Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Ako nemas ni jednu kupljenu igru na Steamu onda nemozes da dodas frienda preko search opcije. Moras da udjes sa njime u neki online server, i da ga nadjes u "recently played" sekciji i da ga odatle dodas.

Odo da igram Domination mode, ako neko naleti na mene nek me doda :)

Cekaj znaci ne moze nikako drugacije? Koje njesra!:smoke:

Jel iko ima problema sa teknogods-om? SpecOps radi sa njim, ali cesto igra crashuje [pogotovo kada neko od nas je na samrti].

Inace imam ubacen zerogear fajlove, jer mozda zbog toga?

Ljudi izgleda da steam(zero gear) varijanta vise ne sljaka :(

EDIT: Ipak postoji resenje,samo igra treba da se "podigne" na 1.72 :D

Poslednja izmena:
Izgleda da je vakcina bila losa ZG :p
I kod mene je ista situacija prestao je da daje znake zivota.

Meni takodje. Radi i 174. Sa kojom je bolje igrati?
I da li je moguce da se povezem sa nekim ko ima original 174. Invajtovanje ne ide zbog zero geara.

1. Ubacis se na friend listu nekoga ko ima legalan account
2. Ako neko oce da te doda samo mu kazes da pogleda friend listu od tog lika i da te nadje tamo.

Valjda tako moze.

Poslednja izmena:
Ja sam otvoren za ubacivanje ko oce moze da me doda ili ja njega moj nickname je lukaatv
Pa se vidimo preko nisana.

Steam mi javlja da su mi tri lika poslala invajt za frend list ali nigde nemogu da potvrdim to sta se desava sa ovim stimom koko to radi ja mogu da pozivam ljude ali ne i da prihvatam. A recimo kod mog kuma je obratno a nikad do sad nismo koristili stim.

Ljudi imam problem puca mi u misiji "Wulverine" mislim da to dodje 6. misija. Probao sam i sa restartom misije ali odmah pukne, znači ne znam šta da radim... :-(

btw, srećno badnje veče i Božić :D

Ajde sam sebi da odgovorim:d pa ako neko ima sličan problem...

Novi driveri za grafu i sve šljaka:wave:

???

Ljudi,igra radi,ali prijatelje vise ne mogu da pozovem a ni oni mene odkako smo dobili Zero gear full na 5 dana,ima li resenja????????Znaci mogu da igram ali ne sa prijateljima,ne mozemo se medjusobno pozivati.:wall:

ako neko hoce da igra ja sam adi_serbia imam org.

Poslednja izmena:
Radi, ali me interesuje zašto ZG odbrojava na Steamu neko vreme, da li to znači da će prestati da radi kada zvrši?

Koga god brine ZeroGear demo, postoji resenje, ne moje. A pravo stanje i radi li ovo resenje kako treba znacemo kad istekne preostalo vreme, sad manje od 2 sata. Koristite chat nalog iz mog profila, bez PM-a.

igra moze da se igra,samo udjite u zero gear. ja sam je igrao

Ljudi moze li neko da mi objasni kako da ovo "cudo"pokrenem na netu.Instalirao sam igru(bez ikakvog peca,kreka),skinuo sam Zero.E sad gde i kako dodajem sve one peceve i koje?Hvala

Radi.Hvala na savetima

Kakva su ovo ubistva? Skakanje i vrtenje u krug pa ovo kao da je Tony Hawk.

!

Svaka cast,ili ih je *****lo ili....poneki cheat verovatno,al svakako su dobra ubistva!

Vrh Dno