Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

ne znam odakle vam to da sa assault puskom ne mozes nikog da ubijes ili da ces da budes u dnu ili sredini tabele. ja uglavnom igram sa ak ili m4 i uglavnom sam u vrhu tabele, redovno nahvatam i za airstrike a cim njega bacis 99% da ces nahvatati dva kila i za heli odma posle toga. 1 na 1 nisam primetio da je puska slabija znacajno slabija od bilo koje druge, ***a sve je stvar taktike, a ne da jurcas po mapi ko sumanut. jedino sto red dot sigh dosta znaci, al ***a ne moze i jare i pare, iskreno meni je ovaj iron sight banja jer sam cod2 igrao iskljucivo rifles only.

i slabija je i manje je precizna u bliskoj borbi i ima manji rate of fire. U prevodu, sa m4 moras par puta po 2 metka da opalis u suprotnom imas 90% sansu da ces umreti :) Sto znaci da ako ti neko naglo izleti (neocekivano), a ti slucajno malo zalego na dugme od misa = mrtav si, dok sa nekim drugim SMG oruzjem to nije slucaj. (Zanemari sta pise u onim statistikama oruzja posto se kod assault riffles to odnosi na srednju daljinu, kod SMG's na neku drugu itd. SMG's manje razbucuju pri kretanju + se brze kreces sa njima. I ne zaboravi da te vidim na radaru kad pucas sa m4 dok imas podcevni kao attach :) A kad te vidim i ako mi je zgodno - postajes meta (ne ti konkretno, govorim figurativno ). Inace, niko nije reko da te puske ne valjaju, samo su jedan od poslednjih izbora kad su ceste bliske borbe u pitanju, a bez reddot ni ne vrede puno ako ides na middle/long range...

moja iskustva su skroz drugacija, u bliskoj borbi se ok pokazala, nije idealna za to ali je ok, dok za medium distance nema bolje (cak i bez red dot-a, vezba je majka). E sad jeste da su sve mape male i deluje ko da je sve bliska borba ali zapravo nije. Ako ne jurcas vecinu okrsaja ces voditi na medium distancama i to si u prednosti em zbog gl em jer je preciznija.

Ajde ljudi pomozite,batalicu igru zbog pinga.U igri mi je ping preko 100 a kad testiram:wall: na istom serveru ping je 35.provajder telekom adsl.

moja iskustva su skroz drugacija, u bliskoj borbi se ok pokazala, nije idealna za to ali je ok, dok za medium distance nema bolje (cak i bez red dot-a, vezba je majka). E sad jeste da su sve mape male i deluje ko da je sve bliska borba ali zapravo nije. Ako ne jurcas vecinu okrsaja ces voditi na medium distancama i to si u prednosti em zbog gl em jer je preciznija.
Mislim da mnogo palamoodite, evo daj mi sta oces od oruzja i opet sam prvi a sta koristim primarno imas par postova prije.

pa ja rekoh da svakom nesto drugo lezi. Inace:

@face:
mp5 i p90 isto lepo dohvataju u medium range-u, da nije tako niko ih ne bi koristio :) Probaj pa se uveri. Ja sam m4 vozio nekih 20-tak sati, imam i red tiger za njega. No dobro...

@milanv:

evo, dam ti G3 na cargo mapi :p:p:p

Ajde ljudi pomozite,batalicu igru zbog pinga.U igri mi je ping preko 100 a kad testiram:wall: na istom serveru ping je 35.provajder telekom adsl.
Pretpostavljam da koristis paket 1024/128.Ako zelis manje ping moras uzeti paket 1.5 Mb/s i kretace ti se do 80 zavisno od servera.Ja imam Telekom ADSL 1.5Mb i ping mi je na nekim Holandskim serverima od 75-80 cak neko vreme bude i fiksno.Na madjarskom serveru od Obinet-a neprelazi 50.

Pretpostavljam da koristis paket 1024/128.Ako zelis manje ping moras uzeti paket 1.5 Mb/s i kretace ti se do 80 zavisno od servera.Ja imam Telekom ADSL 1.5Mb i ping mi je na nekim Holandskim serverima od 75-80 cak neko vreme bude i fiksno.Na madjarskom serveru od Obinet-a neprelazi 50.

Svasta. Ja imam 512.64 paket i na BiH serveru mi je ping 40, na nemackim serverima ~60...

Svasta. Ja imam 512.64 paket i na BiH serveru mi je ping 40, na nemackim serverima ~60...
Ti beše imaš SBB?

Ja imam Beotel 1mbps i pingovi mi variraju od 60-90 na domaćim i nemačkim serverima.

@ROBOTO:
da SBB. Ti pingovi koje sam naveo su posle 1 nocu, preko dana su 300+ :wall: (zato sad i bezim sa SBB, raspao se). 60-90 je skroz ok za ADSL (srpski), dzaba meni 40 kad je to samo nocu...

@edge22:

Glupo pitanje, ali , imas nesto u pozadini sto koristi net ?

NE.Isklucim i kaspersky,udjem u task manager i ide samo COD4

ja sa 256/100 na ptt kablu imam 50-60 na bihnetu

Recite narode koji su vam nikovi na Bihnet serveru, da se zna ko na koga puca :D

Moja malenkost Zmaj30B :exploder:

Do sad sam sa benca samo prepoznao Strogg-a (Roboto) i TauCeti-ja.

Recite narode koji su vam nikovi na Bihnet serveru, da se zna ko na koga puca :D

Ja sam Ser_Zile :D

djape

na mene niko paznju ne obraca posto oma ginem cim se responujem :d

p.s jer neko obratio paznju da su sa patch 1.3 naprosto upropastili cod4

recimo sniper ko udarni popravni fix u patch 1.3 je totalno skemban, sa dragunov mi treba 2-4x da nekog krnem, upropastise desert eagle smanjili mu domet na svega 5-6m ranije domet i do 15m (pa to je DE ju ju ju), sa p90 na medium range ne mogu nikog ubiti od kad sam instaliro patch i ostale sitnice, a sva sreca nisu obratili paznju na rpd te je osto isti ubojiti kakav je i bio, ali zanimljivo fps mi sa oko 30 skocio na 35fps sto je jedina (800x600 22" sve iskljuceno ali normal texture :D )pozitivna strana mada nisam nigde procito da fix popravlja i framerate :whip:
i jos da dodam i da challenges neki jednostavno odbijaju da se odrade recimo full lengt match without die i jos neki :wall:

Lepo znaci ima nas tamo :D. Gameplay je totalno besnilo, meni se licno najvise svidja domination mod. "Izazovi" su odlicna ideja, bas cine multi raznovrsnim.

Ne znam da li ste naleteli na domination mapu od 5x5m, samo sa dva-tri kontejnera na sredini, koji urnebes :d.

Ne znam da li su cackali nesto sa patchom ili ne (optimizacija), ali fps mi je bolji nakon 1.3 instalacije. Takodje mi se svidja fix za P90 (mada bi moglo jos da se doradi, jer postoje perkovi i ovo oruzje i dalje bije ko blesavo).

Ja najvise volim Team Deadmatch, i uglavnom pikam na serverima na kojima se (samo) to igra.

E na ovom serveru su su uveli neke izmene :) tako da vas sad kick-uje zbog koriscenja grenade launchera ,nekih perkova i td.

62.75.221.199:28960

E na ovom serveru su su uveli neke izmene :) tako da vas sad kick-uje zbog koriscenja grenade launchera ,nekih perkova i td.

62.75.221.199:28960

Eto razloga da se ne kacim na njega :d Sta cu kad volim te launchere :)

Ko je Tau, taj me jedini kolje, nije da me ubija nesto puno al...:zgran: Btw, LW/Misko Ajkula

Jedna vest :

Sredinom januara pocinje Clanbase Nations Cup. Dakle nacija protiv nacije.Zamloljen sam od strane nekih nasih igraca da pokusam da nadjem zainteresovane za COD4 koji bi zeleli da ucestvuju i brane boje Srbije.Ukoliko ima zainteresovanih koji imaju mogucnost da igraju u multiplayeru neka se sto pre jave ili ovde ili na clanbase-u ovde http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1468010

Ovo je hitno dakle mozemo da se prijavimo za kup do 6 januara najkasnije !!

Vidim da je na listi ROBOTO :d bas " svestran " igrac ... igra BF2142, najbolji srpski igrac u BF2 hehe, Quake Wars, COD 4 .... and so on and so on ... ,)

kako li mu sve polazi za rukom ??

Pojavila se nova verzija patch-a :

Call of Duty 4: Modern Warfare v1.4 Patch
Infinity Ward has issued a new patch for Call of Duty 4: Modern Warfare, updating to v1.4 this popular first person sequel. This patch adds "Winter Crash", a holiday version of Multiplayer map "Crash", and includes improvements to the server browser. It also fixes some rare bullet accuracy issues for all weapons.

>Link<

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno