BogdanB
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.11.2009
- Poena
- 390
Ja do sad nisam naleteo na cheatere u cod imam orginal igram na steamu,igra stvarno
opravdava cenu.![]()
ne bih rekao
Ja do sad nisam naleteo na cheatere u cod imam orginal igram na steamu,igra stvarno
opravdava cenu.![]()
3600din je bila cena na akciji u Greenshopu i VirtualShopu.
Mislim da je sad cena 4000din.
Da ali to je bilo reinstal igre (pirat) a ovo je original i ne reinstal igre nego OS-a. Znaci mozda je kad si reinstalirao on sacuvao negde na HDD-u podatke o rank-u i tome slicno.
Ima manje cheatera dosta na originalu, to znam provereno.
Evo i ja da se oglasim posle kupovine originala. Znaci igram je povremeno vec nekih 3 nedelje i stigoh danas do 70 levela i sad kaze ako hocu da idem dalje na prestige mod onda mi se ponistava ceo arsenla oruzija i sve ide iznova pa koji je to mozak smislio. Znaci da sa onim oruzijem koje dobijas na kraju prakticno nikad neces ni igrati. Recimo AK-47 on se dobija na kraju i sad odes na prestige i nista opet sa M4 i SCAR i ostalo. Nevidim zasto je to bas tako reseno i sto je najcrnje ako oces da ostvaris onih 10 sslotova za klase moras 10 puta da predjes 70 levela.:crash::cuss::wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari