Šta je novo?

CoD: Modern Warfare 2

...ma bre MP nije bolji od cod4 MP, sta vise da se prica...

^^svideo se i mom komsiji, a onda je probao cod4 mp kod mene :D

I koliko te pusta dnevno na PC..desetak minuta za bench? :d

...jok eno ga igra 4-ku kuci :)

Posedujem obe igrice po meni je MW u multiju laksi nego MW2 lakse ubijas protivnike, a u dvojci je mnogo velik lag, da to nije normalno inace igra je ok.

Aj da ponovim pitanje...
Gde moze da se kupi original? U gamesu moze da se poruci, u ct-u nema, u bigbangu nema, ali ocekuju da im stigne uskoro. Jel postoji jos neka radnja?

^^Ja uzeo u VirtualShop-u!

Kako ovde da sacuvam lvl u multi-u ? Zamenom Players foldera sa starim koji sam sacuvao nisam dobio svoj stari lvl.

Ja sam se ulogovao na Steam Account na kom sam prvi put igrao, i odradio sve ono po uputstvu i tu mi je level stari i sve.

Inace ping je 4 crtice, ne znam sto se ovde zale da je los, meni ekstra radi sad sam odigrao par partija.

Poslednja izmena:
Idi na forum tehnobogova i pronadji odgovarajucu temu. Recept nije iz njihove kuhinje, ali radi

Ali nesto slabo nalazi igrace, najlakse nadje za Team Deathmatch, za ostale modove nadje neke i onda kao lobi se ugasi tako nesto...

Koji ti je nick ingame ? Video sam na trenutak da mi se neko javio :D

Meni ode lvl u k.. Reinst. sam Steam i igru ali izgleda da ima neke veze sa Steam-om jer sam iskopirao stari Players folder ali nista od lvl-a. Doduse ucitao mi je stara podesavanja.

Jumpin' Jack Flash
Odgovorio sam ti, al sam se pogubio sa chatovima, pa sam kucao nekome na steamu :wall:

Ako iko zna leka za online igranje igre, nek mi javi na PM! Barem SpecOps ako nista drugo.

Fala

Izgleda da je dolijao i MP za MW2. Razbijen IWnet u "leru" (zero gear)? :D
Probao i radi i ne kikuje. Igrao noćas do 3h ujutru.

Ala su ga odradili ovaj put. Svaka im čast.

Poslednja izmena:
Izgleda da je dolijao i MP za MW2. Razbijen IWnet u "leru" (zero gear)? :D
Probao i radi i ne kikuje. Igrao noćas do 3h ujutru.

Ala su ga odradili ovaj put. Svaka im čast.

LOL, preterao si ga :) Nije toliko zanimljiva igra da se igra toliko :p

Da li postoji lek za SpecOps?

Online radi super sa "Nultim Zupcanikom". :)

ima li neko linkove koji valjaju sa englesku verziju?
vec dva puta sam skinuo glupave ruse :wall::wall::wall:

Vrh Dno