Nego da li neko zna kako da se sacuva taj level koji je postignut u slucaju da padne sistem pa mora ponovo da se instalira igra da se nebi opet islo od pocetka.
Nego da li neko zna kako da se sacuva taj level koji je postignut u slucaju da padne sistem pa mora ponovo da se instalira igra da se nebi opet islo od pocetka.
e meni stalno izbacuje cd key in use try connect later,probao sam na x servera uvek isto,kontam da mi je key blacklist tj nije originalna igra ali cuo sam da igrate momci bez obzira,pa me zanima kako mogu i ja,i da kad ukucam broj ovih servera bih net i sl u favorite prosto tamo ne mogu da ih nadjem u listi a dodam ih preko new favorite,jel moze neko da mi pomogne ?
E, neka se forum opet vratio na staro.
Da vam se malo pohvalim kako me je krenulo ovih dana:smoke:
e ae da pitam razmishljao sam da uzmem orginal... ali pored ovoliko dobrih gusarskih servera neshto se i neckam... dakle... vredi li dati 4k dinara?!
Auuu kills/death ratio to je katastrofalno loš.
Evo mene. Druga slika je profil gde igram samo sa nožem. :smoke:
meni se sad desava neka glupost odkad sam apdejto na 1.5. kaze da me PB kikako na 0 minuta, razlog corrupted file/memory (83....). Jos nekom, i ima li resenja za ovo?
Igram i ja COD4 preko neta, ali kad sam prvi put poceo za 6 dana sam bio 55lvl i imao sam samo Zlatni Dezert koji cemi vise
Pa posle kad sam sjebao nesto komp, moramo sam ponovo da instaliram Windows XP i rekao sebi dzabe sam igrao i vise necu igrati...
I posle ne znam kolko meseci igram ga ponovo..![]()
koliko imate najveci kill streak?!
http://i27.tinypic.com/30j4al2.jpg
ja bi MNOOOGO vishe igra ali eto *** kakav mi je kompframerate znatno opada u *******im situacijama kad me i ubiju uvek
ma samo kad nabavim novi xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari