Hoce uskoro vec su skoro gotove...samo se ne zna hoce li se naplacivati za pc....
Dobijes ti hosta brzo, ali desava se cesto da ispadne pre pocetka partije, pa se nadje se drugi, a counter se resetuje i onda opet cekas da odbroji. Kad nekako udjes u igru, u vecini slucajeva imas srednji ili los ping ka hostu.
Ko ima zivaca da ceka i imun je na random srnja kojih je ova igra puna mozda i dobije zabavu.
Ja lepo kazem ko ima zivaca da ceka, i trpi IWnet ludorije da bi igrao najgori konzolni port pun citera i nebalansiranog oruzja samo nek izvoli.
Mozda oni koji nisu probali CoD4 ili 2 sa dedicated serverima misle da je IWnet nesto genijalno, meni je ovo najvece razocarenje i bacanje para od kad kupujem originale.
Za igranje tokom free vikenda nije potrebno da se svlaci nova instalacija, samo ubacite skidrow verziju u ''steamapps\common\call of duty modern warfare 2'' folder!Evo malo veselja. MW2 za dz tokom vikenda, na steam-u naravno.
http://store.steampowered.com/news/3674/
Treba steam nalog, NCF fajlovi za MW2 i GCF fajl u folderu ...steamapps\common i najnoviji .exe za MW2 MP i ostali prateci fajlovi koji idu uz najnoviju verziju .exe-a.Za igranje tokom free vikenda nije potrebno da se svlaci nova instalacija, samo ubacite skidrow verziju u ''steamapps\common\call of duty modern warfare 2'' folder!![]()
Veselje je pocelo prosle noci, u 1 amTreba steam nalog, NCF fajlovi za MW2 i GCF fajl u folderu ...steamapps\common i najnoviji .exe za MW2 MP i ostali prateci fajlovi koji idu uz najnoviju verziju .exe-a.
Full izdanje igre se podrazumeva.
Veselje pocinje za manje od 1. sata, 13h.
ja sam uninstalirao predhodnu zero gear varijantu,i svukao ovu free verziju,ali ne radi???
"Could not load localization.txt.
Please make sure Modern Warfare 2 is run from the correct folder."
to se pojavi svaki put kada idem na lunch game u steamu a i direktno na ikonicu u folderu?????Moze li ko pomoci?hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari