Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

pa to je do servera lol... a i igrash TDM ili DM ili neku takvu glupost... SD brate... to je pravo !

jel neko danas igrao na bihnet serverima? mene ceo dan izbacuje.......

Ja odavno ne igram tamo... Samo na metrohive... sinoc nisam mogao da udjem koliko je bila guzva a posle 12 svi se razbezali ko po naredbi (valjda im mame dosle da ih posalju u krevet :) ).

jel neko danas igrao na bihnet serverima? mene ceo dan izbacuje.......

Sve informacije oko problema sa ulaskom na njihove servere imaš na http://www.gamingarea.com.ba/forum/viewforum.php?f=57&sid=da7cc3bd5c0804cb5d279dfdc33ea597 u delu banovane duše.Momci jednostavno nedozvoljavaju bahato ponašanje i kad sa jednog IP range-a dođe više prijava blokiraju ga.Telekom ADSL ima njih više pa su neki banovani a neki nisu kad će doći do unbana-a sve zavisi od njih.
Zato nabaviti original i ako nekoristiš chit i nepraviš ****** niko ti neće banovati guid i možeš ući na bilo koji server.

ma i ja se sve vise kontam da uzem oridjidji... kao sto sam uradio i sa q3, q4, doom3, warcraftima , wow i battlefieldima....

ma i ja se sve vise kontam da uzem oridjidji... kao sto sam uradio i sa q3, q4, doom3, warcraftima , wow i battlefieldima....

Ja ti savetujem da uzmes orig. Ima stvarno dobrih servera sa opasnim igračima.

Jel znas nekog ko prodaje kljuceve? To bi trebalo da je jeftinije nego da kupim ceo box koji mi i ne treba...

Najjeftinija je varijanta visa karitica za internet banke intesa ( on je verifikovana od visa kako sam cui ) i kupovina na www.zest.co.th i cena za kljuc je oko 12 evra mada ima onih koji su ovde nudili za cinimi se nekih 20 evra ovde po forumu.

Stizu dugo iscekivane nove mape i patch 1.6

Great news! Heads up that the Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack sponsored by NVIDIA will be available worldwide for our PC players next week on June 5th!

NVIDIA is making it possible for PC players to download the map pack for Free on the PC thanks to their sponsorship. In addition, expect to see quite a few promotions popping up leading up to the launch of the map packs on the 5th and beyond. I know NVIDIA has a lot of great things planned for PC users in addition to maps becoming available.

There’s going to be some PC specific previews going up online this weekend I believe that will cover how well the maps play on the PC version as well as some contests and promotions happening all next week. I’ll be posting up details on them as they get started all this week!

The Variety Map Pack includes four new maps for Call of Duty 4: Modern Warfare multiplayer including Broadcast, Chinatown, Killhouse, and Creek.

In addition to the map pack hitting, PC Players will be receiving the 1.6 Patch for the PC version of Call of Duty 4: Modern Warfare that will add support for the new maps, fix a server crash exploit recently reported by the community, and a few additional features / bug fixes. I will post a full patch notes list next week.

Izvor: http://iamfourzerotwo.com/ (402 je PR menadzer Infinity Ward-a, a sajt je njegov blog)

A znam ja njega... evo sacu da ga cimam...

Nego vi na LanWars malo malo pa vas nema :) Bio sam juce ujutru rano i nije bila guzva (2na2 smo morali da igramo).

A znam ja njega... evo sacu da ga cimam...

Nego vi na LanWars malo malo pa vas nema :) Bio sam juce ujutru rano i nije bila guzva (2na2 smo morali da igramo).

Uglavnom smo uvek na TDM tu. SD jos uvek podesavamo.

Alo ne pljuj coveka :) Sto si takav...

Svejedno, on nema kljuceve nego upucuje na Fanatica (aLyen klan) a njegov xF je taichy88

Poslednja izmena:
Sad samo da nadjem i neke 1.6 servere :)

Jel se pojavio i patch za server???

Jel mogu sa instaliranim 1.6 patchom da igram na 1.5 serverima?

Jel ovo samo za Windows ili moze i na Linux serverima... ?

Mi ganjamo Linux server pa zato pitam...

Ne, ovo je za windows. Posto je patch leachovan ranije linux verzija ce se pojaviti tek nakon oficijalnog izlaska.

Nazad
Vrh Dno