Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Opet ne koristis EDIT ;).

Ja bih bio obazriv po pitanju kupovine tih kljuceva...

Ja sam svojevremeno mw1 ključ bio uzeo na na www.g2play.net, mada koliko vidim sada je mw1 kod nas 2500, pa ako ne želiš da rizikuješ bolje uzmi retail.

Poslednja izmena:
Igam malo multi COD 4 MW1
Igam preko X fire-a, ali na mnoge servere nece, kupio bih original.
Sta mislite o kupovini na ovoj adresi ?

http://www.onlinekeystore.com/Call-of-Duty-4-Modern-Warfare.html

Deluje povoljno - 1000 din mu dodje kljuc.

HVALA UNAPRED.
Ako prihvate nasu platnu karticu https://www.zest.co.th/www/main/detail.php?product_id=GME0001232&catagory=3, cena je oko 10e, priblizno kao na tvom linku. Ne mora retail, mozes samo kljuc da trazis na e-mail.

Ljudi kako da da ispisem svoj nick u igri sa znacima :mad:,* itd.Kada kreiram profil mogu samo slova i brojeve.Ne znam u cemu je problem

Hoces da budes fensi nensi a.
Ne mogu ti nepravopisni znaci, no no :).

Imam problem.. od danas mi se pocelo pojavljivati ovo
ban.jpg

ne mogu ne neke servere da se uklj.... Nikad nisam nikakav cit probao ni ubacivao.. Zna li neko kako da resim problem???

Oce GV da zeza onako bezveze.Kupis novi kljuc i resen problem.

Oces povremeno da varas,Silvera,namirisao te PB,he,he :)

ja ipak mislim da ti varas povremeno

...nisi jedini koji tako misli ... na jednom serveru su me banovali admini zato sto su me tako ljudi prozivali:mad:...Male su mape, brzo se nauce, i vec znam odprilike gde ce ko da se pojavi...a ima i mapa gor pa se vide crvene tufne gde je enemy. Jedino da se pravim tupav da neki ne bi sumljali u varanje:mad:... u tom slucaju radije ne bih vise igrao... Ali zbog nekoliko nobova, koji kad god ih neko ubije prozivaju ga da je citer, igracu i to sa gustom:)

Šta ja smradina da kažem ? :D

kazem ja,budjavi GV zeza postene igrace:d

mnogo ima chetera! Moze li mi neko poslati na pm gde da ih nabavim da im se svetim!Guglam odavno i nista ne radi sve je provaljeno.Ima li neki koji ce mi ukljuciti sve perkove?Uh kako bi to bilo lepo...

Mnogo ima cheatera i zbog toga bi ti da cheatuješ isto? Šta misliš koliko njih je počelo sa cheatom iz razloga kao i ti? I upropastili igru...

Sram te bilo. Igraj bez cheatovanja ili nemoj igrati uopšte.

genije!!!
sad si ti meni objasnio....
Pa ko igra upropascenu igru?
CHEATERI

Imam druga, mozda mu je "glupic" nick (a mozda "stinky"), koji igra bez cheata, ali je bolji od vecine, pa ga banuju sa servera, jer misle da vara.. :D

Događa se to često kod nadrkanih admina...

To su garant neki iskompleksirani klinci, pa se lece kickovanjem neduznih..
:D

PAM, krekovani serveri domaca radinost i jos gore podeseni, PB nema a kad ce ne zna se.dzaba ti SS sa takvih servera. isprsi se 10-15e kupi original kljuc pa se onda hvali.

Da ne pominjemo da na svakom SS piše da si čiter... Da se zapitamo malo, a?

Igraj ti brale lepo na redovnim serverima sa PB pa takve SS daj da vidimo... Ja sam baš zbog aimbot n00bova prestao da igram COD4...

PAM, krekovani serveri domaca radinost i jos gore podeseni, PB nema a kad ce ne zna se.dzaba ti SS sa takvih servera. isprsi se 10-15e kupi original kljuc pa se onda hvali.

Pfff...10-15€ ..molim te..

Ja sam kupio original igru cim se pojavila (55€). Ja ne kupujem kljuceve jer ne smem da dozvolim sebi da me neko zavrne za kljuc i da posle dobijem ban zbog cd key already in use.

A da si malo bolje pogledao slike, video bi tag ispred mog imena i za koje sam klanove sve igrao. A i da si upoznat sa srpskom cod scenom koja je odavno umrla, znao bi sta znaci igrati za jedan alphaDogs ili Elite Troupe klan. Ali ja ne zelim ovde da se kurcim, dokazujem, i prosipam pamet low skill public njubarama. To je podjednako beskorisno kao i rasprava sa adminima na takvim serverima na kojima se vi igrate. Ja sam samo hteo da pokazem kakvih igraca i admina ima po javnim serverima a boga mi i ovde na forumu.

A ti se pronadji...

Poslednja izmena:
Da ne pominjemo da na svakom SS piše da si čiter... Da se zapitamo malo, a?

Uvek si dobrodosao na nas original streamovan server gde cu ti rado demonstrirati kako se igra:

85.190.9.7:28960 Za password cimaj na xfire: shox303

A posle toga cu ti poslati demo da vidis sebe.

Igraj ti brale lepo na redovnim serverima sa PB pa takve SS daj da vidimo...

Izvolte: http://soft-dream.net/shox/cod4/bench/

Ja sam baš zbog aimbot n00bova prestao da igram COD4...

Da si iole ozbiljan igrac znao bi za eSuba i H2K servere.

212.224.69.129:1337
85.190.9.210:28960

A moj rezultat na takvim serverima izgleda ovako:

http://soft-dream.net/shox/cod4/bench/1/

A to sto vi igrate sa piratskom igrom i sto ne mozete da razlikujete dobrog igraca od cheatera je vas problem molicu lepo. Nebi me uopste iznenadilo da se neko od vas prepoznao na onim SS-ovima.

Poslednja izmena:
Smrad?:D Znamo se mi,;) nisi ti dovoljno banovan kao ja pa da vidis kako te jure iz Srbije i ostalih BJR-a.:D

Poslednja izmena:
Nije mi nick za ovaj forum, a trenutno idem pod nickom dusmanin...

Vrh Dno