Šta je novo?

COD : Modern Warfare 2

Lose, sa obzirom da nikada nisam igrao igru sa vecom kolicinom auto aima. Ne secam se koliko je to izrazeno u singleplayeru, ali je multiplayer smesno igrati sa onakvim nisanjenjem, gde ne gadjas protivnike, nego neke zamisljene kvadrove oko njega, sto igra registruje kao pogodak.

Odigro sam ste COD serijale...ne vidim razlog da ovaj preskocim...

Na pečurkama je iskustvo do jaja. A i na analog stikovaima na gamepadu.

MP sam probao 5 minuta i batalio jer kako se spawnujem tako mi kod glave eksplodira granata. Kapiram da će tako i KZ2 izgledati nekom ko prvi put proba i upadne u meč sa nekim ko od prvog dana igra. :)

Na pečurkama je iskustvo do jaja. A i na analog stikovaima na gamepadu.

:D

U COD-ovima (barem ovim od Infinity Ward-a) mi se svidja ta rezija u kampanji i dizajn nivoa. Recimo na pocetku kad se brod sav iskrivi pa jedva trcis, misija kad treba snajperom da ubijes onog lika, pa sunjalica sa maskirnim odelima totalno napeta... takve fore volim. Zbog toga bih i presao drugi deo, ali ne bih bas totalno da se frustriram sa kontrolama. Ako je kao u Resistance-u nema sanse..

Pa realno kada bi eliminisali magicne granate bilo bi extra ...
nebrojeno puta me je ubijala granata cija putanja bi izazvala glavobolje i ajnstajnu a kamoli nekom random klincu koji ju je bacio u nadi da ce da ga usere kill

Ne znm meni se to nije desavalo...ja sam u MP igrao samo Hardcore matcheve...

jel vama secka ovaj zadnji trejler ?
meni strasno, sta ne valja ?

Meni ovaj trejler deluje kao da je za neki novi Dzems Bond ili Nemogucu Misiju...

Ne znam videcemo sta ce da nam pokazu na E3...

ma ispace sasvim solidna igrica jos da beta bude dostupna svima koa i ow WaW-a i bice super

pa na pc0u nije toliko zabavno a i cena ce sigurno malo pasti i ako ne padne opet cu da je uzmem pa kakav ti izazov predstavlja igra kad je igras sa misem sa kojim samo glave pogadjas??zanimljivije je preko jojstika da se igra

pa na pc0u nije toliko zabavno a i cena ce sigurno malo pasti i ako ne padne opet cu da je uzmem pa kakav ti izazov predstavlja igra kad je igras sa misem sa kojim samo glave pogadjas??zanimljivije je preko jojstika da se igra

Ovde definitivno treba uvesti Bench Kids podforum.

Htedoh da citiram pa da drmnem smajli ali sta vredi kad ne znam koje delove recenice da istaknem,svi su jako bitni.:D

sto niko ne javlja???
Kod:
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/49996
ne mogu da verujem da je ovako dobro odradjeno !!!jedva cekam ali me je inpresioniralo kad je neznam dal je taj video ili neki drugi kad ga je pogodio ka u filmovima kao poleteu na ledaj i pao a druga facinacija je bila kad je pucao u jednog pa preso na drugog a ovaj prvi jos nije pao pa ga je dokrajcio extra obicno metak prolazi kroz meta u igricama konacno je to reseno.....

^^ Can't wait

^... a valjda PS3 verzija nece biti hackovana...
http://www.youtube.com/watch?v=MqE6JqfsRtE

CoD4 je trenutno NEIGRIV na Playstationu 3 zbog hackera koji prolaze kroz zidove, lete svuda i koriste gomilu drugih glitcheva putem savegame exploita.

Moze da im se oprosti sto nisu patchovali rumble, plej liste i trofeje, ali ovako nesto je sramota za igru i developera ovakvkog kalibra.

Ma standardan multiplatform naslov, ne mozes da ocekujes nista specijalno od njega...

Slazem se sa tim, ali ovo je sad potpuno neigrivo. Ili upadnes u spectator mod iz koga se ne moze izaci ili likovi preskacu zgrade i pucaju te sa mesta do kojih se ne moze stici ili meci prolaze kroz 3 zida i slicne stvari... Kad vec prodaju 4 miliona primeraka samo na PS-u 3 bio bi red barem da se MALO potrude oko podrske. Za sada su ubedljivo najbolju podrsku, od svega sto sam ja igrao, imali KZ2, Burnout i Resistance 2. Takve timove i treba podrzavati, jer se oni zaista trude oko svojih igara i stalno ih poboljsavaju.

Ovo je sramota za IW, a sto je najgore, Activision je jos podignuo cenu igre u UK-u za citavih 10 funti, zbog slabe funte. :rollseyes:

uf slazem se za letace napravishe s****ks, vec 3 TRI (sorry for the caps) dana ne igram COD4 na ps3 ,kriziram polako
obrisao dvojicu sa liste prijatelja zato shto me upucali "sa nelogicnih mesta"

a COD6 ce biti tolikoooo mother f****ing good
uuuu jedva cekam

ce bude neka beta ?

steta sto ce biti ocajna rezolucija na ps3 xD

600p xD

Na obe next-gen konzole je tolika jos od CoD4.

Inace, 60fps > rez.

e bas glupo 00p ma daj trteba da bude 720p najmanje

Vrh Dno