Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Kupovinom originala dobijas mogucnost da igras na svim serverima, pa onda je bolje da biras servere koji imaju PB i koji nisu crackovan-i. Na serverima koji imaju PB mnogo je manja verovatnoca da naidjes na hakere.

Probao si crack-ovane servere bez PB-a? Nije bas neophodno da odmah kupis igru.

Probao sam neke crackovane servere ali za sada sam nasao 2,3 gde mogu uvek da udjem,vecina mi ne dopusta

...ili nemoj da si sisa i otvori se za oreginalnu igru. :) Igra je stvarno dobra i uopshte nije skupa za ono shto pruza. Pa toliko koliko koshta igra potroshish za jedan vikend kad izadjesh ....barem ja potroshim ( i vishe ) cheers

Poslednja izmena:
Nasi dragi novopeceni pro igraci, zaboravih HC pro igraci, najavljeno je neko okupljanje ovih "bubljicavih klinaca", mozda su i rahiticni ili nesto trece...itd, ko zna, al kao da su dusu dali za "ljustenje", "dranje" i da se "oplete" po njima, ma pitanje znaju li oni uopste da igraju:http://www.xfire.com/communities/dignitas/ i http://www.team-dignitas.org/. Pucanje pocinje u 20.40, 04.11.09.

Neophodan je kljuc, nazalost.

Jel to bijahu ovi "bubuljicavi klinci" koji samo cekaju da budu "oljusteni"? :):D

http://www.youtube.com/watch?v=NyvxnItPc6o

Ne. U montiranom klipu iz tvog linka ima nekoliko klanova ali nema klana Dignitas.

Docim na samom pocetku ovog klipa koji je vec naveden u temi http://www.youtube.com/watch?v=RY4l_NKdzkc, vidi se kako je klan Tek9 "oljustio" klan Dignitas u jednom od mnogobrojnih medjusobnih okrsaja.

Iskren da budem nisam pratio nickove kako idu killovi, pa nisam provalio da to nije Dignitas... s pocetka klipa pise team-dignitas (kad onaj lik razbija tastaturu), pa sam mislio da je neki njihov klip :).

Skupi jos cetvoricu pa date svi po 20e, pa onda platite prevoz, pa smestaj (ako niste iz BG), pa onda hrana i pice ta 2-3 dana...pa onda dodjete na LAN gde je dovoljno da dodju ove 2-3 jace ekipe iz Hrvatske i da nas pociste (a jos ako ti nameravas sad da pravis ekipu mesec dana pred lan a promod i ne igras vec HC...)...sve u svemu skupo...a pitanje je i da li ce se to sto su planirali ostvariti...to bi bilo po meni fantasticno...zivi bili pa videli,)

Skupi jos cetvoricu pa date svi po 20e, pa onda platite prevoz, pa smestaj (ako niste iz BG), pa onda hrana i pice ta 2-3 dana...pa onda dodjete na LAN gde je dovoljno da dodju ove 2-3 jace ekipe iz Hrvatske i da nas pociste (a jos ako ti nameravas sad da pravis ekipu mesec dana pred lan a promod i ne igras vec HC...)...sve u svemu skupo...a pitanje je i da li ce se to sto su planirali ostvariti...to bi bilo po meni fantasticno...zivi bili pa videli,)

Sto se moda tice, cuo sam da razmisljaju da bude HC, ako ne bude naravno da tamo nema sta da trazim. Iz BG-a sam pa cu u svakom slucaju otici bar da osetim atmosferu.To ako se, ako se ne ucestvuje mora videti...:)

Ako se odluce da COD4 turnir igraju na HC modu, mislim da niko nece da se prijavi od kvalitetnih ekipa iz okoline (Hrvatska , Slovenija...) a ni iz ostatka Evrope.

Cekaj zar ne bese neki SF, Serbian Force, oni su kao bili jaca ekipa, jel' postoje jos uvek ili ne? Izgleda kod nas nema dovoljno zaludjenika za COD, sto je dobro :)

@Opus, nema sanse da bude HC, na tim zvanicnim turnirima uvek se ide na najgore i najsuvoparnije varijante.

Ako se odluce da COD4 turnir igraju na HC modu, mislim da niko nece da se prijavi od kvalitetnih ekipa iz okoline (Hrvatska , Slovenija...) a ni iz ostatka Evrope.

Vidi Mike,

kad bi se nasao samo jedan pametan pa da napravi turnir COD4 HC, gde bi bio dobar nagradni fond, veoma brzo bi se zaboravilo na ostatak modova. Ovo ne pricam napamet, ima indicija(eminentnih ljudi) da se polako prelazi na HC, ali neka to ostane za neko buduce(nadam se skoro)vreme.
E onda svi ti koji se ''ne bi pojavili'' postaju tako nebitni u celoj ovoj ''zameni teza'' ako sam pro onda ne igram HC.
Ja opet kazem daj da skupimo najbolje sa oba moda pa da se oprobamo(bar kada je ovaj forum i kada je u pitanju polemika bar izmedju nas).

Poslednja izmena:
Prostreet
Serbian Force, oni su kao bili ekipa.
ovako moze

Poslednja izmena od urednika:
Ma dovoljno je da odes na www.xfire.com i vidis kakvo je stanje, evo sad dok ovo tipkam vidim da je trenutno stanje ovako:
GAME MINUTES PLAYED
World of Warcraft -4,890,554
Call of Duty 4: Modern Warfare Multiplayer -4,514,217
Call of Duty 2 Multiplayer -2,504,278
Dragon Age: Origins -837,221
Counter-Strike: Source -708,032
Aion -658,739
Borderlands -555,764
Battlefield 2 -548,297
Warcraft III - The Frozen Throne -455,283
Heroes of Newerth -396,399

Ovo je trenutno stanje za danas. Sjecam se vremena kad je CoD4 bio daleeeeeko ispod World of Warcrafta sto se tice multi playera uopste, ali evo lagano ga stize.
Sto se tice turnira i HC, mislim da ce tesko da bude nekih ozbiljnih turnira gdje se igra HC. Ja licno vise volim promod varijantu, mada igram i HC, nemam velikih problema ni sa jednim ni sa drugim modom :D. Ma nakon dugo vremena sam usao i na TDM LoL, tacnije sabotage je bila, aj reko malo da vidim kako mi ide :p

Prilozi

• 07eeceeb2ad2d7d6c554de98e4b04e2390a2320c.jpeg
    07eeceeb2ad2d7d6c554de98e4b04e2390a2320c.jpeg
    302.4 KB · Pregleda: 82
Poslednja izmena:
Vidi Mike,

kad bi se nasao samo jedan pametan pa da napravi turnir COD4 HC, gde bi bio dobar nagradni fond, veoma brzo bi se zaboravilo na ostatak modova. Ovo ne pricam napamet, ima indicija(eminentnih ljudi) da se polako prelazi na HC, ali neka to ostane za neko buduce(nadam se skoro)vreme.
E onda svi ti koji se ''ne bi pojavili'' postaju tako nebitni u celoj ovoj ''zameni teza'' ako sam pro onda ne igram HC.
Ja opet kazem daj da skupimo najbolje sa oba moda pa da se oprobamo(bar kada je ovaj forum i kada je u pitanju polemika bar izmedju nas).

Jos samo da kazes koji su to eminentni ljudi?:wave:

Evo na clanbase kako stoje stvari: HC S&D 96 aktivnih klanova, Promod S&D 9000+:wave:

Inace na svim velikim LAN takmicenjima za COD4 (pricam o i-series u Engleskoj, CDC4, AEF 2008, TEX 2008, OOF3 2009, TEX 2009...) igrao se prvo PAM, pa onda njegov naslednik Promod.

Poslednja izmena:
Jos samo da kazes koji su to eminentni ljudi?:wave:

Evo na clanbase kako stoje stvari: HC S&D 96 aktivnih klanova, Promod S&D 9000+:wave:

Inace na svim velikim LAN takmicenjima za COD4 (pricam o i-series u Engleskoj, CDC4, AEF 2008, TEX 2008, OOF3 2009, TEX 2009...) igrao se prvo PAM, pa onda njegov naslednik Promod.

Za eminentne polako, bice....

Ja sam ti gore naveo svoje misljenje u vezi svega toga. Moze da se igra Promod i na marsu ali ja ga ne podrzavam kao mod koji je realisticniji, jer definitivno nije. O tome smo raspravljali na pocetku.
Vremena se menjaju...
A i jos nesto, veruj mi kada bi postojalo takmicenje ali samo HC, bilo bi jedno mnogo puta vise i igraca i klanova. To ne kazem samo ja....vec mnogo mnogo igraca s kojima sam u kontaktu.

Ali....za sad su takve stvari kakve jesu!:trust:

Da se malo nasmejete:

http://www.youtube.com/watch?v=KXHB9qHSRRU&feature=related:wall:

:eyebrows:

I ovo,hahahahahah:

http://www.youtube.com/watch?v=0DBSML4oWLo&feature=related

Pomagajte ljudi, poludecu. Ceo dan se zezam sa ovom igrom i Garenom i nikako da se pomerim sa mrtve tacke. Instalirao sam 1.7 patch ali me PunkBuster redovno banuje. Local network server lista mi je prazna a ako se prikljucim na neki server dvoklikom iz sobe PB me banuje. Gde greshim, aman, gubim ovo malo zivaca shto mi je ostalo posle cekanja u redu za pasosh.

P.S.
Samo da dodam da mi ni Borderlands ne vidi servere preko Garene, a verzije obe igre su narodne , Naravno.

Pomagajte ljudi, poludecu. Ceo dan se zezam sa ovom igrom i Garenom i nikako da se pomerim sa mrtve tacke. Instalirao sam 1.7 patch ali me PunkBuster redovno banuje. Local network server lista mi je prazna a ako se prikljucim na neki server dvoklikom iz sobe PB me banuje. Gde greshim, aman, gubim ovo malo zivaca shto mi je ostalo posle cekanja u redu za pasosh.

P.S.
Samo da dodam da mi ni Borderlands ne vidi servere preko Garene, a verzije obe igre su narodne , Naravno.

pokusaj rucno da updateujes pb
... idi unutar COD-a u PB folder i nadji pbsetup.exe ... ako nemas taj file, skini odavde
http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1
i ubaci u taj folder... pokreni fajl, izaberi exe fajl za cod igru i potrazi update...
sve ce sam odraditi nakon par minuta.
Kada se zavrsi pokreni igru

Ako i to ne valja i opet te banuje sa servera (da li je permanentni ban?) pada mi napamet da serijski broj nije dobar, promeni ga... ili kupi original cd key za 10-ak evra
pozzz

P.S. Waylander me je preduhitrio sa odgovorom :)

Poslednja izmena:
Sta preporucujete. Hocu da igram Multi, pa bih pazario original.

1. COD 4 MW1-presao single (odusevljen), malo sam video multi, ali je jako brz (valjda zato sto vec godinama igram DOD). Sada je u radnji pristojna cena MW1.

2. COD 4 MW2-nisam single ni multi igrao.

Tu i nema neke dileme ;).
MW1 je PC pucacina, MW2 je Xbox/PS3 pucacina ;).
Multiplayer MW1 je daleko bolji, mozes sam da biras na koji ces server, serveri max 64 igraca vs max 18 igraca, u koristi MW1.

1. COD 4 MW1-presao single (odusevljen), malo sam video multi, ali je jako brz (valjda zato sto vec godinama igram DOD). Sada je u radnji pristojna cena MW1.

OBA OBAVEEZNO....;)

mw2... nikako (muku ces muciti sa multiplayer-om... ne postoji dedicated server, ne treba ti to)
iskljucivo mw1 ... (moci ces da se kacis na svaki server... )

Uzmi prvo MW1, multi je bolji, MW2 ima svoje momente, ali bez dedicated servera, lean i konzole to nije to.

Poslednja izmena:
Ljudi, nakon trideset sekundi igre(nekad manje nekad vishe) popijem ban sa sledecom porukom "corrupted file/memory [81354]." Shta li mu to znaci? HELP!!!

Ljudi, nakon trideset sekundi igre(nekad manje nekad vishe) popijem ban sa sledecom porukom "corrupted file/memory [81354]." Shta li mu to znaci? HELP!!!

Mozda ovo pomogne:

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080824162022AAkARIX
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080822220431AAUePjU

Igam malo multi COD 4 MW1
Igam preko X fire-a, ali na mnoge servere nece, kupio bih original.
Sta mislite o kupovini na ovoj adresi ?

http://www.onlinekeystore.com/Call-of-Duty-4-Modern-Warfare.html

Deluje povoljno - 1000 din mu dodje kljuc.

HVALA UNAPRED.

Za te novce stvarno po meni ne treba ni da razmisljas.
Moje misljenje - PAZARI!!

;)

Nazad
Vrh Dno