HC je za njabove, evo ti jedan nas TDM-FFA uvek je puno
CoD 4 Loznica TDM-FF
IP Address: 212.200.150.15 : 28960
Mada i TDM je za samo za zagrevanje, ako hoces pravu stvar igraj S&D.
A da ti malo smanjis font. HC je totalni promasaj, sto neko rece to je stvarno za noobove.
Monet je njesra zivo od servera, ono je bas noobovski server. Promod mogu da igram, ali mi se ne svidja, zato sto ti na pocetku klepne samo tri vrste oruzja i onda ili nemas mogucnost za drugo ili moras da se jebavas pa da namestas. S&D je ok samo sve zavisi s kim se igra i na kakvom serveru, tako sam poceo, vise volim hard core servere, gde kada zveknes nekoga taj je gotov, a ne da mu zakucam ceo sarzer, a on jos mrda ili bezi. Pogotovu mrzim servere sa onim glupostima martyrdom ili kako vec se zove, kada mrtav puca na tebe is pistolja ili one gej fazone, ukokas ga njemu ispadne bomba.
Ja o5 kazem da je HC jako los zato sto je svaki hitac ubistvo. Ajd ti igraj na nekom non hc pa da vidimo...a ja cu da ti postujem screen iz COD2 gde nemas nikakve perkove i ostalo djubre i to dm sa jako poznatim igracima:type:...samo trazi...
Vrlo rado, koja je adresa? Vjerovatno je i ovdje u pitanju teski PAM(koji mi ide na zivce) sa svim svojim glupostima, od bacanja bombe preko cijele mape, preko indikacije na radaru polozaja neprijatelja, pa sve do beskrajno dugog rafalanja po liku dok ne crkne. Ako je ipak realism(ko je igrao na Logosoftovim serverima zna o cemu pricam) u pitanju onda je to odlicna stvar. U svakom slucaju cu da navratim.Ja vas sve pozivam da dodjete na ovaj COD2 server pa da vidimo ko ima skill-a
A ti da naucis da igras. :d Inace, vidjet cu imam li ja gdje kakvih screen-a iz CoD2, posto sam poodavno igrao, a nisam siguran jesam li ih pogubio reinstalacijama OS-a. Bilo je tu vrhunskih rezultata. ,)Mozda da posetis oftalmologa![]()
Jaka stvar sto tamo igra neki bubuljicavi klinac. Vec zaganjaj kakav cracked server pa da tamo igramo.Prijatelju na ovom screenshotu ti je VisseH
Taj lik nije klinac i taj dere sve, a inace dolaze na taj server i knaller (ex tek9) i dosta njih koji igraju COD2 na clanbase a medju prvih 20 klanova su (finci, holandjani, hrvati, bosanci)...sto bih ja ganjao crackovan server...ti nabavi kljuc (bio ranije za 10e) pa dodji ovamo...ovaj screenshot sam inace postavio za user-a milanj koji je tvrdio da je pravio 5:1 score na fcg ali nikako da okaci neki screenshot,).
Hajde be lozite se na skupocjenu opremu, i neke ultra-high miseve, trice i kucine, bas kao da ce nauciti igrati ako kupe skup mis. Sve su to bubuljicavi klinci koji em sto ne znaju da igraju, ne znaju ni sta je pravi gust.a ovi sto osvajaju LAN-ove, a i online clanbase cup-ove su "bubuljicavi klinci", i dzabe im njihovi misevi i podesavanja
Hajde be lozite se na skupocjenu opremu, i neke ultra-high miseve, trice i kucine, bas kao da ce nauciti igrati ako kupe skup mis. Sve su to bubuljicavi klinci koji em sto ne znaju da igraju, ne znaju ni sta je pravi gust.
Inace, dabome da ih deremo.
Hajde be lozite se na skupocjenu opremu, i neke ultra-high miseve, trice i kucine, bas kao da ce nauciti igrati ako kupe skup mis. Sve su to bubuljicavi klinci koji em sto ne znaju da igraju, ne znaju ni sta je pravi gust.
Inace, dabome da ih deremo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari