Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

ima neki hack za to da biras koji ces level. ja nisam koristio to

Pa da ubio trojicu i otisao na 70lvl:D Totalno bezveze lv gubi smisao totalno. Niste mi rekli da li moram da otvaram novi steam nalog da bi poceo ispocetka?

Upravo sam to theo da kazem :), pokreni Prestige. Inace ne moras da pravis novi nalog, samo Steam je taj koji ti pamti lvl, ne znam tacno koji fajl(ovi) je u pitanju tako da je najsigurnija varijanta da reinst. Steam i obrises kompletno sve fajlove iz njega u toku procesa ..

Samo ste otkljhucali puske i par title-ova, krenite prestige to vam je isto kao da igrate iz pocetka skoro....

Zakucava mi u single playeru.. radi, radi i onda se zamrzne, ostane samo muzika. Samo end task pomaže. Dual core na 2.6, 4gb rama, geforce 7600gt. Slična iskustva?

Izgleda da su sve narodne verzije banovane sa IWnet-a :(

Bolje uzeti original i igrati se bez problema nego se muciti sa 'lecenjem" svaki cas i cheaterima. kojih ima na svakom cosku kad je nardona verzija u pitanju.

Bolje uzeti original i igrati se bez problema nego se muciti sa 'lecenjem" svaki cas i cheaterima. kojih ima na svakom cosku kad je nardona verzija u pitanju.
Koliko vidim, na steam forumu (znaci komentarisu original), svi se zale na cheatere? Cak pricaju da je situacija sve gora i gora?
Ovo je jedina stvar koja odbija od kupovine originala.

ima ih ali malo, ko je lud da da pere, chituje i bude mu zabranjeno da igra

mada opet ko ce da ih banuje?

u glavnom na mnoge probleme igre dolaze josh u chiteri tja...

ima ih ali malo, ko je lud da da pere, chituje i bude mu zabranjeno da igra

mada opet ko ce da ih banuje?

u glavnom na mnoge probleme igre dolaze josh u chiteri tja...

Situacija je haoticna, VAC (Valve Anti Cheat) bi trebao da ih banuje ali nikom nista. Poslednji put kada sam igrao (sa narodnjakom, ali je moglo da se kaci redovno sa svima) redovno u svakoj drugoj - trecoj mapi citeri. Po nekad je i balansirana situacija(u svakom timu po jedan npr). A na sajtu mislim da jos stoji poruka: IW.net free of cheaters ili tako nesto. Jedan od glavnih "argumenata" za uvodjenje p2p sistema je bio taj. Zalim ljude koji su bacili pare na ovo.

Poslednja izmena od urednika:
Jel ima mozda neko od Vas nezadovoljnih da zeli da proda svoju polovnu igru call of duty modern ware fare 2?:D

mislim da je jedan pre prodovao na ovom forumu,nisam siguran.

Bolje preskociti ovo i sacuvati zivce, CoD4 je i mama i tata za Modern Gayfare 2.

@Luka-D
Javi se na PM da se dogovorimo.

Poslednja izmena:
Ja do sad nisam naleteo na cheatere u cod imam orginal igram na steamu,igra stvarno
opravdava cenu.:)

Vrh Dno