radi kako treba ... a da li ce tako biti za 3-5-10 meseci stvarno ne znam , ali cim sam usao u sve to rizikujem . Ja sam preneo svoje iskustvo okacio dokaze da placaju odmah pare talozis i skidas wire transferom , racunice ima , rizik ima . Jednacina je prosta neko ce da proba neko ne

Pa u sustini tebi treba 2 mjeseca da potraje i da budes u plusu.

Sta se desava ako ja imam 10 kompjutera koji bi mi radili? Da li mogu i njih da uposlim, pa da umjesto 5$ dnevno dobijam 50$? I zasto ako je njima "potrebna" snaga procesora ogranicavaju te samo na 1?

I jos nesto, da li ja mogu da napravim 10 akaunta, koji ce da rade na 10 razlicitih ip adresa tih probnih 30 dana i da uzmem 300$?

Mozes, ako imas 10 brojeva telefonskih za verifikaciju :D

Mene zanima kako da izvucem BTC odavde? Imam u profile stoji mi ovo:

Bitcoin
Payment account 0 BTC

Kako da povucem BTC, jel to uopste moguce?

Btw aktivirao mi lik free thread tako da sam poceo da "rudarim" :D

Svaki posao koji izgleda da ce da se 100% otplati za godinu dana je jednostavno ekonomska anomalija, koja ima vrlo ograniceni rok trajanja. Posao koji se sam otplati za par meseci... hmmm :) ili je neka teska mutljavina, ili nelegalno, ili k'o stvoreno za naivce, sa lepom pricom i jos lepsom sminkom. Banke daju 4-5% kamatu godisnje, a pozajmljuju za recimo 10-15% godisnje - jednostavna racunica, hajde da svi postanemo milioneri :)

Gde je ovde konkretno payout strana? Ima u Profile da se dodaju racuni e sad da li je to otislo na verifikaciju ili kako?

untitled.jpg

Kada budem presek nocas i budes imao neka sredstva dobices ovu opciju

I onda samo izaberes na koji servis :)

Jel postoji mogucnost da te isplate u btc?

Extra... Probacemo...

Jeste da je program sumnjiv eto ako neko hoce da proba neka instalira na virtuelnu i nikakvo logovanje na tom racunaru ...

ima u pomeni za btce kod ali ne znam kako se koristi . Verovatno ce tek moci

untitled.jpg

Nekih 5, 6 sati mi stoji upaljen program na kompu Available Balance: 0.0000 / Current Balance: 0.0000 i You have no threads

Treba da posle verifikacije telefona dobijes free thread, ako ne dobijes pisi im u tickets... Imas na pocetku teme drugi post objasnjenje pitao sam vec ja... Meni odbrojava dolari na kompu ali cekam da prodje presek da vidim i online na sajtu

Evo da updejtujem , jucerasnje sam dobio danas sve u avalable balance . Sto znaci da mogu da podignem ...
Sada razmisljam da probam ima direktno podizanje na karticu fee 1usd . Sto je vrlo zanimljivo sa obzirom da bih mogao odmah lovu na intesi da imam :)

Bas im je gay fazon da svako ponaosob mora da im pise ticket da bi dobio obecano, mislim na free thread... U fazonu ko hoce dobice al ne daj boze da damo dzabe 30$ ako ne moramo...

Btw neki se zale da im kazu da nemaju dovoljno funds kada odu na isplatu tako da, bolje probaj :)

Sto ne povlacis na money perfect, radi menjacnica sada sa njima virtual exchange

Ko se žali? posle ću baš da probam ali do sad je bilo sve ok . A drugar je juče skinuo 70 usd .

A ko se zalio gde si nasao taj info ?

Poslednja izmena od urednika:
Pa ovi na chatu na njihovom sajtu :)) njih par nesto vice kao not enough funds... znas vec kako sve to ide, dok pare ne legnu u ruke mnogo smo nepoverljivi :)

Ajde ako vam nije tesko napisite sta treba da im se posalje da bi odobrili proces,posle slanja sms-a...

Odes na tickets, new ticket i samo napises "give me my free thread, tnx" i on ti odobri...

Ma kakav chat sve botovi neko gore nego na chatu od Btc-e

Kada verifikujes nalog preko sms i pise ti lepo da je verifikavno otvori tiket , izaberi topic trial . Napisi da si verifikovao broj i da ti aktiviraju besplatan thread . U slucaju da se desi kada posaljes sms da i dalje nije verifikovan nalog otvori tiket pod nazivom manual verification (izabere se iz liste ovo) i samo napises da si poslao sms i da ti nije verifikovan nalog da ucine to i da ti daju free thread ... Nakon toga admin ce da ti odradi sve to

blabla.jpg

Tu samo popunis ticket i to je to cekas . I najbitnije iako nije dodeljen besplatan thread kada ti admin pusti obracunace svo vreme koje je program radio . Jer kada se skine program vezan je za tvoj nalog preko tokena .

Prikljucujem se i ja temi. Nov sam na ovom forumu ali sam veteran sto se tice digital generation, screenshotovi iz pocetnog posta su sa mojeg digitalgeneration accounta.

Hoćeš reći stara škola kriptovaluta botovanja i svih vrsta internet zarada :))

Podigoh ovo malopre sto sam imao avalable cisto da znatizelju zadovoljim mnogih :)

lalala.jpg

bam.jpg

A evo i mog pokusaja slanja 0.15$ na Money Perfect :D

dig_coin.jpg

U fazonu, biraj koji god hoces razlog :D

Zasto sam imao osecaj da ce postoji problem prilikom povlacenja novca na MP :)

edit: ok, povlacim, prosla je isplata posle nekoliko pokusaja (citaj 20)

Poslednja izmena:
tripuje se perfectmoney sajt vec danima, od poslednjih 10 dana 5 dana nisam mogao da se ulogujem ili mi je trebalo 15-20 minuta za logovanje. Opravdavaju to uvodjenjem nekih novih servisa. U svakom slucaju payza je konstanto pouzdan vec nekoliko godina.

Ma meni PM nije zanimljiv uopste sajt im je u haosu danima ...

Vrh Dno