Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

@opus

Kiselo grozdje, po vama je svako ko igra bolje od vas cheater...ja vas lepo pozivam da dodjete na neki od ova 2 servera. Inace vi kad biste znali koliki mi je sensitivity (tj. koliko mi treba za okret od 360 stepeni u igri), verovatno biste pomislili da sam lud...ja sam lowsens igrac, imate brdo tema o tome pa vidite sta to znaci, koristim cpl mouse fix i microsoft IE 3.0 ili WMO, eto to su moji cheat-ovi...da, i ova velika podloga pomaze...

Jesi li to onaj sto mi je ostavio komentar, na youtube za kuciste, ako se razumes u COD4 kao u dual channel memoriju, onda nemoj bolje nista vise da komentarises! :D

@prostreet

1. Kakvo kuciste, kakav youtube?:bottle:

2. Ja nisam nista komentarisao, ja vam kacim ss sa COD4 i kazem da nisu nista posebno ali vam kazem da dodjete na ovaj nonHC BIH TDM pa postujte i vi ss...a takodje vam kacim i ss sa FCG COD2, gde nema perkova i ostalih s***a, pa izvolite, server je originalni. Evo jos jedan ss a ti ako mozes bolje...

Prilozi

• FCG.JPG
    FCG.JPG
    144.4 KB · Pregleda: 44
Poslednja izmena:
@opus

Kiselo grozdje, po vama je svako ko igra bolje od vas cheater...ja vas lepo pozivam da dodjete na neki od ova 2 servera. Inace vi kad biste znali koliki mi je sensitivity (tj. koliko mi treba za okret od 360 stepeni u igri), verovatno biste pomislili da sam lud...ja sam lowsens igrac, imate brdo tema o tome pa vidite sta to znaci, koristim cpl mouse fix i microsoft IE 3.0 ili WMO, eto to su moji cheat-ovi...da, i ova velika podloga pomaze...

Ja niti sam rekao da si konkretno ti citer, niti sam spominjao kiselo grozdje:)
Jednostavno tvoj rezultat kao takav(uzimajuci u obzir 3500 i broj igraca, je za mene u najmanju ruku cudan).To nikako ne znaci da i ti citer, vec moze i da bude da ljudi koji igraju na tom serveru(bar u tom trenutku kada si print screen-ovao) su sigurno zalutali slucajno (trazili su verovatno dont angry 2 ili neighbors from hell 1-2-3).

Nego:
1.Dali smo predlog da napravite ekipu
2.Covek nam dao server
3.I?
;)

Poslednja izmena:
I da jos nesto:

Dajte vise da ne spominjemo ko sa kakvom opremom igra, jer cinjenica je da neko ko se navikao na misa od 100din moze veoma lako da se pogubi kada bi uzeo u ruku misa od 150e i obrnuto. Tako da to nije i za mene nikada nece biti merilo ko je kakav igrac. Ja na prime do sada sam igrao sa G5, sada sam uzeo MX revolution i pogubio sam se potpuno. Jeste da su oba misa top kvaliteta ali shvatate poentu.
;),)

Poslednja izmena:
@opus

Koji server je original? BIH TDM...pa ako je tako onda ja imam COD4 original igru iako je nisam nikad kupio:p...server je crackovan!
Original je COD2 FCG. Sto se tice pravljenja ekipe, ja jedino da vidim sa ovima mojima iz alphadogs, ali odavno sam prestao da igram klanski...zato i predlazem neki dm ili mozda ffa, mada bi mi vise odgovarao COD2 jer tu nema perkova:type:

A to da me nisi optuzio da varam...kako da ne...toliko o tvome respect the opponent...

Ma...rezultat je jedino moguc u dva slucaja:

1. Protivnikova ekipa je pristala da, zarad njegovog naj naj rezultata, stoji i pusta da ih przi;
2. Cit: WH - AIMBOT - etc....
3. NEMA!!!

:bottle:

Znaci u 2 slucaja!!
,)

Pa sto pobeze sad sa BiH TDM...dobar ti taj sleight of hand...a jos bolji score ti bio 2-6,)

I ovo sada treba nesto da znaci?

Vidi ovako, ajde ja cu sad uci i odigracemo partiju (samo jednom sam probao ne-HC) posle toga idemo malo kod mene (195.190.136.163:28960).

Moze?

Znaci gori server nisam video (last stand, marty, gl). To je za malu decu. Dodji ti da vidis sta je igra. IP imas...

Pa sad ti vidi kad ja samo sa bandolier i stopping power igram protiv last stand, marty, gl, 3xfrag, sleight of hand, double tap, p90...

Poslednja izmena:
s oprostenjem prestanite da ostrite pishice, nego se igrajte i zezajte :)

Nasi dragi novopeceni pro igraci, zaboravih HC pro igraci, najavljeno je neko okupljanje ovih "bubljicavih klinaca", mozda su i rahiticni ili nesto trece...itd, ko zna, al kao da su dusu dali za "ljustenje", "dranje" i da se "oplete" po njima, ma pitanje znaju li oni uopste da igraju:http://www.xfire.com/communities/dignitas/ i http://www.team-dignitas.org/. Pucanje pocinje u 20.40, 04.11.09.

Neophodan je kljuc, nazalost.

Nasi dragi novopeceni pro igraci, zaboravih HC pro igraci, najavljeno je neko okupljanje ovih "bubljicavih klinaca", mozda su i rahiticni ili nesto trece...itd, ko zna, al kao da su dusu dali za "ljustenje", "dranje" i da se "oplete" po njima, ma pitanje znaju li oni uopste da igraju:http://www.xfire.com/communities/dignitas/ i http://www.team-dignitas.org/. Pucanje pocinje u 20.40, 04.11.09.

Neophodan je kljuc, nazalost.

Pa, daj nam kljuceve, pa cemo da opletemo po vama, prosto! :)

HA, "daj nam...", pazi boga ti! Da si madjarska ili francuska sobarica pa da razmislim da ti dam, ovako ne tesko nego nikako.

Izgleda da je istina da nema razlike od Nis do Pirot po pitanju novca. Masi se ti lepo za dzep, uhvati za pevku tu ljutu guju sto se tamo nastanila, tresni je o pod, izbaci i ostatak njene porodice da ti ne smetaju pa zavuci ruku malo dublje i kupi igru ili kljuc i nastavi da igras do mile volje i bez ogranicenja.

Da se vidi konacno ko bi se pokrio usima i cutao, oni "bubuljicavi klinci"...itd ili neko drugi.

Originali su za bubuljicave klince :d.
Fidel, nesto si previse negativan, to nije lepo :), istresi se na djutiju, ne na forumu ;).

Poslednja izmena:
Boga mi lako se prepoznajete. A ti mu dodjes sta? Spam? O kakvom istresanju je rec? I nije poenta u bubuljicavim klincima nego u onom pukom srpskom Ja pa Ja.

Oni ne treba da se dokazuju, treba da se dokaze neko drugi ako moze.

Poslednja izmena:
Koliko vidim, jedini sam ja bio konkretan.....Da li ste raspolozeni da se odigra koja partija?,)

Ljidi,imam jedno pitanje.Hteo bih po prvi put da probam da igram CoD4 multiplayer ali ne znam sta da radim.Kada idem na join game,imam listu na kojoj je dosta servera ali kada probam da se konektujem na neki,izbaci key code in use.Da li neko moze da mi objasni sta da radim da bih ovo zaigrao ako je moguce.Hvala unapred

Ne mozes igrati sa "narodnim" kljucem na original serverima.

Instaliraj lepo X-fire i napravi nalog, pa pusti pretragu CoD4 servera, mnogo ce ti lakse biti da igras i napravis favorite servere. Skoro svi balkanski serveri ne traze org key i mozes lepo igrati.
Procesljaj malo temu imas negde spisak svih crackd servera.

Ljidi,imam jedno pitanje.Hteo bih po prvi put da probam da igram CoD4 multiplayer ali ne znam sta da radim.Kada idem na join game,imam listu na kojoj je dosta servera ali kada probam da se konektujem na neki,izbaci key code in use.Da li neko moze da mi objasni sta da radim da bih ovo zaigrao ako je moguce.Hvala unapred

Treba ti ovo http://www.private-servers.info/CallOfDuty4.html?newlang=english. Sa spiska mozes direktno u konzolu u igri da kucas connect 87.106...npr, ili da ubacis u favorites a najlakse ti je skines xfire. Uradis copy/paste adresa sa spiska u xfire i pomocu xfire-a ulazis direktno na server.

Imas i druge sajtove: gametracker, game-monitor...ali je private-servers mozda najbolji.

Poslednja izmena:
imam novi problem.Kada god se konektujem i pre ucitavana mape mi izbaci te nesto punkbuster te da sam banovan.Ne znam sta da radim.Uradio sam update punkbustera,patchovao igru i nista.Molim za pomoc

U linku imas dosta servera bez PB, a treba da iskljucis PB u igri. Ili promeni kljuc. Naravno, ono prvo je lakse.

ajao HC igraci a ne mogu ni 2.5k din da daju za HC igru... ma idi bre, sramota :d

Poslednja izmena:
ajao HC igraci a ne mogu ni 2.5k din da daju za HC igru... ma idi bre, sramota :d

Reci mi, znas li da li je veca, manja ili uopste ne postoji mogucnost upotrebe cita na originalnoj igri i naravno istim takvim serverima?

Ista mogucnost :).
Varanja Punkbustera (koje je moguce, sam sam bio svedok coveka koji pogadja kroz zidove sa 100m rostiljanjem :)) nema veze nikakve sa tim da li se koristi originalni ili kre.kovani kljuc, tj. na kom se serveru igra :).
Barem koliko ja znam...

A sada jedno prosto pitanje.Da li bi se resio svih ovih probleema kupovinom originala?

Kupovinom originala dobijas mogucnost da igras na svim serverima, pa onda je bolje da biras servere koji imaju PB i koji nisu crackovan-i. Na serverima koji imaju PB mnogo je manja verovatnoca da naidjes na hakere.

Probao si crack-ovane servere bez PB-a? Nije bas neophodno da odmah kupis igru.

Poslednja izmena:
Vrh Dno