e do moga... kakve mi se sad gluposti desavaju...... preko dana multi online skroz ok, a u vecernjim satima, ping mi je isti 50-60, kao i preko dana, ali nekako nenormalno trza igra, i totalno mi smeta.... veza adsl telekom 1mb.... ima li ko jos slicnih simptoma? probam single player, sve ok........
inace sam u COD4 pocetnik imam tek 27 sati igranja online.
Agonija se nastavlja
Prethodni problem se sredio sam od sebe sinoc ali....
Danas sam isao na LW server, posto su oni ubacili neki promod skinula su se 2-3 fajla, usao sam na server i tu krece agonija. Javlja se connection interrupt, ping mi je naravno 999 i tako na svakom serveru! Mislio sam da mod nije nesto s***** medjutim i kada obrisem njegov folder problem ostaje. Kada pingujem bilo koji server sve je ok, ali kad udjem 999. PB sam updateovao sto iz programa, sto rucno sa njihovog sajta, skidao opet pbsetup ali problem ostaje? Ne znam vise sta da radim, da li da zovem provajdera mada surf i dl idu normalno.
I stvarno ovo je ne znam koji put da imam problema sa COD4, stvarno me opasno zivcira:wall:
Agonija se nastavlja
Prethodni problem se sredio sam od sebe sinoc ali....
Danas sam isao na LW server, posto su oni ubacili neki promod skinula su se 2-3 fajla, usao sam na server i tu krece agonija. Javlja se connection interrupt, ping mi je naravno 999 i tako na svakom serveru! Mislio sam da mod nije nesto s***** medjutim i kada obrisem njegov folder problem ostaje. Kada pingujem bilo koji server sve je ok, ali kad udjem 999. PB sam updateovao sto iz programa, sto rucno sa njihovog sajta, skidao opet pbsetup ali problem ostaje? Ne znam vise sta da radim, da li da zovem provajdera mada surf i dl idu normalno.
I stvarno ovo je ne znam koji put da imam problema sa COD4, stvarno me opasno zivcira:wall:
Svi vi koji imate probleme sa zakucanim pingom na 999, a imate upload koji je manji od 64kbit/s proverite komandu CL_MAXPACKETS. Po default-u stoji na 30, sto je ok za nase bazicne 512/64 ADSL pakete. Neki serveri podignu ovu vrednost na 100 i tu se javljaju takvi problemi. Moguci uzrocnik je promod, koji je btw smece IMHO.
Sto se tice skakanja pingova i opadanja upload-a, cini mi se da je problem do Telekoma. Pre jedno nedelju dana sam sa ekipom igrao clan war i u sred mecha svim igracima koji su iz Srbije i koriste ADSL (citava ekipa, nas 5) ping je skocio na nekih 350-400. Strancima je ok radilo (sto iskljucuje probleme na serveru kao uzrocnika). Sutradan se stanje popravilo.
https://www.zest.co.th/www/main/detail.php?product_id=GME0001232&catagory=3Pozdrav svima imam jedno pitanje da li neko zna gde preko neta ili jos bolje kod nas ima da se kupi samo CD-Key za CoD 4 zbog multiplejer igranja znaci ima u gejmsu za 3999 dinara sa sve diskom ali mene interesuje ona jeftinija varijanta samo kljuca zbog multiplejera.
Hvala svima unapred.
Problem sa pokretanjem MP.
Nadjem server preko xfire, krene connect i game setup i pukne, izbaci error:
impure client detected, invalid .iwd files referenced d:\COD4\callofduty.....\iw_06.iwd
Igra je patchovana na 1.7, pb najnoviji, jedino što instalacija ide tako što pravi rebuild (CoD4 full rip by skullpture).
Ima li neko ideju u čemu je problem?
Takav problem se često pojavljuje ako si stavio crack-ovani iw3mp.exe.
ako znas koji si serijski broj koristio prosli put u cod4, ukucaj isti i radice ti sejvovi od proslog puta.....
Него, више ме нервира овај глупи "aimbot cheat"!
Rešen problem sa MP, sve radi ok sa normalnom instalacijom na 2 DVD-a.
e sad, igra li neko odavle i na kojim serverima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari