Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Nego da li neko zna kako da se sacuva taj level koji je postignut u slucaju da padne sistem pa mora ponovo da se instalira igra da se nebi opet islo od pocetka.

Nego da li neko zna kako da se sacuva taj level koji je postignut u slucaju da padne sistem pa mora ponovo da se instalira igra da se nebi opet islo od pocetka.

Bilo objasnjenje na prethodnim stranama.

Naci ces odgovor ovde:

Moj post: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=134483&page=22

P$ych0 post: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=134483&page=37

Eh sto me danas krenulo nesto :smoke:

jos ping ovako jadan

Svaka cast. Vidim da si dobro podmazao P90.:smoke:

Poslednja izmena:
hehe vidim ima dosta fanova, mozda sam se sa nekim i sretao na raznim serverima... :D

Imam problem a ne znam kako da ga resim, igram sa drugarima po raznim serverima i sve je ok, nema problema sa pb, niti bilo sta drugo, e onda kada ja hostujem, neki drugari vide moj server a neki ne vide, samo im stoji onaj gadni upitnik i ne mogu da se joinuju, da li se neko sretao sa ovakvim problemom i da li ima rešenja??? :wall:

Serveri za one sa skupljim ulaznicama :)

85.190.14.176:28960 - EFF TDM GERMANY
217.163.28.131:28960 - replay - esports public server
82.208.10.55:28961 - eSuba.HAL3000 DM Arena
82.208.10.55:28962 - eSuba.HAL3000 DM Arena # 2
80.239.200.173:32960 - Game-Hosting.com: Serious-Gaming DM Server
85.236.101.99:29360 - Dignitas DM
79.133.32.88:27015 - SPEED-LINK Public TDM

e meni stalno izbacuje cd key in use try connect later,probao sam na x servera uvek isto,kontam da mi je key blacklist tj nije originalna igra ali cuo sam da igrate momci bez obzira,pa me zanima kako mogu i ja,i da kad ukucam broj ovih servera bih net i sl u favorite prosto tamo ne mogu da ih nadjem u listi a dodam ih preko new favorite,jel moze neko da mi pomogne ?

e meni stalno izbacuje cd key in use try connect later,probao sam na x servera uvek isto,kontam da mi je key blacklist tj nije originalna igra ali cuo sam da igrate momci bez obzira,pa me zanima kako mogu i ja,i da kad ukucam broj ovih servera bih net i sl u favorite prosto tamo ne mogu da ih nadjem u listi a dodam ih preko new favorite,jel moze neko da mi pomogne ?

BIHnet TDM 1.4
195.222.33.246:28962

ajd dajte neki kvalitetniji (original ili ne ,svejedno) sd server. meni smor tdm i dm.

Poceo je ClanBase NationsCup XI i u COD4 S&D kao i SAB ucestvuje reprezentacija Srbije. Prvi mec se igra sa Svedskom i iskreno sanse su veoma male za pobedu, kao i sto govori sam odnos na CBooky gde su sanse za pobedu: 25% SRB, 75% SWE :)

Poslednja izmena:
Odlicna igra. CoD i CoD2 su svojevremeno bili, takodje, fenomenalni. Ljudi znaju svoj posao i svaka im cast na tome. Odlicna grafika, gameplay, zvuk ...

Samo jos moram da malo provajdera stegnem, posto je internet postao uzasan (ping oko 700ms) i da pocnem sa multiplayer-om. Nesto "novo" nakon dugogodisnjeg staza sa CoD2 :d

E, neka se forum opet vratio na staro.

Da vam se malo pohvalim kako me je krenulo ovih dana:smoke:

Prilozi

• shot0007.jpg
    shot0007.jpg
    156.3 KB · Pregleda: 84
  • shot0006.jpg
    shot0006.jpg
    203.6 KB · Pregleda: 81
  • shot0004.jpg
    shot0004.jpg
    170.6 KB · Pregleda: 76
  • shot0008.jpg
    shot0008.jpg
    255.9 KB · Pregleda: 78
Poslednja izmena:
e ae da pitam razmishljao sam da uzmem orginal... ali pored ovoliko dobrih gusarskih servera neshto se i neckam... dakle... vredi li dati 4k dinara?!

U poslednjih par nedelja ne toliko aktivnog igranja uspeo sam da, uz malo vise truda, osvojim i famozni zlatni dragunov :)

Mozda je old news, mozda svako od aktivnijih mp igraca vec ima citavo zlatno naoruzanje u igri, ali morao sam da se pohvalim :D

U poslednjih par nedelja ne toliko aktivnog igranja uspeo sam da, uz malo vise truda, osvojim i famozni zlatni dragunov :)

Mozda je old news, mozda svako od aktivnijih mp igraca vec ima citavo zlatno naoruzanje u igri, ali morao sam da se pohvalim :D

Auuu kills/death ratio to je katastrofalno loš.

Evo mene. Druga slika je profil gde igram samo sa nožem. :smoke:

Prilozi

• score.JPG
    score.JPG
    58.1 KB · Pregleda: 74
  • knife_score.JPG
    knife_score.JPG
    64.3 KB · Pregleda: 91
Auuu kills/death ratio to je katastrofalno loš.

Evo mene. Druga slika je profil gde igram samo sa nožem. :smoke:

Bas i nije ukoliko uzmem u obzir slobodno vreme koje mogu da izdvojim za igranje istog. Osim toga serveri na kojima igram su non stop puni i par sekundi nakon respawn-a dobijas granatu pod noge :p

koliko imate najveci kill streak?!

http://i27.tinypic.com/30j4al2.jpg

ja bi MNOOOGO vishe igra ali eto *** kakav mi je komp :( framerate znatno opada u *******im situacijama kad me i ubiju uvek :(
ma samo kad nabavim novi xD

Poslednja izmena:
e zna li ko ima li neki program za pravljenje mapa?! Imam nekih ideja vrlo zanimljivih ideja ;)

Imam i ja ideju za mapu.
Tipa, spawn pointi su na 10 km jedan od drugog. :D Ali tako nesto nikad ne bi zazivelo, jerbo to vise ne bi bio CoD.

e ***... znash shta bi bilo dobro?!
poshto CoD4 porede sa cs-om da se naprave neke mape tipa dust2, aztec, inferno :d

Čemu to, kad postoji Counter Strike Source sa sasvim pristojnom grafikom.

jeste vi normalni bre, pa odma bi se navukla gomila klinaca na cod4 i pocela da zagadjuje, vara itd.

meni se sad desava neka glupost odkad sam apdejto na 1.5. kaze da me PB kikako na 0 minuta, razlog corrupted file/memory (83....). Jos nekom, i ima li resenja za ovo?

Igram i ja COD4 preko neta, ali kad sam prvi put poceo za 6 dana sam bio 55lvl i imao sam samo Zlatni Dezert koji cemi vise ;)

Pa posle kad sam sjebao nesto komp, moramo sam ponovo da instaliram Windows XP i rekao sebi dzabe sam igrao i vise necu igrati...

I posle ne znam kolko meseci igram ga ponovo.. :)

Igram i ja COD4 preko neta, ali kad sam prvi put poceo za 6 dana sam bio 55lvl i imao sam samo Zlatni Dezert koji cemi vise ;)

Pa posle kad sam sjebao nesto komp, moramo sam ponovo da instaliram Windows XP i rekao sebi dzabe sam igrao i vise necu igrati...

I posle ne znam kolko meseci igram ga ponovo.. :)

Posroji nacin da zadrzis postojeci rang i pored reinstalacije.

Pogledaj u prethodnim postovima.

koliko imate najveci kill streak?!

http://i27.tinypic.com/30j4al2.jpg

ja bi MNOOOGO vishe igra ali eto *** kakav mi je komp :( framerate znatno opada u *******im situacijama kad me i ubiju uvek :(
ma samo kad nabavim novi xD

Moj najveci KS ,)

http://img114.imageshack.us/my.php?image=clipgh5.jpg

A ne znam dal ste culi ali na leto stize patch COD 4 Serbia -radnja na Kosovu :banana:

A da procitao sam i par postova o citerima,to toliko ubija igrivost i moju zelju da igram,jednostavno ne kontam koja je svrha i sta ti ****** misle da je to extra,jos sto jee najbolje kad ima kazes da cituju ona krenu da te zezaju,jednostavno to totalno ubija igru,i sto rece jedan clan u 1 od prethodnih postova def zanjde vreme treba izbegvati velike servere i igrati na privatnim s likovima za koje ste sigurni d ane cituju....

Poslednja izmena:
Pozdrav evo jos jednog problema u CoD4 MP igra mi je na jdenom prestala da radi inace iz viste je igram i evo sta prijavi

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: iw3mp.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4797d45e
Fault Module Name: iw3mp.exe
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4797d45e
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 002764f3
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 8d13
Additional Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
Additional Information 3: 8d13
Additional Information 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311

Trazio sam po netu i neki kazu da treba da se promeni ekstenzija nekog fajla u BAK probao sam i isto pravi problem, probao sam da uninstaliram pa instaliram isto nece.

Posto je ova tema bas velika a nisam nesto vican da je prelistavam, pa ako je neko naisao na ovaj problem i zna kako da ga resi bio bi mu veoma zahvalan.

Nazad
Vrh Dno