Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

Poslednja izmena:
********Nema vishe beta kljucheva za zero gear! **********

Ja nisam tako radio. Teknogod crack je meni radio ok. Samo sam kucao ip server (posto je server bio moj ortak). Chak je i bat fajl postoji za to.

I posle samo lupim f12 i radio je.

Igra je zaista savrsena ali je i zaista kratka. Ipak, naslucuje se nastavak rekao bih. Nekako kraj dolazi iznenada, ocekivao sam da cu juriti i Makarova pored Separda...

Edit: Nisam procitao prvobitni post, sry :(

A ne ja sam igrao specops coop sa ortakom bez "zupcanika" a sa "tekno bogom" , bez poziva iz steam friend liste i bez hamachi-ja.

On je bio server uglavnom i hostovao igru a meni je davao samo njegov javni Ip i ja sam tako ulazio sa f12. Online specops i coop nismo ni igrali. Ovako smo odrzavali komunikaciju preko google talka.

"nulu nazubljenu" koristim samo za mp.

Primenom samo leka za mp takodje radi ali kikuje posle ~2 min. dok sa "nulom" to ne radi.

Osposobio sam i ja specops, ako je neko raspolozen za igranje nek se javi. SteamID "DieH@rd".

Drugi dvd mi se sastoji od nekoliko BIN fajlova . Nemam cue sheet .
Kako da instaliram ovo ? Jel postoji nacin da se ta 3 BIN fajla pretvore u 1 image ?

Moze li se ovo namestiti online jos uvek posto vise nema kljuceva za zero gear betu?

ne trebaju ti kljucevi,skini zero gear demo,i ostalo uradi po uputstvu,kod mene radi :)

Isprobano, radi.

Nema veze dok radi radi, kada je ubiju tražićemo drugi lek, bitno je da se nešto okreće:d

Ne znam kako ce ubiti ovo, posto tehnicki nije krek nego neko kvazi-zaobilazenje i varanje steam-a. Ugasen je auto update igre sto iskljucuje mogucnost patchovanja, na daljim verzijama ne radi tako da prakticno posebno igraju pirati od legalnih korisnika (koji su na nekoj 1.7 verziji). Beta kljuceva nema, e sad jedino ako steam nekako ne patchuju (sumnjam da tako lako moze da se to obavi) ili ako ne krene da banuje vac, sto je najverovatnije.

E sada, sto se tice multija, nisam do sada stigao nesto mnogo da ga igram ali od kada sam uzeo cetvorojezgarni procesor igra pocinje da trza. Svakih 10-15 sec secne. Ovo me jako iritira! Sve radi ok u singleplayeru, sve ostale igre rade ok, znaci do cod-a je i to iskljucivo MP!

IMa li neko predlog kako da to resim? Cak sam u sound devices ukljucio (enabled) "Stereo Mix" U "Recording" tabu, kao jednu od sugestija ali nema vajde od toga.

Moguce resenje: smanji sva podesavanja za texture sa najveceg na nize podesavnje [ako koristis najvece podesavanje]. I meni je slicno seckalo, cim sam smanjio texture sve je postalo OK.

Jel moguce da sam ja prvi put juce odigrao Rust, a imao sam vise od 20 sati sa dvominutnom i oko 8 sati sa zero gear verzijom? Jel imao jos neko slicnu situaciju :D ?

sta ti je rust??

ja mislim da sam cod6 mp igrao bolje prvi put kad su izbacili patch nego sad. mozda zato sto sam ponovo poceo da igram cod4 :D

P$ych0 da nemas mozda instaliran hamachi??

Jel moguce da sam ja prvi put juce odigrao Rust, a imao sam vise od 20 sati sa dvominutnom i oko 8 sati sa zero gear verzijom? Jel imao jos neko slicnu situaciju :D ?

Isto i ja, samo sam je jednom igrao za mozda nekih 25 sati igranja. Inace posle duzeg igranja provaljujem kolika je glupost ovaj cod, onim igracima koji bacaju bombe svojima i menjaju timove ne moze nikako da im se stane na put, jer nema admina. Walhackeri takodje uzimaju svoj danak. Jednom recju igra je srozala cod serijal za bar 5 koplja unazad.:mad:

Nemam. Hamachi me nervira, imam garenu.

Problem je resen. Ubacio sam nov HDD i sada mi je na particji (C:) na kojoj je steam i MW2 slobodno 50GB umesto 5GB.

Izgleda da je bilo do nedovoljno prostora na disku :)

Koja je najniza cena po kojoj ste kupili COD MW2?
I gde kod nas ili ste narucivali?

Poslednja izmena:
3600din je bila cena na akciji u Greenshopu i VirtualShopu.
Mislim da je sad cena 4000din.

Moram i ja nesto da zaradim :D.
Dinar po dinar = 1 evro :d.

Jel se josh igra online i kako ?? Moze na PM.
Voleo bih da probam mada verujem da cu se zadrzati na COD4 koji mi je oreginalni :)

Posts Per Day: 6,86

Moram da si nadjem zivot :d.

Eto, siroko interesovanje imam, pratim hardware, igre,...
A i visak vremena :p.

Jel zna neko kako da se dodaju prijatelji preko steam-a?
Ako neko hoce da me doda i zna vec kako nick je Shone SERBIA!:)

Ako nemas ni jednu kupljenu igru na Steamu onda nemozes da dodas frienda preko search opcije. Moras da udjes sa njime u neki online server, i da ga nadjes u "recently played" sekciji i da ga odatle dodas.

Odo da igram Domination mode, ako neko naleti na mene nek me doda :)

Ima i opcija add friend. Tada ga možeš dodati tako što upišeš njegov email koji je koristio prilikom registracije steama, ili kucajući njegov username...

Ljudi imam problem puca mi u misiji "Wulverine" mislim da to dodje 6. misija. Probao sam i sa restartom misije ali odmah pukne, znači ne znam šta da radim... :-(

btw, srećno badnje veče i Božić :D

Nazad
Vrh Dno