Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

ONLY HC!!!!!
:smackbum:

HC je za njabove, evo ti jedan nas TDM-FFA uvek je puno

CoD 4 Loznica TDM-FF

IP Address: 212.200.150.15 : 28960

Mada i TDM je za samo za zagrevanje, ako hoces pravu stvar igraj S&D.

Tu uvek igram kad mi net dozvoljava :) Nick mi je The Beast.

I jednom sam igrao HC i nikad vishe... Ili obichan mod ili pro - drugo nemogu da igram.

^
Ja uglavnom visim na Monetu (tu sam admin) i ponekad skoknem na neki promod ili TDM. Mada mi je promod (osim warenja sa ekipom), prilicno dosadan a i zesce mi ide na zivce ono kretanje ko na sinama.
Enivej maj nik: Rulesmrt:d

A da ti malo smanjis font. HC je totalni promasaj, sto neko rece to je stvarno za noobove.

Ne razumem, zasto je HC samo za nobove...(posto vidim da se slazes s nekim ko je to reko)Ti ako mislis da si kompetentan(a to moras da zasluzis), daj mi neki tvoj server gde igras ti kao profesionalac, a ja cu kao noob da ti pokazem sta sam naucio na HC-ru. Shvati da je HC zakon, gde se bomba ne vidi...itd.
:trust:

Poslednja izmena:
Monet je njesra zivo od servera, ono je bas noobovski server. Promod mogu da igram, ali mi se ne svidja, zato sto ti na pocetku klepne samo tri vrste oruzja i onda ili nemas mogucnost za drugo ili moras da se jebavas pa da namestas. S&D je ok samo sve zavisi s kim se igra i na kakvom serveru, tako sam poceo, vise volim hard core servere, gde kada zveknes nekoga taj je gotov, a ne da mu zakucam ceo sarzer, a on jos mrda ili bezi. Pogotovu mrzim servere sa onim glupostima martyrdom ili kako vec se zove, kada mrtav puca na tebe is pistolja ili one gej fazone, ukokas ga njemu ispadne bomba.

Poslednja izmena:
Evo ti sa COD4 neki BiH TDm naravno nije hc, i ja igram samo sa promod perkom (dakle bandolier i stopping power). A, mogu i sa COD2 da ti bacim neke screenshots, sa recimo fcg dm. Inace, ja nisam nikakav pro, ali jesam igrao klanski i to od pojave COD2 (dakle od kraja 2005).

Prilozi

• BiH tdm.JPG
    BiH tdm.JPG
    167.4 KB · Pregleda: 43
Sve vi to lepo pričate i kuckate ali je činjenica da u zadnje vreme na skoro svim serverima ljudi varaju tako da ne vidim poentu prepirke oko modova i ostalog....Sve je isto s...

Monet je njesra zivo od servera, ono je bas noobovski server. Promod mogu da igram, ali mi se ne svidja, zato sto ti na pocetku klepne samo tri vrste oruzja i onda ili nemas mogucnost za drugo ili moras da se jebavas pa da namestas. S&D je ok samo sve zavisi s kim se igra i na kakvom serveru, tako sam poceo, vise volim hard core servere, gde kada zveknes nekoga taj je gotov, a ne da mu zakucam ceo sarzer, a on jos mrda ili bezi. Pogotovu mrzim servere sa onim glupostima martyrdom ili kako vec se zove, kada mrtav puca na tebe is pistolja ili one gej fazone, ukokas ga njemu ispadne bomba.

BRAVO, potpuno se slazem;)

Moj rekord:

Prilozi

• 10-15-2009 6-41-12 PM.jpg
    10-15-2009 6-41-12 PM.jpg
    142.9 KB · Pregleda: 51
Ja o5 kazem da je HC jako los zato sto je svaki hitac ubistvo. Ajd ti igraj na nekom non hc pa da vidimo...a ja cu da ti postujem screen iz COD2 gde nemas nikakve perkove i ostalo djubre i to dm sa jako poznatim igracima:type:...samo trazi...

Ja o5 kazem da je HC jako los zato sto je svaki hitac ubistvo. Ajd ti igraj na nekom non hc pa da vidimo...a ja cu da ti postujem screen iz COD2 gde nemas nikakve perkove i ostalo djubre i to dm sa jako poznatim igracima:type:...samo trazi...

Pa, to je bas ono sto je dobro jedan hitac ubistvo, ko je brzi i spretniji taj pobedjuje.

@Opus, bravo i tebi za rezultat! :wave:

Evo ga HC -S&D na prvoj slici.
Ja sam taj na celu kolone, sto je samo tri puta zaginuo. :)

A, na drugoj slicki takodje fin rezultat. Najbolje rezultate nisam snimio zasto sto su me ili kickovali ili je pucao server ili slicno, ali najcesce me kickuju kada ih dobro narokam, igram posteno, koristim samo sprint opciju ili brzo menjanje sarzera.

Prilozi

• cod4.jpg
    cod4.jpg
    247.5 KB · Pregleda: 46
  • cod4_2.jpg
    cod4_2.jpg
    493.8 KB · Pregleda: 34
Poslednja izmena:
E ja upravo pokusavam ljudima da objasnim to sto si ti Prostreet rekao, cela poenta je bas u toj recenici "JEDAN METAK - JEDNO UBISTVO". I onda kada mi neko kaze da je HC igra za noobove najezim se. Pa sta znaci to , da treba da sevam coveka sa celim sanzerom da bi ga ubio i da u svakom momentu znam gde se nalazi bomba koju mi neko sibne. Ne, nego je ovde u pitanju samo zamena teza i nacin shvatanja.

p.s.

Mogli bi da se organizujemo pa da se nadjemo zajedno na nekom serveru, evo ja dajem prednost ne-HC-ovcima :):):)

Poslednja izmena:
Ajd ovako da pojasnim malo za vas sa jeftinijim ulaznicama:

1. Da je taj hc mod takmicarski onda bi se igrao hc mod a ne promod na LAN-ovima kao sto su OOF, AEF, TEX itd.

2. Pa sustina je bas u tome da ne mora svaki hitac da bude i ubistvo, tu se vidi skill, ne samo u tome koliko uspevas nekog da pogadjas vec i koliko uspevas da eskiviras pogotke...

3. COD4 je pravljen da bude crossover izmedju starog COD1/2 gameplay i CS-a (kako bi se privukla igracka populacija koja igra CS); COD4 zahteva manje skill-a od COD2 a pogotovu od COD1, oruzja imaju manji recoil ima dosta spray oruzja (AK74u je dovoljno da pomenem a o p90 ne zelim ni da pricam, to je sve djubre).

4. HC pa jos TDM...mega LOL...pa tu ako nije iskljucen airstrike, ja mislim da u jednom naletu mozes 20 da ih ubijes:banana:, pa recimo 3xfrag ili taj brzi reload, a svaki metak ubija:bottle: i o cemu dalje da se prica...pa tu nema ni govora o vestini.

Ja na ovom BiH TDM igram sa bandolier i stopping power (dakle promod perks), a ljudi igraju sa svim mogucim perkovima, igram kad mi dojadi COD2 cisto da razbijem monotoniju. A evo vam 2 screenshot-a sa FCG COD2 DM, nema perkova;), i nisu cak ni sva oruzja dozvoljena, server je original...pa navratite,)...ili makar probajte da igrate COD4 na non hc serveru i to samo sa promod perkovima:p

Prilozi

• FCG 1.JPG
    FCG 1.JPG
    149.4 KB · Pregleda: 34
  • FCG 2.JPG
    FCG 2.JPG
    140.1 KB · Pregleda: 32
Poslednja izmena:
@Prostreet

Slatko se nasmejah, da ovaj server gde vam je prosecan ping 150-200 nije mozda
u Uzbekistanu?:d

HC ne znaci da svaki metak ubija, vec da su te stvari dotjerane do samih ivica realizma(dakle zavisi od oruzja, djela tijela gdje si pogodjen i sl.). Takav jedan mod nazivati noobovskim je budalastina.

MixMasterMax, pa mozda ces ti u jednom naletu da ubijes 20 ljudi, al' ako su svi ti ljudi sa amputiranim rukama. :)

@jericho

Ja vas sve pozivam da dodjete na ovaj COD2 server pa da vidimo ko ima skill-a (tu nema nikakvih perkova, tako da nema price o hc non-hc)
a jos jednom ponavljam da je HC iole takmicarski i balansiram mod onda bi se igrao on a ne promod (ranije pam) na LAN takmicenjima (naveo sam one najbitnije LAN dogadjaje). A to da li mozes u jednom naletu njih 20 da pobijes, ne da mozes 20 nego mozes i vise, a tek onda kad bacis heli posle toga pa eto onda jos xyz ubistava i to je onda skill, :wall:

Ja vas sve pozivam da dodjete na ovaj COD2 server pa da vidimo ko ima skill-a
Vrlo rado, koja je adresa? Vjerovatno je i ovdje u pitanju teski PAM(koji mi ide na zivce) sa svim svojim glupostima, od bacanja bombe preko cijele mape, preko indikacije na radaru polozaja neprijatelja, pa sve do beskrajno dugog rafalanja po liku dok ne crkne. Ako je ipak realism(ko je igrao na Logosoftovim serverima zna o cemu pricam) u pitanju onda je to odlicna stvar. U svakom slucaju cu da navratim.

Mozda da posetis oftalmologa:) adresa ti je dole na screenshot-u. Server je originalni, mislim da je PAM, pa vi ultra realism skilleri izvolite.

Prijatelju na ovom screenshotu ti je VisseH, poseti tek9 forum pa vidi ko je on, igra i COD4 njegova ekipa je bila 4ta na oof ili tex ove godine, a tek da ga vidis kako igra:zgran: Kad bi dosli na ovaj COD2 fcg dm verovatno biste posle nekoliko partija shvatili da je sve ovo sto ste do sad igrali jedno veliko nista...a, ponavljam i ono sto sam rekao u COD2 temi, neki bi pozeleli da deinstaliraju ceo COD serijal:D

Taj lik nije klinac i taj dere sve, a inace dolaze na taj server i knaller (ex tek9) i dosta njih koji igraju COD2 na clanbase a medju prvih 20 klanova su (finci, holandjani, hrvati, bosanci)...sto bih ja ganjao crackovan server...ti nabavi kljuc (bio ranije za 10e) pa dodji ovamo...ovaj screenshot sam inace postavio za user-a milanj koji je tvrdio da je pravio 5:1 score na fcg ali nikako da okaci neki screenshot,).

Taj lik nije klinac i taj dere sve, a inace dolaze na taj server i knaller (ex tek9) i dosta njih koji igraju COD2 na clanbase a medju prvih 20 klanova su (finci, holandjani, hrvati, bosanci)...sto bih ja ganjao crackovan server...ti nabavi kljuc (bio ranije za 10e) pa dodji ovamo...ovaj screenshot sam inace postavio za user-a milanj koji je tvrdio da je pravio 5:1 score na fcg ali nikako da okaci neki screenshot,).

Prijatelju, dodji ti da igramo negde HC, ja nisam neki zaludjenik koji igra COD4 dan i noc pa da osvajam prvenstva i ostale americke budalastine komercijalne, niti imam klan, nije COD4 bio instaliran bar 2-3 meseca, pa evo opet poceh po jedan sat uvece i uvek sam u prva tri gde god da igram na HC serverima, ponekad i prvi, sa misem od 650 dinara, i podlogom od 45 dinara, dodji pa da vidis kako ce Partizan da te oplete, a da instaliram COD2 ne pada mi na pamet.
Trenutno igram na nemackom just4fighters, ako neko zna neki dobar HC sa sto manje onih gay perkova, neka mi preporuci, hvala.

@Opus, rad' sam za organizacije :), mozemo protiv ovih sto prde da je HC za noobove.

Evo prostreet ja se povlacim iz diskusije, ipak ste ti, opus i jericho ultraHCskiller-i, a ovi sto osvajaju LAN-ove, a i online clanbase cup-ove su "bubuljicavi klinci", i dzabe im njihovi misevi i podesavanja, kad vi sve derete sa "misevima od 500 din" na crackovanim hc serverima (sa sve airstrike i 3xfrag) i sa pingom od 150-200:d

a ovi sto osvajaju LAN-ove, a i online clanbase cup-ove su "bubuljicavi klinci", i dzabe im njihovi misevi i podesavanja
Hajde be lozite se na skupocjenu opremu, i neke ultra-high miseve, trice i kucine, bas kao da ce nauciti igrati ako kupe skup mis. Sve su to bubuljicavi klinci koji em sto ne znaju da igraju, ne znaju ni sta je pravi gust.

Inace, dabome da ih deremo.

Hajde be lozite se na skupocjenu opremu, i neke ultra-high miseve, trice i kucine, bas kao da ce nauciti igrati ako kupe skup mis. Sve su to bubuljicavi klinci koji em sto ne znaju da igraju, ne znaju ni sta je pravi gust.

Ja cu ovo da stavim u potpis...:D

PS. Ja igram sa Intellimouse Explorer 3.0/Wheel Mouse Optical, ovaj drugi kosta 800din. Oba imaju 400dpi...toliko o tome.:smoke:

Hehehe, kazi mu Jericho, ne znaju oni s kim imaju posla, hard core je ipak hard core, oni su soft core!!! :D (i to onaj na TV1000)

Ako je mis 650 dinara ne znaci da je los.

@Mix, lepo ti kaze Jericho, ali ti ocigledno ne kapiras, koga zabole za clan base i kupove, odemo neobavezno i odeljemo ih tamo, i jos ti neki Ameri ***** ciji je server, pa me kickuju, jer ih ljustim, meni COD4 sluzi za razonodu (napisao sam vec 1h-1,5h), HC je za to najbolji jer je najzanimljiviji i refleksi su tu najbitniji i brzina reakcije metak-ubistvo, nema potrebe za dokazivanjem ili takmicenjem s nekima sto COD4 shvataju kao 8-casovni posao. a nemaju ni drugi zivot.

Poslednja izmena:
Vrh Dno