Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Za sada mi xfire ne nalazi servere, već moram ručno da ih ubacujem u favorites, a čak i tako ne mogu da vidim koliko ljudi ima na serveru i koja mapa se igra :( Trenutno xfire ne pomaže mnogo.

Singleplayer mi funkcionise savrseno,dok kad pokrenem multiplayer sve mi secka i koci,ima li neko ideju zasto?

Igra je BOMBA.

Akcija je nikad jaca, moze se reci filmska.

Kratko, al yebitacno.

Poslednja izmena:
Skino sam demo i probao, - zapanjen sam, najaca pucacina do sada za mene, atmosfera je neopisiva; jedva cekam da izadje full igra!

A sto me je najvise iznenadilo, igra mi radi bez stekanja u 1440x900 i sve na Maximum, i 4x umeksavanje i anstropic su ukljuceni!!!

Svaka cast programerima za ovu igru!!!1cheers

Skino sam demo i probao, - zapanjen sam, najaca pucacina do sada za mene, atmosfera je neopisiva; jedva cekam da izadje full igra!

A sto me je najvise iznenadilo, igra mi radi bez stekanja u 1440x900 i sve na Maximum, i 4x umeksavanje i anstropic su ukljuceni!!!

Svaka cast programerima za ovu igru!!!1cheers

Igra blago tebi izasla odavno :)

imam problem posle posle Intro-a, izadje konzola ali ne vidim sta pise... ima neko resenje?

Ako imaš AMD XP procesor izbriši iz miles direktorijuma mssmp3.asi.

Meni razocaravajuce radi.Dok sam unutra,igra leti ali kad se izadje napolje onda je uzas blagi.Setovanja su otprilike ne medium-low.Uopste ne mogu da provalim sta je toliko zahtevno.Igra podseca na GRAW samo sto nije takcticki shooter vec akcija bez pauze za predah.

Presao sam Call of Duty 4 i mogu reci da je igra vrhunska. Fantastican fps. Puno dobre akcije, extra misije, sjajna optimizacija, odlicna grafika. FENOMENALNO!!!

Poslednja izmena:
a i multyplayer je dosta dobro odradjen,a najkrvavija mi je ova mala mapica sa onim kontenerima ,stvarno tu partije traju po 1min najvise ;)

a i multyplayer je dosta dobro odradjen,a najkrvavija mi je ova mala mapica sa onim kontenerima ,stvarno tu partije traju po 1min najvise ;)

Slazem se tu odma na startu mape frknes bombu i pobijes pola ljudi ;)

Mnogo je dobra animacija sa Topol-M @ 550kT... :-devil-: :-devil-: :-devil-: :-devil-:

Poslednja izmena:
Evo i ja ga predjoh. Sta reci, ovo mi je prvi cod koji sam do kraja presao. Znam, sad ce te da me pljujete sa recenicama tipa "Jel si ti normalan":D.... Nesto mi okruzenje sa WW2 scenom nije bilo jako zanimljivo, ali ovo sa modernim okruzenjem je pravo osvezenje. Akcija non stop, svaka misija ima nesto posebno da ne bi izazvala repetitivnost. Muzika na nivou, oruzja jako dobro odradjena, ubijanje neprijatelja kroz zidove takodje za pohvalu. Mislim da je taman dugacka koliko treba da bude. Meni je oko 6 sati trebalo. Jednostavno, kao sto su mnogi rekli, igra je pravi film. A scena na kraju je ne zaboravna. Sve u svemu, jedna od najboljih igara u ovoj godini. Sve u svemu, cheers mates!!!

Jedna od najboljih FPS koje sam ikad igrao. Na moje veliko razocarenje igra kratko traje (ili bar je meni toliko brzo proslo vreme).

Upravo sam je zavrsio i ne znam da li sam vise odusevljen samom igrom ili razocaram sto sam zavrsio. :hm:

Evo i ja ga predjoh. Sta reci, ovo mi je prvi cod koji sam do kraja presao. Znam, sad ce te da me pljujete sa recenicama tipa "Jel si ti normalan":D.... Nesto mi okruzenje sa WW2 scenom nije bilo jako zanimljivo, ali ovo sa modernim okruzenjem je pravo osvezenje. Akcija non stop, svaka misija ima nesto posebno da ne bi izazvala repetitivnost. Muzika na nivou, oruzja jako dobro odradjena, ubijanje neprijatelja kroz zidove takodje za pohvalu. Mislim da je taman dugacka koliko treba da bude. Meni je oko 6 sati trebalo. Jednostavno, kao sto su mnogi rekli, igra je pravi film. A scena na kraju je ne zaboravna. Sve u svemu, jedna od najboljih igara u ovoj godini. Sve u svemu, cheers mates!!!

E sinan sinak. Hrarha fplcuss jesam li te pljunuo, tj. pogodio :-devil-:.
Ti decko odmah da se uvatis CoD serijala i kada zavrsis onda da se javis :D.

Sve je ovo nensi fensi, bez atmosfere II svetskog rata nema nista... Draz je tamo jer su velika vecina misija bile istorijske.
E bre samo kada se setim 1.dela (ili bese to ekpanzija za 1.deo) kada onaj Rus jurisha sa barjakom u ruci na Nemce, e bre sa barjakom bez oruzja takoreci goloruk... ili kada dele oruzje lik ispred mene dobije pusku, a ja metke i dobiijem instrukcije da trcim za njim pa ako zgine onda da mu uzmem pusku i da nastavim napad...
...to je brate atmosfera. A ne ovo mumbo dzambo udri milicijo, Ruzo, ma udri milicijo... :d.
Ali ok, jeste promena ovo moderno ratovanje, ali promena nalosije :wall:. Mada opet kaze se da je promena dobra makar bila i pogresna...

Cod 2 cu za pocetak da krenem, posto lepse izgleda od prvog:D.

Tek sam poceo, ali i ja da kazem da sam zaista impresioniran igrom. Grafika, zvuk, atmosfera, ko igra na većim monitorima zaista moze da stekne osecaj kao da je na ratistu!

E sinan sinak. Hrarha fplcuss jesam li te pljunuo, tj. pogodio :-devil-:.
Ti decko odmah da se uvatis CoD serijala i kada zavrsis onda da se javis :D.

Sve je ovo nensi fensi, bez atmosfere II svetskog rata nema nista... Draz je tamo jer su velika vecina misija bile istorijske.
E bre samo kada se setim 1.dela (ili bese to ekpanzija za 1.deo) kada onaj Rus jurisha sa barjakom u ruci na Nemce, e bre sa barjakom bez oruzja takoreci goloruk... ili kada dele oruzje lik ispred mene dobije pusku, a ja metke i dobiijem instrukcije da trcim za njim pa ako zgine onda da mu uzmem pusku i da nastavim napad...
...to je brate atmosfera. A ne ovo mumbo dzambo udri milicijo, Ruzo, ma udri milicijo... :d.
Ali ok, jeste promena ovo moderno ratovanje, ali promena nalosije :wall:. Mada opet kaze se da je promena dobra makar bila i pogresna...

Mislis "enemy at the gates" akcija...,)

Mislis "enemy at the gates" akcija...,)

Pa bas tako, ajde nek neko nadje film sa tematikom modernog ratovanja koji ima atmsoferu kao Enemy At The Gates...
A 1. i ekpanzija za 1.deo, imaju dosta slicnosti sa ovim filmom, mislim ko voli ratne akcione filmove, to je top of the pops, sho bi rekli Englezi ;).

Da li je moguce da Call of Duty nece da radi na SP1 i da mu je potreban service pack 2

Pa uporedi atmosferu u Black Hawk Down sa Enemy At The Gates, i sve je jasno... Neuporedivo...
A kome nije jasno, taj nek uziva u CoD 4...

Enemy At The Gates sam gledao vise puta, film je ... bomba. Nesto vrlo slicno ako ne i bolje je i serija Band Of Brothers iz koje takodje ima gomila scena u COD-u i Medal Of Honor-u.

Black Hawk Down nisam gledao, niti cu, ali mi se COD4 mnogo svidja.

Igra je nabijena akcijom bolesno, a to sto izgleda filmski, da se ne spominje.

:wave:

I opet kazem mnogo mi se svidja animacija sa Topol-M :-devil-: :-devil-: :-devil-: :-devil-:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno