Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Uz svo duzno postovanje rezlicitih misljenja, da li postoji mogucnost odigravanja meca izmedju nas sa HC-ra i Vas koji mislite da je bolji pro ili ... mod?

Ako na primer pricamo o air strike-u, gde je pomenuto da u HC-u mnogo igraca moze da strada, mene zanima sledece-da li ja koji napravim toliko ubistava i dobijem tu privilegiju da kaznim protivnika air-om, gde ih strada toliko koliko ih strada, treba da ipak vise postujem mod gde ce protivnik na moj air strike da prezivi bez problema i to treba da mi bude realisticnije? Ja se sa tim ne slazem....O bombama necu ni da pricam. Hvatanje bombe postoji samo u Rambo I II III....realno - NE!

Respect opponent!!!

Ne preterujte da je u obicnom modu potreban ceo sarzer da nekog roknes, dovoljno je 2 ili 3 metka iz kalasha pravilno grupisana za kill. Naravno postoji juggernaut, ali je na serverima na kojima uglavnom igram zabranjen taj i ostali no skill perkovi i oruzja.

Weapons damage chart, (u normalnom modu health je 100, a u HC 30)

http://www.cod4central.com/cod4-weapons-chart.php

Uz svo duzno postovanje rezlicitih misljenja, da li postoji mogucnost odigravanja meca izmedju nas sa HC-ra i Vas koji mislite da je bolji pro ili ... mod?

Ako na primer pricamo o air strike-u, gde je pomenuto da u HC-u mnogo igraca moze da strada, mene zanima sledece-da li ja koji napravim toliko ubistava i dobijem tu privilegiju da kaznim protivnika air-om, gde ih strada toliko koliko ih strada, treba da ipak vise postujem mod gde ce protivnik na moj air strike da prezivi bez problema i to treba da mi bude realisticnije? Ja se sa tim ne slazem....O bombama necu ni da pricam. Hvatanje bombe postoji samo u Rambo I II III....realno - NE!

Respect opponent!!!

Ja sam za!!!

Evo jos koja slika:

Prilozi

• MOJA PARTIJA.jpg
    MOJA PARTIJA.jpg
    141.6 KB · Pregleda: 62
Evo prostreet ja se povlacim iz diskusije, ipak ste ti, opus i jericho ultraHCskiller-i, a ovi sto osvajaju LAN-ove, a i online clanbase cup-ove su "bubuljicavi klinci", i dzabe im njihovi misevi i podesavanja, kad vi sve derete sa "misevima od 500 din" na crackovanim hc serverima (sa sve airstrike i 3xfrag) i sa pingom od 150-200:d

Ne diraj mi misa, platio sam ga debelo....
Nego reci mi ti da li taj lik ili klinac, sta god, igra negde na nekom crackovanom ili samo da reg. serveru. ako je ovo prvo daj IP...
A sto se tice odigravanja neke partije sa ne-hc-ovcima, ja sam uvek za.Samo ako su oni raspolozeni...:eyebrows:

dajem ja server pa ako vas ima zainteresovanih slobodno se javite(promod live 2.04)
zelja mi je da vidim nase high-pro igrace kako igraju na original serveru bez skripti bindova i ostalih sr...

dajem ja server pa ako vas ima zainteresovanih slobodno se javite(promod live 2.04)
zelja mi je da vidim nase high-pro igrace kako igraju na original serveru bez skripti bindova i ostalih sr...

Moze, sto se nas ljubitelja HC-a tice mi smo za, aj samo da vidimo mozemo li da napravimo 2 ekipe (HC vs NO-HC).

Ajte ljudi pricajte...ocemo li igrati?

Moze, sto se nas ljubitelja HC-a tice mi smo za, aj samo da vidimo mozemo li da napravimo 2 ekipe (HC vs NO-HC).

Ajte ljudi pricajte...ocemo li igrati?

Ja hocu, samo me obavestite, znaci racunajte me u vecernjim casovima bez problema!?

Ako hoces i broj mobilnog Opuse da ti dam kontaktiraj me na pp.

Ja o5 kazem da je HC jako los zato sto je svaki hitac ubistvo. Ajd ti igraj na nekom non hc pa da vidimo...a ja cu da ti postujem screen iz COD2 gde nemas nikakve perkove i ostalo djubre i to dm sa jako poznatim igracima:type:...samo trazi...

Juce igrao na sarveru LOZNICA i naravno bio prvi, ali nemerem vise, puno nobova....:mad:

I da, pustite polemiku oko toga ko koji mis koristi. Bio skup ili jeftin ako imas skills stvar je ista:)

У хеботе је пробао мало стандарне TDM игре, ма оно је циркус тотални не може да се игра уопште од кркљанца, HC je бољи 3х, барем мени.

У хеботе је пробао мало стандарне TDM игре, ма оно је циркус тотални не може да се игра уопште од кркљанца, HC je бољи 3х, барем мени.

Naravno!;)

'Ajde i ti u nasu ekipu! :eyebrows:

meni nije jasna char krljanja cod4 20vs20 ili 10vs10... nema nikakvog shunjanja taktiziranja flankovanja sakrivanja, ko quake... sto bi bilo super da je quake u pitanju a ne cod4 koji nikada nisam shvatao tako...

TDM je u obe varijante samo za zagrevanje, prava stvar je S&D.

Mozete i na mene da racunate u vecernjim satima, nick Rulesmrt

Poslednja izmena:
meni nije jasna char krljanja cod4 20vs20 ili 10vs10... nema nikakvog shunjanja taktiziranja flankovanja sakrivanja, ko quake... sto bi bilo super da je quake u pitanju a ne cod4 koji nikada nisam shvatao tako...

@G!!!, bez ljutnje, ali zalutao si ovde :D Sad' cemo i tebe da izazovemo na duel, vidis da ovih Promodovca i ostalih nigde nema!

Poslednja izmena:
Ne vidim potrebu da se u ovu temu ubacuje COD2 jer nisu nikako povezani. Cheater-a na COD2 ima ko blata, kad ste već krenuli s tim i pošto ga igram skoro svako veče, sumnjivi su mi ovi sa 50:10 jer pored mene živog, to ne prolazi.

This is post for Call Of Duty Modern Warfare....TY!

:trust:

Poslednja izmena:
Ne vidim potrebu da se u ovu temu ubacuje COD2 jer nisu nikako povezani. Cheater-a na COD2 ima ko blata, kad ste već krenuli s tim i pošto ga igram skoro svako veče, sumnjivi su mi ovi sa 50:10 jer pored mene živog, to ne prolazi.

Pa ti dodji na fcg...ja igram na tom serveru vec dugo, nema perkova, samo skill,)...dobro, desi se da se pojavi neka budala sa aimbot-om, lako se resi (svi idemo u spectate pa igra sam:d). Ja vam potpisujem da kad biste igrali malo na ovom serveru da bi vecina vas pozelela da deinstalira ceo COD serijal,). Evo vam jos 2 ss, jedan sa COD2 fcg, a drugi sa COD4 tdm (nonHC:D). Moze to jos dosta bolje, ovo je cisto da ne ispadnem iz forme.

Prilozi

• BiH TDM COD4.JPG
    BiH TDM COD4.JPG
    297 KB · Pregleda: 47
  • FCG COD2.JPG
    FCG COD2.JPG
    147.9 KB · Pregleda: 46
Reci mi koliko Vam traje partija, odnosno da li je limitirana rezultatomm ili je u pitanju vremensko ogranicenje, posto je rezultat s obzirom da Vas je mnogo malo(ako ostali koji su igrali nisu otisli jer je neko citovao...hahahahh) nerealan ili ti ostali su sa Age of Empire-a zalutali slucajno na COD4 server? :) 170 ubistava???? Partija mora da traje namanje pola sata ako ne i vise....

A to da bi svi mi pozeleli da deinstaliramo igru, mislim da je malo preterano ili je receno dok je jos trajala euforija posle partije.....;)

Poslednja izmena:
Pa limit je na 3500 sto se i vidi, a malo igraca ima jer je ovo ona kasno nocna rano jutarnja partija,). Sve to sa malim Microsoft Wheel Mouse optical (nonHC server, i samo bandolier i stopping power, dakle promod perks).:wave:

A sto se deinstaliranja igre tice, to nije bilo vezano za COD4 BiH, vec za COD2 FCG server, a imas i screenshot sa njega (naravno ovo vazi kad na njega dodju visseh, knaller i ostala ekipa...).

Poslednja izmena:
Cela suprotna ekipa je izginula 150 puta a ti sam si napravio 170 ubistava, malo mi je nejasno...Vidi igram dugo ovu igru, igrao sam sa najboljim igracima, a za sebe mogu da kazem da sam solidan igrac....Jedino ko je napravio vise od 150 ubistava su citeri...ja ne kazem da si ti takav igrac, ali 170 ubistava - vas tako malo - i suprotna ekipa izginula samo 150 puta zbirno?????

HOW!!??

Poslednja izmena:
EVO!

Prilozi

• slika.jpg
    slika.jpg
    246.1 KB · Pregleda: 54
Poslednja izmena:
Nahvatao neke Brbotke iz South parka pa sa njima igrao. Inace, mogao je i 200 da ima, samo je potrebno istrajati u cijeloj igri, tj. vecina vjerovatno napravi koji kill i ode.

Poslednja izmena:
Ma...rezultat je jedino moguc u dva slucaja:

1. Protivnikova ekipa je pristala da, zarad njegovog naj naj rezultata, stoji i pusta da ih przi;
2. Cit: WH - AIMBOT - etc....
3. NEMA!!!

:bottle:

Poslednja izmena:
@opus

Kiselo grozdje, po vama je svako ko igra bolje od vas cheater...ja vas lepo pozivam da dodjete na neki od ova 2 servera. Inace vi kad biste znali koliki mi je sensitivity (tj. koliko mi treba za okret od 360 stepeni u igri), verovatno biste pomislili da sam lud...ja sam lowsens igrac, imate brdo tema o tome pa vidite sta to znaci, koristim cpl mouse fix i microsoft IE 3.0 ili WMO, eto to su moji cheat-ovi...da, i ova velika podloga pomaze...

Vrh Dno