Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

Igam na istim podešavanjima kao i demo, a grafika je primetno lošija. Jel se još nekom čini tako?

Meni na novoj mašini, C2Duo, Gigabyte 8600Gt, 946i ploča, 2GB ram-a neće da pokrene singleplayer, multiplayer hoće, ali kad pokrenem single na tren iskoči splash screen i to je to

Jel se dešavalo nekome ovako nešto?

Meni na novoj mašini, C2Duo, Gigabyte 8600Gt, 946i ploča, 2GB ram-a neće da pokrene singleplayer, multiplayer hoće, ali kad pokrenem single na tren iskoči splash screen i to je to

Bad "medicine" ... :)

Meni se to desilo, los recept ti je prepisan, promeni doktora :d

Poslednja izmena:
Isti lekić, od istog doktora, ali drugi put, pomaže:D

@Banalek:
Ukucaj u google search: Fastfile for zone 'common' appears corrupt
Imas dosta rezultata.Kao i mogucih resenja.Za pocetak reinstaliraj igru.I pokreni prvo singleplayer, a ne multi.
@senad21: ako si odradio ono sto je AlBundy rekao kako treba, mozda je problem u tvom firewallu/antivirusu, ili su serveri prenatrpani ili ko zna sta vec...

do firewalla je. hvala
single player je fantastican ali kratak ali zato tu ima multiplayer..
sta reci za mulyplayer.. fantasticno i nenorrmalno zarazno .. kada sam rijesio problem koji sam imao igro sam jedno 4 sata a igrao bi jos da nemam nekog posla radit..

:wave: i hvala nex jos jednom ;)

Ja imam samo jedan problem sa ovom igicom:
Ne mogu da joj nadjem manu :smoke: :wave:

Dacju sebi dovoljno slobode da kazem da je ovo definitivno najbolja igra za 2007 i to u svim zanrovima:) ovo je neopisivo i ne prepricivo.Mozda cju zvucati prenalozeno ali CoD 4 zasigurno pomera granicu realizma na visi stupanj lestvice.
:p

dobih i ja igru,
svidja mi se :),
nego koliko ste imali na trenanigu,
ja sam prvi put imao negde oko 22
sad sam se malo uvezbao pa
stigao 17.35 i rekord 17.2,
ali tu se negde vrtim, ali kako stici onaj 15.1 ?

inace igra mi se bas svidja, puna je akcije,
jedino sto ima mnogo protivnika, ali zato ima i akcije,
nije kao u Ghost-u da ima manje likova,
grafika fenomenalna, plus sto je igra ekstra optimizovana,
kod mene klizi na najjacim setovanjima, a nista losije ne ide i kod ortaka,
samo se senke iskljuce,
na 7600gt i pentium 4 641,
kada ovako extra izgleda u directX 9.0, mogu samo da zamislim 10-ku.

@M!ST!CX
meni igra nije toliko realna, igram je na veteran nivou,
recimo kada poredim neki Rainbow Six (vegas ne toliko, koliko raniji), GRAW i Ghost Reacon u ovim igrama je bukvalno one shot one kill :) .

Poslednja izmena:
Mene smorio kraj misije u Pripyatu, likovi ispadaju iz helikoptera, njih par stotina, Mcmilan baguje sa bangavom nogom, gleda u živu ogradu, mene pre ili kasnije ubiju k'o kera a on i dalje živ zapuca ponekad, probao razne taktike, meni ovo ne polazi za rukom, čak me je toliko smorilo da nema smisla.
Ovo je prvi FPS u kojem sam zaglavio i nemam ideju kako da prođem dalje, čak nisam siguran da želim dalje...Jedino bih nastavio da mogu da savatam nekog od onih divnih ljudi što vode one divne pse i da ih podavim, kao mačiće, i da to potraje, da mogu da kompenzujem stres koji su mi načinili:)
Grafika jeste dobra, ali ipak igra godine, za mene jok!
A i gejpley je isti, već četvrti put.
Igra godine stiže sutra:)

...?

Jel' mozhe da se odaberu bracha, to jest' Amerikanci i pojedini ih nazivaju teroristama... pa pitanje glasi da li mogu odabrat Teroriste u ovoj igri, jer za mene je pravi terorist Amerikanac, i zhelio bih protiv njih ali bash ono "pravo"!!!!.
Igra je extra, grafika no comment, akcija da ne pricham... :wall: ali uvek postoji "ali" ;((
nekako mi ubijat brachu mrsko ;((
Poz. :wall:

Poslednja izmena:
@KIBLA`s vise sam mislio na realnost kao odlicno pretocenu atmosferu iz stvarne borbe u igru,mada i ako gledamo realnost iz "ugla" one shot=one kill i ovde igra nema nekih mana,sem sto naravno ti umires posle duzeg rokanja u tebe imesto posle par metaka.

Tu sam i ja prvo zabagovao socome :)
na kraju sam se povukao ka gore desno izmedju zgrada, i ležeći, puštao ruje u da navaljuju na šefa - jedan od 4 krenu ka meni pa ga ubijem, na kraju lagano pred dolazak heliša krenem, pobijem njih 5-6 tu, i tu prvi put posle deset pokušaja vidim da ima još naših, koji naravno ne mrdaju od heliša. Trk po šefa, na krkače, ker napada, ne reagujem, sve pršti od onih strelica, damage indikatora, i nekako doteturamo se do heliša i kraj misije. Konačno.
A ima i gorih momenata kasnije, malo je smor. Skoro sam baš igrao CoD2 i meni je sve isto samo bolja grafika, ali bukvalno. Trči, ubij, ubij ubij ubij, preteraše. Da su nekako namestili da ima manje protivnika za ubijati, pa makar i jačih ili više onakvih misija kao ona 'od pre 15 godina', bilo bi odlično. Šteta.
A UT3 endžin je stvarno odličan, skoro nije bilo takvih.

Poslednja izmena:
Tu sam i ja prvo zabagovao socome :)
na kraju sam se povukao ka gore desno izmedju zgrada, i ležeći, puštao ruje u da navaljuju na šefa - jedan od 4 krenu ka meni pa ga ubijem, na kraju lagano pred dolazak heliša krenem, pobijem njih 5-6 tu, i tu prvi put posle deset pokušaja vidim da ima još naših, koji naravno ne mrdaju od heliša. Trk po šefa, na krkače, ker napada, ne reagujem, sve pršti od onih strelica, damage indikatora, i nekako doteturamo se do heliša i kraj misije. Konačno.
A ima i gorih momenata kasnije, malo je smor. Skoro sam baš igrao CoD2 i meni je sve isto samo bolja grafika, ali bukvalno. Trči, ubij, ubij ubij ubij, preteraše. Da su nekako namestili da ima manje protivnika za ubijati, pa makar i jačih ili više onakvih misija kao ona 'od pre 15 godina', bilo bi odlično. Šteta.
A UT3 endžin je stvarno odličan, skoro nije bilo takvih.

Pazi kad sam probao i to, ali nisam snimio naše, očigledno nisam dovoljno uporan, izgleda da ćoravim:S:
Pazi misija je jedna od najboljih u nekom FPS-u do sad, ali kraj je tako preteran, nema smisla:-devil-:
Inače je krljanje bolesno, par puta sam baš osetio želju da nekoga dočepam kao ono divno kuče:-devil-:
Stani, kakav sad UT3?
Zar ovo nije neki usavršeni quake3 engine?

@rootxd: Ako ja mogu da ubijam "braću Ruse" moš' i ti tvoju "brachu".
I ajd' bez politiziranja.

Poslednja izmena:
Pa ima taj glow trip na momente, to je sad fancy:)
Postaje teško razaznati jedan engine od drugog, mada UT3 ubija sa "kičericom" na momente.
CoD4 definitivno budi želju za borbom, baš agresivna igra, baš je dobra, još samo malo više krvi:)

Poslednja izmena:
Nema na cemu, Merciless je zakon. Ljudi vrishte, pogodak u nogu te baca na zemlju, pogodak u ruku ti izbija oruzje iz ruku i slicne vrlo realne stvari.

Ja nemogu da svarim ovaj multi, mislim, light 50 nemoze da ubije coveka iz par pokusaja :D Pa trebalo bi da mu otkine ruku ako ga samo okrzne.
Ja svakako cekam merciless ili neki unlocker/power maximizer, a ovim ljudima svaka cast na svemu ostalom.

Gde ova igra moze da se kupu tj. jel ima ovde uopste distributer za Actvision posto izgleda da se hgspot zatvorio ?

Mene nervira ta preterana realnost u FPS igrama kao u Rainbow Six serijalu...

Vise mi se svidja ovako... realnije znaci manje zabavno u slucaju fps igara...

Btw. zaista sam mislio da je kao CoD2, koji mi se uopste nije dopao sa stanovišta priče, ali ako se CoD2 shvati kao prelazni element između keca i trojke onda je i dvojka bolesna jer je donela i bolesni multiplayer... I dalje je moje mišljenje da je što se tiče priče i nekako izvođenja misija kec+united offensive (koji je i meni lično najbolji) je i dalje numero uno ratni fps za mene...

Gde ova igra moze da se kupu tj. jel ima ovde uopste distributer za Actvision posto izgleda da se hgspot zatvorio ?
Idi na www.sendit.com i naruči odande jer šalju i za Srbiju (meni je stigao Quake Wars odande za par dana). Odatle mi uskoro stiže i COD 4 original :)
Sad kad se osvrnem, u poslednje samo originale kupujem jer drugačije više ne vredi da se igra zbog multiplayera.

Poslednja izmena:
Sad sam zavrsio onu misiju kada jurimo sina onog jednorukog tipa :), i poptuno sam fasciniram igrom.
Kao sto je neko vec pomenuo, misija sa snajperom (15 years eralier, blabla) je nesto najbolje sto sam odigrao u FPS-ovima generalno :)
Igrao sam na Hardened tezini, i ginuo taman toliko puta da uspem da predjem kada krene da mi se vristi :)
Definitivno, potpuno sam odusevljen igrom, ne mogu da joj dam nikakvu zamerku.

otkad sam dosao sa posla do sad sam ubijao online.. i tek sam neki 15-ti lvl... svidj mi se sto kasnije poolako napredujes..
pa sve one cake za skupljanje xp-a... iskreno ovo nijedan fps nije doziveo u mp, i mnogo mi se svidja... stvarno je gotivno... aj ko zna servere za mp a imaju ping manji od 200 dajte na pm... naravno, "one" servere... ja sam ih nasao par...

Definitivno najgori momenat u igri je beskonacni spawn neprijatelja.
E sad ne bi ovaj spawn bio los da nije idijotski uradjen u pogledu dinamike. Taman pokokas njih gomilu i nisi krenuo ni par metara, a ono se vec nacrtali novi na starijim pozicijama. Ovo sto se neprijatelji uvek pojavljuju i postavljaju na iste pozicije prilikom beskonacnog spawna je stvarno glupost i totalno neinventivno.
Kad se tezina setuje na najveci nivo igra postaje smaranje i nerviranje, a ne zabava.
Ipak ovo nije za igru godine.

Pozzzzzzzzzzzzzz :D

Nazad
Vrh Dno