Šta je novo?

COD : Modern Warfare 2

ZmagO_93

Slavan
Učlanjen(a)
05.03.2009
Poena
319
COD: Modern Warfare 2 dolazi do kraja godine
Activisionov CFO Thomas Tippl je danas potvrdio da Call of Duty: Modern Warfare 2 dolazi do kraja godine. Od nastavka Modern Warfarea se očekuje da bude najiščekivanija igra godine, a možda čak i igra godine, iako tome što dolazi tek za zimu. Zaista hrabra izjava, s obzirom na kasni datum dolaska igre i činjenicu da još nismo videli nikakve screenove ni trailere.

Za Modern Warfare 2 zadužen je Infinity Ward, koji stoji iza prethodnog Modern Warfera iz 2007 godine. Call of Duty: Modern Warfare je bio do sada najuspješniji nastavak u serijalu, tako da su očekivanja od Modern Warfarea 2 velika. O radnji igre trenutno ne zna se ništa, osim da će se odvijati u današnje vrijeme. Prema glasinama, radnja će se verovatno nastaviti na događaje iz Call of Duty 4.

Poslednja izmena:
Šta, kao neko je sumnjao da će se pojaviti tamo negde u rasponu oktobar - decembar, kao i svake godine? :d

A sta je sa CoD 6 i novom WW2 temom, ovo ^ njesra nisam ocekivao...

ja ne znam ni sta bih htio, ali ponovo WWII, no thank you!

Ako bude zabavan (a iskreno verujem da hoce) kao njegov Modern Warfare prethodnik, imaju +1 kupovinu od mene. :)

CoD4 mi je trenutno uz KZ2 najbolji FPS. Kupujem Modern Warfare 2 sigurno.

I mene je tematika WW2 pomalo smorila.

A da su ga stawili u buducnost....??????

Tema budućnosti je po meni najgora opcija za FPS.

To je vec stvar ukusa.

Ja sam pokrio sve - proshlost-CoD: World at War, sadashnjost-CoD4 i buducnost-KZ2.

To je vec stvar ukusa.

Ja sam pokrio sve - proshlost-CoD: World at War, sadashnjost-CoD4 i buducnost-KZ2.

Nisi ti pokrio nista ;).
Propustio si CoD 1 i 2, koji su bili prava mala remek dela, pocev od koncepcije misija, ..., do jakog istorijskog naboja.

Ne sekiraj se, igrao sam CoD 1 online dosta svojevremeno kada se pojavio. Dok je vecina gulila kanter, ja sam sa ortacima CoD, i veruj mi bilo nam je super :)

Ne moras to 2x da kazes ;).

Ma CoD4 je solidna igra, radio ju je Inifnity Ward, kreatori keca i dvojke, samo mene ono Modern nervira u naslovu, i jelte vreme odvijanja radnje.

CoD5 je dosta losija igra od ^, iako je WW2, radili su ga slepci sto su radili i 3.deo (za konzole), Treyarch. Mada nisu u potpunosti podbacili u odnosu na CoD3.

Poslednja izmena:
cod3 nije losh,ali u poredjenju sa ostalim COD (i expanzijama) je vnugo gushchje

kupio sam za sony Cod3,ali.... bolj' da nisam

meni je COD 3 na Wii-ju baš *******cija (in a good way) najviše zbog kontrola.

inače četvorka je najbolja igra koju sam dosad pičio na kompu i čim mi stigne xbox odma uzimam i za njega. već sam zaboravio, igrao sam čim je izašla i to samo jedanput.

Jel ce raditi na istom engine-u kao COD4 i COD5 ili...?????

Ja verujem da ce igra koristiti dobar deo engina CoD4, s tim shto ce naravno neki delovi engina biti delimichno izmenjeni ili ponovo napisani. CoD4 engine je odlichan, i nema razloga da ga ne iskoriste.

U svakom sluchaju, to im je bolje i jevtinije nego da podizu novi engine na noge - dugo traje i skupo je.

Poslednja izmena:
...a i treba raditi.

Pa da ali imali su 2 godine da naprave novi engine. Zato se i ubacio Treyarch u celu prichu da bi mogle igre da izlaze na svakih godinu dana. Cisto sumnjam da ce koristiti COD4 engine. Kolko god meni izgledao COD4 idalje prelepo, ipak polako stari. A ako ga stavish u pogreshne ruke ( za COD5) tek se onda vidi da brzo stari jer ovi bash nisu uspeli da sakriju neke mane.

Igra ce da se takmichi sa buducim naslovima, nece da pucaju sebi u nogu i da ostanu na istom ali samo nova pricha.

Igra ce da se takmichi sa buducim naslovima, nece da pucaju sebi u nogu i da ostanu na istom ali samo nova pricha.
Zašto bi pucali sebi u nogu? Oni sada imaju toliku bazu da je baš fora da ne menjaju puno i da ne čačkaju previše, a ne da nešto radikalnije unapređuju.

Mozda da malo wise da porade na prici....a manje na grafici.....meni je realno COD4 engine solidan......mozda malo teksture da poprawe.......

ja mislim da treba da porade na nelinearnosti i da stave fiziku kao u KZ 2
grafika ce biti sigurno slicna jer ce biti isti engine, ne mogu PS 3 i Xbox da guraju ko zna kakve engine, a nece sad zbog PC-a da prave neko ludilo

negde sam procitao izlazi negde u septembru i imace nesto 70 novih oruzija ili tkao nesto ali je pisalo 70 new weapons dal je istina mozda neznam

negde sam procitao izlazi negde u septembru i imace nesto 70 novih oruzija ili tkao nesto ali je pisalo 70 new weapons dal je istina mozda neznam

Ako je to clanak gde je takodje napisano da ce se odvijati na Dalekom Istoku - onda nije istina :)

Tj. 10.11.09, ako uzmemo srpski/evropski format pisanja datuma

E ljudi, svidja mi se onaj teaser. Znachi nishta se ne vidi, a opet je nekako mocno na neki svoj nachin.

Nazad
Vrh Dno