Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Za game-s znam ali tamo nema trenutno u nasim radnjama ima tek u Novom Sadu e sad htedo da se malo opsirnije raspitam ako neko zna ako ja to porucim kako ce oni da znaju odakle da salju nece valjda da cekaju da dobiju ovde u BG-u primerak pa da ga posalju ako vec imaju u Novom Sadu.

Ljudi jedno brzo pitanje,se moze Mw2 igrati online ,kao Mw1 [preko narodnih servera :d] ,mislim ,znam da ide preko Steam-a,al posto nikad nisam igrao preko toga,ne znam kako sve to ide?

Za sada ne moze,ceka se novi lek ili neko cudo :D

Jok ja mislim da i nema takvih servera. Nisam siguran al mislim da ovaj mw2 radi na foru kako bih reako virtuelnih servera tj. ako do 8 igraca ti imas najmanji ping na tvom racunaru se kreira server.

Pa mozes ti da imas najmanjiu ping jer se kacis na server ali ako se njih 8 kace na tebe da pa da ti glumis server a imas recimo 256 upload onda daleko od toga da ces imati dobar ping jer ce ti linije biti ivise nego preopterecena.

To stoji ali mi se cesto puta desavalo dok sam pikao onu 1.0175v3 u drogiranu desavalo da mi ispisuje ping 20ms a svima drugima preko 300ms i obratno.

Ako si ti host, onda je server na tvom racunaru i imas zanemarljiv lag, ali ce ako imas skrnavi upload svi ostali patiti.

Imam jedno pitanje za korisnike org. cod6. Da li je ikako moguce da se sacuva rank u multiplay-eru posle re instalacije operativnog sistema ili je to po sistemu aj i ovo nanovo kad stavis novi OS.

pa samo sacuvas save i posle ubacis sve to

nemam original ali tako je za svaku igru

Ja mislim da se sve cuva na Steam-ovom serveru, jer ja kad sam radio reinstal igre (pirat) nisam sacuvao save fajlove, ali sve sto sam napravio u igri je ostalo.

Da ali to je bilo reinstal igre (pirat) a ovo je original i ne reinstal igre nego OS-a. Znaci mozda je kad si reinstalirao on sacuvao negde na HDD-u podatke o rank-u i tome slicno.

i ja kad sam radio reinstal sistem meni se sve sacuvalo

meni je to na drugoj particiji gde nije sistem.

Da ali to je bilo reinstal igre (pirat) a ovo je original i ne reinstal igre nego OS-a. Znaci mozda je kad si reinstalirao on sacuvao negde na HDD-u podatke o rank-u i tome slicno.

Ipak mislim da se to sve cuva na Steam serverima, jer poslije reinstalacije igru nisam stavio na istu lokaciju, tako da iskljucujem tu mogucnost cuvanja podataka na HDD.
Ali opet ne garantujem ti 100%. U svakom slucaju nije ti problem da sacuvas save folder pa kad instaliras ubacis i to je to.

Savegame se cuva na HDD ali je nekako povezan i sa steam nalogom. Znaci najgore moguce resenje. Mislim da ukoliko se OS reinstalira a igra je na toj particiji - gubi se sve.

da.meni je sve ostalo i single player i multiplayer posle reinstalacije sistema

Naleteo sam u steam-u na buckup game files mozda je to to ako padne OS pa da sacuvava sve sto se preslo vezano za igru i pritom ukida reinstalaciju igre pri menjanju OS-a.

Steam cuva provereno sve sto se tice rankova i prestige-a ....

Al radi ova igrica na ATI 2600 PRO, dobio sam karticu u nekoj zameni, pa bi je dao bratu
on trenutno ima 7300 GT ova bi trebala da je duplo brza. Monitor mu je neki Samsung 19'' TFT.

Ima manje cheatera dosta na originalu, to znam provereno.

Slazem se, ja sam do sada (po mom laickom misljenju) naisao na 2-3 cheatera za koje j iz AVIONA bilo ocito da cheat-uju i stvarno je bzv kada si nemocan i ne mozes da ih kickujes, banujes..
Ali iskreno ima mnogo vise serat_ra, koji cim krenes malo zesce da ubijas - odmah krenu Cheater - cheater...
Ja naiskrenije u zivotu nisam nesto tako uradio (nit iskreno znam kako se to radi) i kada meni upute tako nesto..ono stvarno debilno i smijesno mi izgleda..
Ali sta je tu je..

Sve u svemu ovaj ewnet i ova fora p2p je jedno veliko smece i sr_nje..
Mozda se neki ne slazu ali koliko god admini mogu da budu frustrirani ******* i izivljavaju se na serverima, toliko dosta puta (ako su ozbiljni i odgovorni) mogu da naprave savrsen sever za igranje..

Sve u svemu cim dobijem Battlefield BC2 batalim ovo smece..

Pozz

Poslednja izmena:
E koja glupost!!! Nisam igrao ovo nedeljama sada uključim i neće da mi startuje MP nikako... Pokrenem SP radi bez problema a MP neće nikako, zabaguje se na crn ekran... Jel imao još neko ovakav problem do sada?

EDIT: Rešio, treba da se izbriše valjda mp_playlist.ff ili kako god...

Poslednja izmena:
Evo i ja da se oglasim posle kupovine originala. Znaci igram je povremeno vec nekih 3 nedelje i stigoh danas do 70 levela i sad kaze ako hocu da idem dalje na prestige mod onda mi se ponistava ceo arsenla oruzija i sve ide iznova pa koji je to mozak smislio. Znaci da sa onim oruzijem koje dobijas na kraju prakticno nikad neces ni igrati. Recimo AK-47 on se dobija na kraju i sad odes na prestige i nista opet sa M4 i SCAR i ostalo. Nevidim zasto je to bas tako reseno i sto je najcrnje ako oces da ostvaris onih 10 sslotova za klase moras 10 puta da predjes 70 levela.:crash::cuss::wall:

Evo i ja da se oglasim posle kupovine originala. Znaci igram je povremeno vec nekih 3 nedelje i stigoh danas do 70 levela i sad kaze ako hocu da idem dalje na prestige mod onda mi se ponistava ceo arsenla oruzija i sve ide iznova pa koji je to mozak smislio. Znaci da sa onim oruzijem koje dobijas na kraju prakticno nikad neces ni igrati. Recimo AK-47 on se dobija na kraju i sad odes na prestige i nista opet sa M4 i SCAR i ostalo. Nevidim zasto je to bas tako reseno i sto je najcrnje ako oces da ostvaris onih 10 sslotova za klase moras 10 puta da predjes 70 levela.:crash::cuss::wall:

Kupio sam igru kad je izasla sad sam trenutno na 9 prestizu lvl 54, i ja sam u pocetku mislio da ce biti smor ici sve iz pocetka ali kasnije shvatis da je i zanjimljivo :)
Mada zadnje 2 nedelje igram BBC2 cekam mape za MW2

Da li se posle savkog prestiz nivoa sve resetuje - arsenal naoruzanja.

Da sve se resetuje ali se brzo dobijaju oruzje i perk-ovi....

hoce li oni izbacivati jos kakve mape ili sta, ove su smorile ima par meseci

Nazad
Vrh Dno