Hoce li moci igra da se igra na X850 xt ???
Radi savrseno u 1024x768 i to sa max detaljima i AF bez AA
Hoce li moci igra da se igra na X850 xt ???
Singleplayer mi funkcionise savrseno,dok kad pokrenem multiplayer sve mi secka i koci,ima li neko ideju zasto?
Skino sam demo i probao, - zapanjen sam, najaca pucacina do sada za mene, atmosfera je neopisiva; jedva cekam da izadje full igra!
A sto me je najvise iznenadilo, igra mi radi bez stekanja u 1440x900 i sve na Maximum, i 4x umeksavanje i anstropic su ukljuceni!!!
Svaka cast programerima za ovu igru!!!1cheers
a i multyplayer je dosta dobro odradjen,a najkrvavija mi je ova mala mapica sa onim kontenerima ,stvarno tu partije traju po 1min najvise![]()
Evo i ja ga predjoh. Sta reci, ovo mi je prvi cod koji sam do kraja presao. Znam, sad ce te da me pljujete sa recenicama tipa "Jel si ti normalan".... Nesto mi okruzenje sa WW2 scenom nije bilo jako zanimljivo, ali ovo sa modernim okruzenjem je pravo osvezenje. Akcija non stop, svaka misija ima nesto posebno da ne bi izazvala repetitivnost. Muzika na nivou, oruzja jako dobro odradjena, ubijanje neprijatelja kroz zidove takodje za pohvalu. Mislim da je taman dugacka koliko treba da bude. Meni je oko 6 sati trebalo. Jednostavno, kao sto su mnogi rekli, igra je pravi film. A scena na kraju je ne zaboravna. Sve u svemu, jedna od najboljih igara u ovoj godini. Sve u svemu, cheers mates!!!
E sinan sinak. Hrarha fplcuss jesam li te pljunuo, tj. pogodio :-devil-:.
Ti decko odmah da se uvatis CoD serijala i kada zavrsis onda da se javis.
Sve je ovo nensi fensi, bez atmosfere II svetskog rata nema nista... Draz je tamo jer su velika vecina misija bile istorijske.
E bre samo kada se setim 1.dela (ili bese to ekpanzija za 1.deo) kada onaj Rus jurisha sa barjakom u ruci na Nemce, e bre sa barjakom bez oruzja takoreci goloruk... ili kada dele oruzje lik ispred mene dobije pusku, a ja metke i dobiijem instrukcije da trcim za njim pa ako zgine onda da mu uzmem pusku i da nastavim napad...
...to je brate atmosfera. A ne ovo mumbo dzambo udri milicijo, Ruzo, ma udri milicijo... :d.
Ali ok, jeste promena ovo moderno ratovanje, ali promena nalosije :wall:. Mada opet kaze se da je promena dobra makar bila i pogresna...
Mislis "enemy at the gates" akcija...,)
ajde nek neko nadje film sa tematikom modernog ratovanja
ajde nek neko nadje film sa tematikom modernog ratovanja koji ima atmsoferu kao Enemy At The Gates...
Black Hawk Down.![]()
Pa uporedi atmosferu u Black Hawk Down sa Enemy At The Gates, i sve je jasno... Neuporedivo...
A kome nije jasno, taj nek uziva u CoD 4...
Da li je moguce da Call of Duty nece da radi na SP1 i da mu je potreban service pack 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari